• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:kkk: tkb karisi 3-4 gundur topicle ilgilendigin yokkk :19: arada girip bir msj atip kayboluyorsun :19:
gel topicinin basinada karilarinla ilgilen :19::19: ne halt karistiriyon hic kendinden haber verdigin yok :19:
:kkk::kkk: kac kilo aldin 10 dimi koca totonu kaldiripta gelemiyon :110:
:110: diyiiimde cikiiim dedim :10::10: :110::110:

Son düzenleme:
:kkk: tkb karisi 3-4 gundur topicle ilgilendigin yokkk :19: arada girip bir msj atip kayboluyorsun :19:
gel topicinin basinada karilarinla ilgilen :19::19: ne halt karistiriyon hic kendinden haber verdigin yok :19:

diyipte kaçma bence bensenin bi saçını başını yoliyim ööle kaç:22::22:

sırt ağrılarım teşrif etti bi kaç gündür:kkk:

belim zati ağrıyo pc başında çok kalamıyom

konuşuyok işte karılarla daha nasıl ilgileniyim tööbe estağfirullahhhh:kkk:

10 kilo almadım alasam aldım derim

hiç fazlam yok fıstık gibi hamişim:kkk:

bebek görmeye gelirsen benide görürsün:kkk:

kocam havaalınında çalışıyo daha önce demiştim:kkk:

uçakla gelirsen zorluk çekmezsin:kkk:

Son düzenleme:
errorrrr errorrrr error da errorrrrr hey gidi errorrrr:24::24:

Son düzenleme:
basbasa kaldikkk da ben sana cevap yazana kadar sen ucmussun. kusura bakma isim vardi yazamadim canim. ben carsiya gittim geldim. daha yemek falan hic yapmadim.. benim de canim taze faasulye istedi simdi sen soyleyince.. gidip fasulyemi alsam aceppp..ama daha yeni geldim :19:
sirke aldim sebze ve meyvelerimi onunla yikiycam simdi:25:
one minutee:88:

bi daha davosa gelmem:19::19:

bekliye bekliye öldüm burda:19:
hee yaa pişmek bilmiyo taze fasülye 2 saattee bidaa düdüklüdemi yapsam naapsam :26::26: kız bu arada harika bi etli sebzeli çorba yaptım içinde yok yok tarif edemde sende yap iiiç genelde sebze çorbamın içine et koymuyodum ama bu sefey koyduum :34:

Küçük birer patatesi kabağı ve havucu rendeledim kırmızı salçalık biberide ince ve minik doğradım hatta bu seferevde lahanada vardı birazda beyaz lahanaa küçük küçük doğrayıp pişirdim bunları iyicene ayrı bi küçük bi teceredede kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayıp haşladım dideledim iyice ve sebzelerin içine ekledim neyse başka bi kapta miyanesini hazırladım 1 yemek kaşığı dolusu un ve2-3 kaşık yoğurdu 3-4 diş ezilmiş sarımsağı karıştırdım biraz sebzli sudan koyup ılıştırdım sonra sebzelerin içine ekledim suyunu tuzunuda ayarladım güzelcene onu biraz kaynattım kıvamı gelene kadar en sondada ince ince doğradığım dere otlarını ekleyip altını kapattım ooh mis gibim oldu vallaa :16::16:
:56::56::56::56:tadı nasıl tadıııı

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ayyyyyyyyyyyy nerde o günler hiç umudum yok ama insan yine de umutlanıyor işte düşününce:31:

çünkü yumurtlama zamanları çadırdaydık kampta.. annemlerde yan çadırda ses gider diye pek mını yapamadık..:44:
sanki sevgili gibiydik:17:

mını n e ki:44:biz eşimle hiç mını yapmadık korkma şart değil:21::21:

bu hatun yüzünden 1 ay ramazan boyunca mukabeleye anlaşma dedik:19:

kimbilir mını diye neye diyodur:51:

Son düzenleme:
şu anda yapıp bitidiğim kahvaltı menümü yazıyorum:114:
el yapımı kuşburnu marmelatı:114:
bahçeden taze koparılmış salatalık domates tatlı biber:114:
organik taze taze bahçeden koparılmış maydanoz ve bahçemizin organik tavuğundan çıkmış
taze haşlanmış yumurta salatası:114:
organik otlarla beslenmiş ahırımızdaki ineğimizden şimdi sağılmış kaynatılıp içmeye hazır hale getirilmiş organik ılık süt:114:
ninemin yaptığı organik köy somunu:114:
hep yalan nerden bulcam bu kadar organik şeyi:63:

ben gittim başka bi dr a bayram bukan ...bu dr yaşadığın kimyasal gebelik dedi...herkes yaşar bunu senin haberin olmus dedi...haberinin olmadıgıda olmustur belki dedi...corasprin iç dedi tetradox verdi 1 kutu kullan iltihap falan varsa önlem amaçlı dedi...rahime baktı alttan ...ters falan diodu ilk dr um onu sordum ters değil arkaya dönük dedi...problem olmaz dedi sadece bebeği görmekte zorlanırız ondada ilk 3 ay vajınal ultrasonla bakarız dedi..zararlı değilmi dedim...değil dedi ...ilişki yasakmı hamilelikte die sordu... riskli değilse gebelik yasak değil dedim ...o zaman korkma rahat ol dedi..bişe olmaz vajınal ultrasondan dedi...bu ay korunun dedi...sonra 3 ay deneyin hamile kalmazsan yumurtlama takibini yapalım dedi...sevdim bu dru...bunda karar kıldım ...buay korunucaz...bakalım kısmet artık....ay ne kadar cok dedi demişimmm:D:D

buarada misafirim var gelemeyebilirim pazartesiye kadar...hepinizi seviorum...öpüldünüz...

maaşallah herşey yolunda yani:nazar::nazar::nazar:

gelişmeleri bekliyoruz cnm hakkında hayırlısı:46:

şu anda yapıp bitidiğim kahvaltı menümü yazıyorum:114:
el yapımı kuşburnu marmelatı:114:
bahçeden taze koparılmış salatalık domates tatlı biber:114:
organik taze taze bahçeden koparılmış maydanoz ve bahçemizin organik tavuğundan çıkmış
taze haşlanmış yumurta salatası:114:
organik otlarla beslenmiş ahırımızdaki ineğimizden şimdi sağılmış kaynatılıp içmeye hazır hale getirilmiş organik ılık süt:114:
ninemin yaptığı organik köy somunu:114:
hep yalan nerden bulcam bu kadar organik şeyi:63:

:60: :60::60::1::1::1: cok guldum ya delı karı:27::27:

gunaydın kızlarrr :24::24::24:

ALLAH ta seni güldürsün
tamam canım yat dinlen bu arada arkadaşının eşiyle arasının düzelmesinede çok sevindim
bende 500 tane okuyacam tefriciye daha 10 tane okudum yalnız olsam 2 günde okuyacamda evde 3 tane misafir var
fırsat bulamıyordum ama yarından itibaren hız vercem sen 500 ü okundu bil

:60::60::60::60::60:

valla bir taneden sonra doğumu düşünürlermi acaba canları kıymetlidir onların:25:

aynen hiç akıllarına bile gelmez hatta yabancı bir film var
deney yapıyorlar adam üstünde ve hamile kalıyor ve doğurduktan sonra sevgilisiyle konuşurken
benden bukadar ikinciyide sen doğurursun diyor

en küçümen benim bikerem 1-45

bende yapıyorum sonra ne zaman canım istese yada misafir gelecek olsa elmalı içi çıkarırım elmalı kurabiyemi yapıyorum kekde olur
ama elmalı çikotop da olurmu onu denemedim güzel olmaz diye ama bir kere deneyecem:34:

allah sizi ne yapmasın hemi altıma işedim kız gülmekten :60::60::60:manyak karılar bayılıyorum sevinç başakla takışmana
:60: :60::60::1::1::1: cok guldum ya delı karı:27::27:

gunaydın kızlarrr :24::24::24:

sanada günaydın bebem ben bugün evde yokum annemlerin evi dolanmaya gidicem bir diyimde çıkıyım dedim :60::60::60:
hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun rabbim hayırlarınızı dualarınızı kabul etsin işşallahhhhhhhhhhh:16::16:

sanada günaydın bebem ben bugün evde yokum annemlerin evi dolanmaya gidicem bir diyimde çıkıyım dedim :60::60::60:
:9::9::9::9::9:
günaydunn karularrr napıyosunuzzz??????
:3::3::3::3::3:
bu ne ya herkez bısey dıyım cıkyım dıyoo bunu kım cıkardıı:36:
ben çıkardımdı sanırım:36::36::36:

günaydııııııııın kızlaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar

sana da ablacım nasılsın hiç gözükmüyosun:16::16:

Son düzenleme:
bende yumoş kokulu çamaşırlarımı asıyımda giyiniyip çarşıya çıkcam şööle bi turlıyım:12::12:

diyimde çıkıyım didim:86::86:

Inanmam gobekli marulsun sen :1:
ben seni. yapikli sacini yolarim :19: