saol tatlim :)
benim adetim normalde duzenli gelir gectigimiz ay 5 gun geciktim test yaptim (idrardan) negatif cikti ertesi gunde kanamam basladi ama ilk koyu kahve akintiyla basladi sonra regl oldugumu anladim( neyse reglm 5 gun surdu ve bitti aradan 4 gun gecti tekrar kanamam basladi ben ve esim cok sasirdik cunku daha once boyle bisey hic yasamadim hemen doktordan randevu aldim gittik ....
doktorum dusuk yapmis olabilecegimi soyledi kanda hcgye bakti negatif cikti alttan musyene etti rahim duvarinda kalinlasma oldugunu soyledi(( ben normalde 21 gunde regl oluyorum (adet baslangic gununden itibaren hesapliyorum) cok sık regl oldugumu soyledi. ilac tedavisine basladi kanamami durdurmak ve rahim duvarindaki kalinlik icin ilac verdi ilacim 15 gunde biticek reglin 2. yada3. gunu kontorole gidicem bu ne demek kizlar bebegim olmadi 1 senedir
((( tedavi surecim nasil ilerlicek boyle bir durum yasayan varmi bana yardimci olur musunuz cok moralim bozuldu dusuk yaptigim belli olmamasi normal mi boyle bisi olabilir mi
![]()
ben bilmiyom canım hiç ama bizim kızlar sana yadımcı olacaktır heraldee :26::26: