• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar daha öncede topiğinize yazmıştım :)

benide aranıza alır mısınız acaba :)))

dumancım geçmiş olsun dikkat et kendine.. nasılsın kızın nasıl ismine karar verdin mi:16:

kabızlığa hamile kalırsan dikkat et canım çok şiddetli ıkınmak düşük tehlikesi bile yapabiliyor allah korusun..
sabahları aç karınla ılık su ve kayısıyı deniyormusun:26:

kız ben o kadar kabızlık çektim içimdekileri çıkarana kaday öldüm öldüm dirildim :18: bende koykmadım diil şimdi içimden bebekte fırlııycak diye :18::17: ama bişii olmuyo allah koruyo onu :34: kavun mısır salatalık falan yisin hey gün suyu bol tüketsin çoyba içsin yemekleyden önce yetey kavun mısıy falan zaten bi güzel bozuyo motoyuu :1: pattiside çok tüktmesin bu aradaaa iyice kabız yapıyoo :26:

topiğin yemek annnesi bu ara hiç yemekten bahsetmiyormuş

görevini hiç yerine getirmiyormuş

topik sakinlerinden şikayet var

tamam veli oldun anladık ama bu kadarda iş ihmali olmaz

bu sene 1. sınıflar sanırım 3 hafta boyunca ders görmicekmiş oyun oynıycakmış

2 saat durup geliyolarmış

meb ne garip sistemler oluşturdu çok saçma bence:19::19:

acaba çamsan marka sonsuz model parkeli kadında mı oyun oynuyo oğluyla okulda

kız biz dimedikmi karıya habire tarif veriyo hamişlerin canını çektiriyo diyee :19: oda vremiyo artıkın doğal olaraktan ne kızıyon karıyaa :63: o turşu didikçe benim burda canım nasıl çekiyoduu ama tuyşum vay aytık bol bol canım çekmez veyebiliy istediği tarifi :34: aytıkın o kaday aş eymiyom hem ama ekşi hastasıyım haylaa :52::52::56:

selam..
önce doktora gittim 1 aydır öksür öksür ölüyorum faranjit olmuşum.kulaklarımdada iltihaplanma oluşmuş..gerçi o bende yıllardır var : ) ilaçlarımı aldım.ordan pazara gittim gezdim bakındım bişeler aldım azönce geldim eve..kahvemi yaptım bisküvilerimi aldım..unutma beniyi izliyorum .. : )

sinirlerim tepemde ya geçen kaynanam tarhanayı karalım birlikte dedi çarşamba düşünüyorum dedi sonra ben seni araraım akşamdan dedi demin aramış eşimi gelsin tarhanayı serdim diye bende dedim anne dünden arasaydım sana demedimmi dedi bende belli degil ben seni ararım demedinmi dedim bana telefonda kızıyor uyuz ne olucek neden böyleler anlamıyorumki ya sinriim oynadı:47::47: sabah sabah ya işin yoksa git yardım et eltim hanımıda rahata konsun benim anam aglıyo kışlık hazırlarken kaynanamla oda hazıra konuyo böyle birşey varmı ya :47:illahi çocukmu dogurmak lazım benim çocugum yopkmuşya beni çagırıyomuş birde telefonda azarlarmış gibi konuşması gene neye sinir olduki hatun aman ne versin tarhanayı nede yiyeyim ya hep böle yapıyo hoşunamı giderki beni sinri etmek evde yaralı bir güvercin var onu bırakıp nasıl gidiyim ben yem bile yemedi dünden beri :14::14:kedilerin elinden zor aldım
insan arar dün derki kızım tarhanayı karıcaz erken gel der benim akşama yemegim yok heryer ayakta evi yapmasam olmaz geç kalırım yapmasam akşama kadar içim içimi yer evi hali böyle diye akşama yemegim yok :53::53:birde o yorgunlukla yemek yetiştir allah bilir ordan kaçta gelirim eve gel evi topla yemek yap birde adetim felaket gidiyor altım agrımda cabası :53::53:ne olucek benim bu halim sonra diyousunuz paşa strese girme panik atagın azıyo diye gelde azmasın bıktım ya bu kocamın sülalesinden :47::47:beni çagırıyo eltimide çagırsın hanım melenenin beleşine konmuş kaynanm 15 adet yapmış vermiş bana yok nerde:19::19:paşa salagı yapsın dursun gitsin yardım etsin eziyeti ben çekiyim kaymagını eltim uyuzu yesin neyse ben giyiniyimde çıkıyım evi artık gelince hallederim :14::14::14:

kuzum yaa gitmek istemiyosan böyle zamanlarda bi iş yada rahatsızlk falan uydur kendine :34: ne biliim bahanen olsun yaani eşşek başımısın sende her işe seni çağırıyo:19: bu arada bidaa konserve neyim yaptığınıda söleme bende yapamadım bu sene kış hazırlığı de bakalım sanada verecekmi? :26:

noluyo len deli karı... hiç sormuyon dumancııım iyimisin bi sıkıntın varmı diye:47: takip edip gider yapıyosun anca:20: sabahtan beri bu hamiş halimle adet ağrısı çekiyorum ben topiğin başında dursanda deneyimlerine dayanarak sana sorsaydım hıhhhhh...bende cevabımı yaban ellerde ararım öle iştee:19:

kızlaaar niye adet ağrısı çekiyorum ben şimdi yaaaa:43:

canım o gaz sancısıdır üzülme banada giriyo süreklii :26::34:

kocam evde ya kuzum:19:

ege nin cicileri var teyzesi bi sürü:emir_bebek:

beşik henüz almadık karar verememiştim ama artık verdim sepet beşik alcam

5-6 ay anca yatar o beşikte sonrada Allah ım izin vveririse inşallahhhhhh karyola beşik ve dolap felan alıcaz

bi nevi oda yapıcaz ona:16::16::16:

balık yiyom tabi somon:44::44:

ankaraya dün gidiyordum çantamı hazırlamıştım kocam vaz geçt,i yolllamaktan:45:

drama yaptı " sen hep beni bırakıp gidiyon ben oğlumu özlerim zaten kimsem de yok:43::43::43:" vs gibi yalandan duygusallık yaptı

çantam hala duruyo ikna edersem gitcem:19::19::19:
iyi düşünmüşsün ben de öyle yapmayı düşünüyorum..:31:
aman benim bebişim olsun da sağlıkla ona kendi yatağımı verir ben yerde yatarım yeterki olsun sağlıkla:43:
somon mu? bizim türko balıkların suyu mu çıktı:72::72::72:
ama somon çok faydalıymış şaka yapıyorum ama gene bizim balıklardan da ye bebişin zeki olsun:16:
doktor sorun yok dediyse git o zaman başakcım madem bu kadar istiyosun gitmeyi..:29:
hemen gel ama sonra oralarda doğurup kalma:1:

topiğin yemek annnesi bu ara hiç yemekten bahsetmiyormuş

görevini hiç yerine getirmiyormuş

topik sakinlerinden şikayet var

tamam veli oldun anladık ama bu kadarda iş ihmali olmaz

bu sene 1. sınıflar sanırım 3 hafta boyunca ders görmicekmiş oyun oynıycakmış

2 saat durup geliyolarmış

meb ne garip sistemler oluşturdu çok saçma bence:19::19:

acabaçamsan marka sonsuz model parkeli kadında mı oyun oynuyo oğluyla okulda

yemek annesine kızmış hamişler canımızı çektiriyon diye:kkk:
kız genede ucundan kıyısından yardım ediyo soranlara:kkk:
bana da saçma geldi el kadar bebeleri okula almaları ama bakalım görcez işallah iyi olur:44::44:

:26::26::26::26: bı ara kendımı mayıs annesı sandım ondan öle olduu:26::26:
ayencim gebeliğin kimyasalmış geçmiş olsun canım benim..:38:
daha önce yazmıştım sen varmıydın bilmiyorum.. kimyasal olanlar gebelik sayılmadığı için düşük de sayılmıyormuş:44:
o yüzden doktorlar boşuna paniklememek için adet tarihi geçmeden test yapmayın diyorlar canım:29:

noluyo len deli karı... hiç sormuyon dumancııım iyimisin bi sıkıntın varmı diye:47: takip edip gider yapıyosun anca:20: sabahtan beri bu hamiş halimle adet ağrısı çekiyorum ben topiğin başında dursanda deneyimlerine dayanarak sana sorsaydım hıhhhhh...bende cevabımı yaban ellerde ararım öle iştee:19:

kızlaaar niye adet ağrısı çekiyorum ben şimdi yaaaa:43:

canım sakın ihmal etme büyük ihtimalle üşütmüşsündür ama yine de ihmal etme doktora git..
biliyosun canım riskli gebelik seninkisi.. en azından sonra neden gitmedim demektense doktora git için rahatlasın canım:38:

Back
X