Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar ben hastAneye gidiyomm kaynos astim
krizi gecirmiss offf ambulans goturmus hastaneye
bizde gidiyozz

:27::27::27:ben hiç denk gelmedim neler yaptın anlat bakalım :6::6:

ha şöyle hizaya gel en başa geçir beni bütün kızlar altımda kalsın :9::9::9::9:ay çok kötüyüm ben ya kıyamam kimseye ben ya:27::57::57::57:

ben dimiştim pipi var diye :55::55:

hoş geldin kız anası ne yapıyon çizelge yap artık yav kaç haftalık oldun nen:55::55:

:53::53::53::53:pipisininin afilli bir resmini çekseydi doktor teyzesi baş köşeye koyardın kız:9::9:

canım ne yemek yaptınki sogan koymadım ay sogan dedinde canım soganlı maydonozl salata çekti şöyle bol lemonlu:56::56:

çekmemi çekti tabi kız yakalar yakalamaz hemde 2 tane birden çekti çocuğumun şeyini yakuşuklu bi resmini istediydim oysaki ben :9: ama maaşallah çok hareketliydi okadar çok kıpraşıyoduki çokta net çıkamadı şeyinin resmi :1::60: neyse cinsiyetini öğrendik ya çok şükür başlarız artıkın hazırlığaa.. :16::16:

canım bak sana bir teklifim var söylüyom dinle:6::6:ben sıvı yagı koyyorm içine tel şehriye atıyorum gzüel kavuryorm sonra blgr ekliyourm s tuz temem b iş inan çok tatlı olyo pilav denede gör:32::32::32:amasyalılar öle yapar sebzeli çeşnide koy yada az haşlanmış nohut:8::8:

hıııı değişik miş..tel şehriye:53:bulgur pilavına hiç duymamıştım bakıyım deneriim cnm tşk ederim..biz genelde kocişle bulgur pilavını çok seviyoruz:16:ben her çeşidini yapıyorum...en çok etli salçalı olanını seviyoruz....bazen sebzelisini yaparım domates biber soğan felan işte...bide patateslisini yapıyorum ben o da çok güzel oluyo ona salça domates koymuyorum sadece soğan patates ama o da çok güzel oluyo o da değişik oluyo pek kimse bilmez sende onu dene bak..:16:

manyak karı :60::60:sen uyksz her geceleri gör bakalım seneye yapıyonmu :24::24::24::24:isim ne düşündüm sıpaya:55::55:

kız şaka yapıyom seneye olurmu hiç şööle bi çucuk 3 yaşına falan gelsinde öyle yaparık artıkın 2.yii :34: valla ben kayra istiyom bakalım belkim yanına ikinci isimde koyarım oğluşuma isim bulun kızlaaar :26::34:

bizde gidiyozz

cnm geçmiş olsun yaaa :26::18:inş iyi olur tez zamanda..

kız şaka yapıyom seneye olurmu hiç şööle bi çucuk 3 yaşına falan gelsinde öyle yaparık artıkın 2.yii :34: valla ben kayra istiyom bakalım belkim yanına ikinci isimde koyarım oğluşuma isim bulun kızlaaar :26::34:

güzel isim cnm:46: bende bi ara söylüyodum kociş beğenmemiş beni sinir etmiştii:kkk:

kızlar 50 adet ayetel kürsü okncak bu akşama okmak isteyen varsa söylesin ebbek için okncek hastaymışta :14::14:

bizde gidiyozz
rabbim şifa versin tatalım işşallah :29::29:haberdar et gelişmeleri:6::6:
hıııı değişik miş..tel şehriye:53:bulgur pilavına hiç duymamıştım bakıyım deneriim cnm tşk ederim..biz genelde kocişle bulgur pilavını çok seviyoruz:16:ben her çeşidini yapıyorum...en çok etli salçalı olanını seviyoruz....bazen sebzelisini yaparım domates biber soğan felan işte...bide patateslisini yapıyorum ben o da çok güzel oluyo ona salça domates koymuyorum sadece soğan patates ama o da çok güzel oluyo o da değişik oluyo pek kimse bilmez sende onu dene bak..:16:
canım dene bak çok güzeloluyo ben de senin gibi yapıyodumda böylesi hem gzüel hem zahmetsiz olyo :9:

:1::1:bende şaka yaptım he he eşim yoldaymış geliyomuş namazı kılıyım gelmeden banm dada yardım etmek isteyenm varmı:14::14:

:27::27::27:ben hiç denk gelmedim neler yaptın anlat bakalım :6::6:

ha şöyle hizaya gel en başa geçir beni bütün kızlar altımda kalsın :9::9::9::9:ay çok kötüyüm ben ya kıyamam kimseye ben ya:27::57::57::57:

ben dimiştim pipi var diye :55::55:

hoş geldin kız anası ne yapıyon çizelge yap artık yav kaç haftalık oldun nen:55::55:

:53::53::53::53:pipisininin afilli bir resmini çekseydi doktor teyzesi baş köşeye koyardın kız:9::9:

canım ne yemek yaptınki sogan koymadım ay sogan dedinde canım soganlı maydonozl salata çekti şöyle bol lemonlu:56::56:
efendim baklava yaparım profiterol yaparım kalburabastı yaparım yaş pasta yaparım rulo pasta yaparım şekerpare yaparım sütlü tatlılar yaparım daha ne olsun kızım marifetli karıyım ben:21::21::21:

Back
X