Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kayınvalden nası oldu:26:
Canim acilden cikardikk tetkikleri temiz cikti yarin kardiyolojiye gidecek
korktuk valla Allah kimsenin yuvasini bozmasin aminn.
doğru söylüyosun cnm amin inş....kimse yok niirdeler yaww....hatunları toplasana çağrı neyim at gelirler belkiim![]()
Suratini yirim ha senin bende cikimde yimek felan yicezzz
![]()
Pasa senidde cok sewiyom annem
bizim sevgimiz herseye yeterrr![]()
yarın 25.haftaya adım atıyoruz canımmm...hoş geldin kız anası ne yapıyon çizelge yap artık yav kaç haftalık oldun nen
:
geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur...Kizlar ben hastAneye gidiyomm kaynos astim
krizi gecirmiss offf ambulans goturmus hastaneye
bizde gidiyozz
kızlar 50 adet ayetel kürsü okncak bu akşama okmak isteyen varsa söylesin ebbek için okncek hastaymışta![]()
bengii gözün aydınnnnnnnSeeeelaam ben geldiiim bişiiii diyip ditceemsonunda cinsiyetimizi öğrenebildik
yakuşuklu bir prens geliyormuş
doktor teyzesi başta şaka yapıyo sandım pipiside burda falan derken
didim eminmisiniz kız falan olmasın kemiğidir belkim o yanlış görmüşsünüzdür falan didim doktora oda yok didi kesin erkek pipisini görmüyonmu didi
bende kocişe sen kazandın didim doktorda o sırada bana asıl sen kazandın erkekler anneci olur dedi orasıda doğru dedim
ama olsun kocişin dediği oldu yaa
o erkek ben kız diyodum çünküm kocişte ben dimedimmi erkektir o diyee didi
sonuç olarak öyle yaani bugün gittim 2 tane çok güzel tulum aldım oğluşuma biri lacivertli cicili bicili biride turunculu çizgili renkli falan
yok öle mavi mavi standart kıyafetler rengarenk giydiricem ben yavrumu
ay hele bi doğsunda oğluşum kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeterkiii
test sonuçlarımda iyi çıktı çok şükür herşey yolunda
:125: bu arada dün kaynoşlara geldik işte ordayız sıkılmaya başladım şimdiden yaaa nasıl geçcek 9 bu güüün hiç bilmiyom :18::44:
:26: neyse benden haberler böyle bakalım sizler naaptınız varmı bi değişiklik sizlerde
![]()
çok geçmiş olsun sevinççKizlar ben hastAneye gidiyomm kaynos astim
krizi gecirmiss offf ambulans goturmus hastaneye
bizde gidiyozz
kıssssslaaaaaaarrrrrrrr meraba nasılsınızzzz çok şükür birilerini buldum yaaaaa![]()
hoşgeldin ,,
ben kendi adıma iyiyimm sen nasılsın?
çokkk sevindimmm sen hamilemisin ilk bebeğinmi![]()
kızlar bu ayda adetım gelıyo butun adet belırtılerım benımle oldum olacam
bugun yeğenı sevmeye gıdıcektım ama gıtmedım adet olursam yarın doktora gıderım dıye ama adetımde gelmedı.. gercı gelmemesı normalde benım kafam karsıtı gecen ay pat dıye yırmı gunde olunca bu ayda öyle olurum sandım.. barı 25 gunde gelsede bende boşboşuna okadar yolu doktor ıcın tepmesem c.tesı gelır gıderım doktoruma
sızde ne var ne yok:26::26::26:
bugun yeğenı sevmeye gıdıcektım ama gıtmedım adet olursam yarın doktora gıderım dıye ama adetımde gelmedı.. gercı gelmemesı normalde benım kafam karsıtı gecen ay pat dıye yırmı gunde olunca bu ayda öyle olurum sandım.. barı 25 gunde gelsede bende boşboşuna okadar yolu doktor ıcın tepmesem c.tesı gelır gıderım doktoruma
evet canım 6 yıldan sonra tekrar hamileyiimm
2006 yılında 20 haftalık bi düşüğüm var
bu ikinci hamişliğim rabbim tamamlamayı nasip eder inşallahh
doğarsa ilk bebeğim olcekk
Saol hayatim sende ogrenirsin insallah hayirli saglikli olsundabengii gözün aydınnnnnnn
belirsizlik bitti olişin geliyorrr
inşallah hayırlı evlat olur ve sağlıkla doğurursunn ahh bide ben öğrenebilsemmm
ölcemm meraktannnnnn
çok geçmiş olsun sevinçç
rabbim acil şifalar versinnn
kıssssslaaaaaaarrrrrrrr meraba nasılsınızzzz çok şükür birilerini buldum yaaaaa![]()