Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:30:abbooo zavalli adamceeezz :18: Allah yardimcisi olsun kanaman bitmedimi:27:
bittiyse carpisabilirsin yoksa normal adetin baslar bu defa kesin alir 2. yi:27:

ama bana dedilerki kırkın bitmeden olmaz yoksa kanamammm çokkktaaannnnnnnn bitti kırkımı bekliyoruzzzz:26::26::26:beklemimmi kızzz ya hamile kalırsammm şimdi yapıptaa:52::52::52::52::52::52::52::52:olurmukiii:21::21::21::21:

bazen bendede oluyor deli oluyorum bende yazdıklarımı kopyalıyorum bazen bir sürü yazıyorsun bi hata bütün yazılar uçuyor
evet canım adetten önce bi 5 gün önce bırakmıştık ne olur ne olmaz diye birde 6 günde adet bu akşam kaçınılmaz :23:

Ohhh :21: yarasin sifa olsun bebek olsun insallahhh :21:

ama bana dedilerki kırkın bitmeden olmaz yoksa kanamammm çokkktaaannnnnnnn bitti kırkımı bekliyoruzzzz:26::26::26:beklemimmi kızzz ya hamile kalırsammm şimdi yapıptaa:52::52::52::52::52::52::52::52:olurmukiii:21::21::21::21:

:19: kim dedi onu kanama bitince yola devam kanama genelde 40 gun surdugu icin beklenir
kos hade adamin gonlunu al deli :23::23:

Duru kanaman bittiyse yikanir abdestlenir keyfine bakarsin canim adetin geleceek az kalmis kos isine bak :10::10:

Duru kanaman bittiyse yikanir abdestlenir keyfine bakarsin canim adetin geleceek az kalmis kos isine bak :10::10:

sevinççç alemsin yaaaaa:1::1::1::1::1::1:tamam artık bugün çok yoruldum yarın kocişime sürpriz yaparımmm:32::32::32::32::32::32:teşekkürler kuzucum iyi geceler sana iyi çarpışmalar inş hamile kalırsınnn:49:çok öpüldün

cnm ben ıkı kez kullandım ıkısındede hamıle kaldımm bu bı tesaduf olamazz heraldee :26::26::26:

cnm sen kkendi kendine mi kullandın yoksa doktora falan gitmişmiydin? hani sorun olup da ona göre mi kullanılıyor. biz hiç doktora gimedik yumoşlar spermler ne halde blmiyoruz

sevgili topik hatunları bakın hepiniz çıkmışsınız ben burdayım:1: sonra da bu kim bu kim demeyin artık alışın varlığıma yahuuuu :kkk: napayım işte ben bir garip nevaleyim geldim topiğinize sığındım:6: sürekli yazamasam da buralardayım işte listenie de dahil olacağım da şartlarınız neler bilemedim:1:

sevgili topik hatunları bakın hepiniz çıkmışsınız ben burdayım:1: sonra da bu kim bu kim demeyin artık alışın varlığıma yahuuuu :kkk: napayım işte ben bir garip nevaleyim geldim topiğinize sığındım:6: sürekli yazamasam da buralardayım işte listenie de dahil olacağım da şartlarınız neler bilemedim:1:

Hoşgeldinn nevalecimm
Sen bilgilerini yaz kimsin nesin necisin niden burdasın vs;)) başakcm ekler senide
Ne zmndır bebiş bekliyorsunn

Hoşgeldinn nevalecimm
Sen bilgilerini yaz kimsin nesin necisin niden burdasın vs;)) başakcm ekler senide
Ne zmndır bebiş bekliyorsunn

biriciik ben 5 aylık evliyim 4 aydır deniyoruz ama hala bebiş yok biraz sabırsız biriyim anlayacağınız:17: onun dışında çalışıyorum çok stresli ve yoğun bir işim var :ssz: bir de bu stres adamı mahvediyo

biriciik ben 5 aylık evliyim 4 aydır deniyoruz ama hala bebiş yok biraz sabırsız biriyim anlayacağınız:17: onun dışında çalışıyorum çok stresli ve yoğun bir işim var :ssz: bir de bu stres adamı mahvediyo

Daha çok yenisin cnm inşallah çok bekletmez nazlı kuzun
Stres en önmli etken zaten ama bi becerebilsek şu stresi yok etmeyi başarıcz elbt hayırlısı olsunn
Yaşın kaç cnmm

Back
X