Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slm hatunlarr

Sewinçcim geçmiş olsunn
Bu arada bende fal rica ediyorumm seni sewiyorumm

balım balımmmmm :29::29::29::29: yıne kactııı karılarrrr boyle gıderse bızı kaybedeceklerr :47::47::47::47:
ceza keseriz bi kaç gün girmeyiz yokluğumuzda in cin top oynar burda topiğe yabancılar girer cıkar hayır biz bekliyoruz burayı koruyoruz değer bilmiyolar :47::47::47:

selam kızlar nasılsınız?sevincim naber cnm ?bu arada geçmiş olsun .

ohh mis ellerıne saglıkkk :23::23: sac maskesının tarıfını ver bakımm :26::26::26:

Cnm özel bişey diill elidırun bakım maskesi warya onu yapcm saçım felaket dökülüyoo
Bildiğiniz pratik bişiy warmıı

Gümşcümm
Ewet temizlik gibisi yok wallaa
Bnm ew pislenmiyor sadece tozlanıyo bıktım bu tozlardan yaww

Hürcümm nasılsınn oğluşun nasıll

kanka çam terebentin yağı kullandınmı hiç saç kremine bile gerek kalmıyo süper oluyo dökülmeyi azaltıyo saçı besliyo şampuanın içine katıyosun :12::12:
yookk hıc duymadımm ben saclarıma krem kullanmıyorumhıc kankaa cunkuu gerek yokk saclarım yumusacık hemen taranıyorrr :26::26:
Cnm özel bişey diill elidırun bakım maskesi warya onu yapcm saçım felaket dökülüyoo

anladım cnmm benım bıldıgım ozel bıse yokdaaa gumusun terebentın dıye onerdıgı bıse varr :26::26::26:

Gümşcümm
Ewet temizlik gibisi yok wallaa
Bnm ew pislenmiyor sadece tozlanıyo bıktım bu tozlardan yaww

Hürcümm nasılsınn oğluşun nasıll

iyiyim cnm sen nasılsın?oğluşum iyi maşallah kontrolümüz iyi geçti keyfi yerinde minik kuşumun:nazar::emir_bebek:

yookk hıc duymadımm ben saclarıma krem kullanmıyorumhıc kankaa cunkuu gerek yokk saclarım yumusacık hemen taranıyorrr :26::26:

anladım cnmm benım bıldıgım ozel bıse yokdaaa gumusun terebentın dıye onerdıgı bıse varr :26::26::26:
mutlaka dene derim ozmaan çok güzel oluyo ben dün denedim ilk defa krem sürmiycektm okadar yumuşaktı duramadım yinede kullandım ama bundan sonra kullanmayabilirim senin saçların maşşallahı var cok parlak canlı duruyo ahenkle dans ediyo mübarek :21::21::21:

mutlaka dene derim ozmaan çok güzel oluyo ben dün denedim ilk defa krem sürmiycektm okadar yumuşaktı duramadım yinede kullandım ama bundan sonra kullanmayabilirim senin saçların maşşallahı var cok parlak canlı duruyo ahenkle dans ediyo mübarek :21::21::21:

tmm askımm aktara gıdersem bı sorımmm :26::26: senın sacların kurumu yaglımıı ??? benımkı kuruuu kocamınkı yaglıı o yuzden onun cok dokuluyorrr :5::5::5:

tmm askımm aktara gıdersem bı sorımmm :26::26: senın sacların kurumu yaglımıı ??? benımkı kuruuu kocamınkı yaglıı o yuzden onun cok dokuluyorrr :5::5::5:
benm ne kuru ne yağlı normal ama kocamın yağlı 1 gün yıkmasa yüzüne bakılmıyo cok dökülüyo minik minik kıllar benmki uzun görünce alıyorum ama onunkilerden süpürge tutmadan kurtulamıyorum:18::18:

Back
X