Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benm ne kuru ne yağlı normal ama kocamın yağlı 1 gün yıkmasa yüzüne bakılmıyo cok dökülüyo minik minik kıllar benmki uzun görünce alıyorum ama onunkilerden süpürge tutmadan kurtulamıyorum:18::18:

aynen aynı benım kocısınde oyle sabahları yastıgı hep sac olur :26::26: verdııgın adreste en cok kurukafalıı kazak varya onu beendım ben :26:

benm ne kuru ne yağlı normal ama kocamın yağlı 1 gün yıkmasa yüzüne bakılmıyo cok dökülüyo minik minik kıllar benmki uzun görünce alıyorum ama onunkilerden süpürge tutmadan kurtulamıyorum:18::18:

benimde eşiminde saçı çok dökülüyordu ama biz 2 senedir bioblas kullanıyoruz ve eşimin saçları artık dökülmüyor ama benim saç dökülmem eskisi gibi olmasada biraz faydası oldu

benimde eşiminde saçı çok dökülüyordu ama biz 2 senedir bioblas kullanıyoruz ve eşimin saçları artık dökülmüyor ama benim saç dökülmem eskisi gibi olmasada biraz faydası oldu
kocamda clear men takıntısı var asla başka şampuan kullanmaz:19::19:

cnm benım kocamda bıoblas kullanmıstı ama pek faydası olmadıııı :26::26:
bnde onu beğendm önünde syah kuru kafa olan dimi hoştu gercekten:21::21:
akşama ne yemek var kanka:56:

evt bende onu beendım dur bakalım yarında bı bakalım yenı seyler gelecekmıss :26::26::26: aksama yemek yokkk :53::53:

evt bende onu beendım dur bakalım yarında bı bakalım yenı seyler gelecekmıss :26::26::26: aksama yemek yokkk :53::53:
kız bi çorba makarna yapda eniştem yesin yapmıycakmısın yemek:53::53:

kocamda clear men takıntısı var asla başka şampuan kullanmaz:19::19:

benimki ne alırsam kullanıyor ama şimdi bioblastan başka kullanmıyor faydası olduğu için

canım hemen etki etmiyor en az 3 ay sonra faydasını gördük biz
düşün hergün yastığını temizliyordum ama artık hiç saç olmuyor yastıkta

yemek demişken ben bi yemeğimi koyayımda geleyim benimkiler biraz sonra teker teker gelirler

Back
X