Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy ne güzel kız tepeye kadar delik bayılırım minik halka küpeler hoş oluyo :12::12:

tmm bekliyorum :21::21:

cnm ya hoş duruyo ama ben bi kaçı kapansın diye bi kaç ay bekledim ama hiç kapanmıyor bunlar yaa çaresi yokmu:26::26::26:

bengii gözün aydınnnnnnn
belirsizlik bitti olişin geliyorrr
inşallah hayırlı evlat olur ve sağlıkla doğurursunn ahh bide ben öğrenebilsemmm
ölcemm meraktannnnnn:31::31::31:

çok geçmiş olsun sevinçç
rabbim acil şifalar versinnn

amin canım darısı sana inşallah az kaldı sabret kız 2 hafta sonra falan öğrenirsin sende :34: ay bende inşallah 2 hafta sonra falan başlarım yavrumun tekmelerini hissetmeyeee :16:

Bengisu tum uyari ve hatirlatmalarima ragmen basak karisi
senin oglun olacagi bilgisini ilk sayfaya eklemedi :110:

Sayin tkb :kkk: ilk sayfayi duzenlerken
bengisunun oglu olacagini niden yazmadin
sende askim kocacim ve bebegim yaziyordu
o askim bebegim olmus herufu bosadinmi :96:
belinayin kirmizilari gelmis :96:
bence umudum kirmizi kalbi hakediyordu :kkk:

ivet bak dimişsin ama karı tınlamamıış bile seniii inkarda eder şimdi bu dimedi diye :19: buldumda başağın gözüne sokcaaam :47::60::60:

cnm hayırlı uğurlu olsun pipişlin:nazar::nazar::nazar::nazar:

kadın doğum uzmanı olsunda doğurtsunn burdakileri

benm oğlişime arkadaş yaptın demek:1:

sessa ve ben oğlişin olacağını söylemiştik:110: hatta sessa dediki: uçuk karıların oğulları olur (sevinç gibi)

ivet oğlişine arkadaş geliyo bakalım ama duyduğuma göre oğluşum olcağını haylaa eklememişsiiin neyi bekliyonuz acaba hanfendi doğmasınımıııı :53::63: kız o nerden çıktııı ne alaka kız cinsiyeti baba belirliyo ne yazıkki yoksa inat eder illa kız yapardııım :60::60:

nereye gittiniz leeeyn :53: çil yavrusu gibi dağılmışsınız :47: şurda özledik fırsat bulduk kaynımlardan aldımda laptopu sohbete geldik kaçın siz kaçın aferim :63: giderim dahada gelmem bak :63::63:

selamlar ..sabah 10da çıktım evden..bi arkadaşıma kahvaltıya gittim eltisiyle birlikte..öğleden sonrada pasta börek çay faslı..sohbet derken 1 saat oldu geleli..sonra eşime bugün tarifini aldığım bi pastadan yaptım..deniz yıldızını izliyorum..raporumu verim dedim : )

selamlar ..sabah 10da çıktım evden..bi arkadaşıma kahvaltıya gittim eltisiyle birlikte..öğleden sonrada pasta börek çay faslı..sohbet derken 1 saat oldu geleli..sonra eşime bugün tarifini aldığım bi pastadan yaptım..deniz yıldızını izliyorum..raporumu verim dedim : )

Neymiş sekerim o tarif verde bizde yapalım:17:

Back
X