Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohh işim bitti:32::32::32:

muhteşem sohbet alanı oluşmuş devam etmeyi çok istiyorum fakat daha yatakım dağınık duruyor

evi topliyim yemek yiyim dışarı çıkmam gerek
sonra kocişi yakalarım:127:
wc kağıdım bittiydi onu aldırıyım:9::9::9:

nazoo a101e gelince haber et ama ne zamn gelirki

1.SEÇENEK

02 Ekim 2012 saat 03:25’ten 04 Ekim 2012 saat 13:46’ya kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;

2.SEÇENEK

11 Ekim 2012 saat 23:23’ten 14 Ekim 2012 saat 01:01’e kadar Ay Başak burcunda küçülecek;

ilk seçenek bitmiş:57: bende nasıl olsa bu maymuş haber eder diye bakamdımdı güvenmicem sana bida

yaaaaaa bi de geeeeetttttt

mesai başladı yazamayabilirim öperim hepinizi
:110::110:

muhteşem sohbet alanı oluşmuş devam etmeyi çok istiyorum fakat daha yatakım dağınık duruyor

wc kağıdını ikili alıyon sanırım 32 olandan al hemen bitmez :63:

:31: ben sabah kahvaltı savaşı veriyorum akşam gelince aç oluyor
yemek yemek istemiyor :31: uykusu geliyor ders yaptırabildiğim kadar yaptırıyorum :31:
sabah devam ederiz yorgunum yatacam diyor :31:
sabah kahvaltı faslı derken çok az zamanı kalıyor :31:
:27::27::27: off pofffffff yani :31:

allah yardımcın olsun senin cnm işin zorrrrrrrrrr:26:

heeeeeeeeeee walla kıs girdik çok şükür hayırlısıyla nazar değmesin vakit azalıyor biran önce gelsin istiyom evdekilerde sabırsızlıkla bekliyolar :nazar::emir_bebek:

:16: inşallah hayırlısıylaaa canım

neyse bende çıkıyorum görüşürüz canım

:57:dun kocisle durduk yere bagiristik :99:
bende kustum odama gittim yatmaya :63:
illa gel konusalim dedi bende gitmedim :63:
Sali halvet olmustu dun olmadi :110:
bugun sanirim yimirtlama gunum hem
16. gun hemde atesim 1 derece yukselmis
hatirlarsaniz gecen ayda bu gunlerde tartistik
ne bu simdi resmen bebek olmasin diye bir isaretmi :19:
kicama bahsetmiyom bile yumurtlama gunu yok su yok bu
stres yapmasin diye hesap kitap yapmiyom :19:
tartisma sebebide neyy benim tel sarjdaydi cikarmis
kendi telini takmis :19: bende kizdim :99: cikardim
benimkisini taktim :110: vaay fisten cekerken sert cekmisim
telin sarj yeri bozulurmuz :99: bana soylendi bende altta kalmadim.
bu aralar mali kiymete bindi arabadan inerken binerken
kapiyu yavas kapat bilmem ne.Araba bendeyse dikkat et bur yere
carpma :99: sanki ilk defa kullaniyom :63: bende sinirlendim :99:
gittim yattim cagurdi gitmedim daha cok sinirlendi :19:
ne bahtsizim yaa dun aksama kadar anasi icin hastanede kosturdum
mukaafaatimida aldim :19: kimseye iyilik yaramiyor demekki
kustum yemekte yapmayacam bugun :19::110: burnundan getirecem
cocuk calismasinida tamamen birakacam :19: canima kastimmi var yaa :63:

ah kıyamaaam öle şeylerle dalaşıpta kaçırman kız tamda bebek zamanınıııı :20: yılmak yok yola devam oğluşuna kardeş lazım :34:

:19::19::19::19:beydağlının nosu yokmu:19::19::19::19:

kız bana şeftali nektari siyah ve beyaz üzüm incir armut hazırla bide mandalina çıkartmışlar ekşidir ama onunda tadına bakiim ondanda koy bide yeşil soğan koy canım çekti
bide taze ekmek koy soğanı arasına depdiriyim ohhh üzümde sokuştururum :125::125::125::125::125::125:

neeeey onca şeyle berber soğanmıııı :53: sendede ne miğde varmış yaaaav :53::30::60:

Dun saunaya gittim malum yumurtlama haftasiydi biraz sinirlerim gevsesin dedim ordan cikayim buhara gireyim dedik
Eve geldimki abim evi dagitmisdi biraz evi topladim bulasik camasir..yoruldum :25:
Biraz pogaca yaptim:56:
Abim giderde biz carpisiruk dedim:17:
Gec kalkdi:53:
Yumusayan sinirlerim yine gerildii
Insan yumurtlama haftasinda yalniz olmak istiooo

ah kıyamam genede yapsaydınız kız noolur noolmaz olmadı bu gece yaparsınız artıkın ooh güzel yemekler hazırl duşuna al seksüü seksüüü giyin süslen bi güzel kocişin hem miğdesi hem gözü gönlü bayram etsin bak nasıl geliyo bebiiiiş :23::16: ha bu arada salataya soğan sarımsak falanda koyma kız çiğ yemeyin ağzınız kokmasın birbirinizeee :34::9:

listemizinçoğuu erkek bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk

bu sene erkek senesi diyolar varmı bööle bişi yaa:100:

ivet kız erkek senesi tam bi mesela mart annelerinde 31 erkek 14 kız var şuanda cinsiyeti belli olanlar 19uda daha belli olmamış :9: düşün yaaani :34:

:31: benim canim cok SIKKIN :31::31::ssz::ssz:
nasil oldun kuzummm, gevsedinmi accuk? sinirler gectimi?:110:

Insanlar sinirliyken neden agzindan cikanlari farketmezki :31:
bende oyleyim sinirlenince hemen parlarim :31: :31:
bende onceden oyleydim hemen bagirir cagirirdim ama yillar beni olgunlastirdi...esimde daha da sakinlestiiii :ssz:

hala geçmedimi sinirin :26:
ben sinirliyken bile çok kontrolluyum yani öyle olmak zorundayım kocam zaten ağzından cıkanı duymuyo birimizin sakin olması lazım:25::25:
aferin :110:

cakmapolly+, yaseminseza, umudum_31

kızlar nasılsınızzzzzzzzzz:3::3::3::3::3::3::3::3:

yaseminseza, bu kim yav:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bugün topike ölü toprağı serpilmiş sankim:26::26::26:

umudum:57:
ne vuruyon yaaa :41:alsana alsana :41:

:19:

batıma 6 gün kaldı ama göğüslerim hala aynı ne ağrı ne sızı..10gün önceden başlardı ağrımaya göğüslerim :31:
hamileyim heralde bu ay tuttu galiba :52::52::52::52::52: ay ne gülerim ne gülerim =))=))
hadi canim insallah guzel haberler getirirsin..

1.SEÇENEK

02 Ekim 2012 saat 03:25’ten 04 Ekim 2012 saat 13:46’ya kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;

2.SEÇENEK

11 Ekim 2012 saat 23:23’ten 14 Ekim 2012 saat 01:01’e kadar Ay Başak burcunda küçülecek;
bu ne yaaa ne alakasi var epilasyonla burclarin anlamadim :44::110:

ilk seçenek bitmiş:57: bende nasıl olsa bu maymuş haber eder diye bakamdımdı güvenmicem sana bida

hanfendi tkb olarak sizin haber etmeniz gerekmiyomuydu o günleriii hni hber verceedin sen banaaa geçer tabi zaman ilgilenmezsen :19::63: sende herşeyi sevincin üstüne yıkıyon yaahu topiğide ona devret baaari :9::60: bu arada aferim değiştirmişsin sonunda oğluşum olcağını eklemişsin ha şöyle akıllı ooool :60::60: ha bu arada 1 buçuk yıllık evli yaz istersen kız 17 ay oldu evlenelii :1:

Son düzenleme:
ah kıyamam genede yapsaydınız kız noolur noolmaz olmadı bu gece yaparsınız artıkın ooh güzel yemekler hazırl duşuna al seksüü seksüüü giyin süslen bi güzel kocişin hem miğdesi hem gözü gönlü bayram etsin bak nasıl geliyo bebiiiiş :23::16: ha bu arada salataya soğan sarımsak falanda koyma kız çiğ yemeyin ağzınız kokmasın birbirinizeee :34::9:

gelirmi dersin?? insallahhhh yaaaa
tamam bende basak karisi gibi ipli dantelli giyimmm,
giy demisti bana seksu karu :110:

Dun saunaya gittim malum yumurtlama haftasiydi biraz sinirlerim gevsesin dedim ordan cikayim buhara gireyim dedik
Eve geldimki abim evi dagitmisdi biraz evi topladim bulasik camasir..yoruldum :25:
Biraz pogaca yaptim:56:
Abim giderde biz carpisiruk dedim:17:
Gec kalkdi:53:
Yumusayan sinirlerim yine gerildii
Insan yumurtlama haftasinda yalniz olmak istiooo

ne gıcık bişey tamda zamanınımı bulmuş size gelecek

Insanlar sinirliyken neden agzindan cikanlari farketmezki :31:
bende oyleyim sinirlenince hemen parlarim :31: :31:

hala geçmedimi sinirin :26:
ben sinirliyken bile çok kontrolluyum yani öyle olmak zorundayım kocam zaten ağzından cıkanı duymuyo birimizin sakin olması lazım:25::25:

bende kontrollüyümdür ve sinirle ağzımdan kötü bişey çıkmamasına özen gösteririm ve karşımdakinede bu fırsatı vermem
sonra sinirler geçtiğinde birbirimizin yüzüne bakabilelim

Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin umarim cok ciddi bisey degildir
Rabbim dermansiz dert vermesin

canım yeterin kocası geçen sene amaliyat oldu sürekli kontrollere gidiyor

kızz sorma geçen gün kaynışla oturuyoduk
güzel güzel sohbet ediyoruzz:7:dedimki
yaa anne sorma bende bi koltuk takımı almak istiyorum yarın birgün bebek olcak annem gelecek babam gelecek abim gelecek yatıracak yerim yok:50:
ee benmde sobalı odada yatmam gerek nasıl olcak hiç bilmiyorum:50:
senin tanıdğın bi mağaza varmı takstte kolaylık sağlayacak:26::26:
dedim..asla maddi bi yardım beklemedim cidden:kkk:
kaynışta gitmiş kocasına söölemiş
-adam yarın birgün çiçujkları olcak sobalı odada yatmaları gerekecek yatılı misafirleri olcak bi koltuk takım alsk, demiş
işin garibi acaba ben söylemesem farkında değillermiydi durumun:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

(
daha börülceden ses çıkmadı ama vazgeçmedi heralde ne bilim)

desene eşref saatlerine denk gelmiş:1:kaçırma fırsatı

iyi ben gözlerine sokmuşum demekki:32::32:

zaten yataklı istiyorum sandıklı olmasıda çok önemli ama benm hevesim ayaklılarda

ayaklılarda sandık yok napsamki

bak buna bayılıyorum bellonanın Eki Görüntüle 523979

bende çok seviyorum bunları ama ev küçük olduğu için bende sandıklı istiyorum herşeyi sokayım altına ortalıkta dağınık bişey olmasın:31:

annecim:9::9::9:
en son nişanlıyken demiştim bu lafı bida içimden gelmedi:9::9::9:

kız kayınbabaya kalsa gidip kkendi alcakmş kafasına göre:120:

sıradan kayferengi ile sarı karışımı bişiler alırdı kesin

off b unada şükür:1:

bunada şükür

he kızzzz zamanı uzatmayı eşinide alın hemen gidin karar verin aldırın
vazgeçerler haa benden söylemesi
ben heç demedim annecim:19:

bende yeni evlendiğimde eşim annesine anne dememi istedi
bende ilk kez gördüğüm kadına nasıl anne diyeyim nişanlılık dönemim olmadıki kadına alışayım

1.SEÇENEK

2.SEÇENEK

valla dün yazzsaydı bende bi baktım 13:46 da son yeğen gelecek başlayamadımda gittiği gibi hemen bacaklarımı ve kol altımı aldım
malum yeride haftaya alırım artık oraya yetişemedim

tamam haber ederim ben alalı 1 ay olacak daha
ama 2 ay falan geçer heralde ama idare et hem uygun oluyor dışardakilerden nerdeyse yarı yarıya

ikiside yerse birbirlerine kokmazlarki
eşim soğan yesin zorla banada yediriyor
rahatsız olmayım diye güya beni düşünüyor:25:

Back
X