- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil oldun kuzummm, gevsedinmi accuk? sinirler gectimi?![]()
bende onceden oyleydim hemen bagirir cagirirdim ama yillar beni olgunlastirdi...esimde daha da sakinlestiiii
aferin
ne vuruyon yaaaalsana alsana
hadi canim insallah guzel haberler getirirsin..
bu ne yaaa ne alakasi var epilasyonla burclarin anlamadim :44:![]()
ikiside yerse birbirlerine kokmazlarki
eşim soğan yesin zorla banada yediriyor
rahatsız olmayım diye güya beni düşünüyor![]()
dolunayla alakası var dolunayda alınca azalıyormuş bende bir sene olacak takip ediyorum bayağı azalmış incelmiş tüylerim
evet nazocum tam gunune denk geldi....artik yapacak bisey kismetimde varsa yine olurda bakalim artikin
menu verin bakeeem ne pisireyim bugun ????
pasam , beydagli nirdesin epeydir girmiyosun beydagli merak ettim
zekice
benim esim hemen gider dislerini fircalar oyle gelir![]()
kız heç pas vermiyon banaaanasılsın canım
![]()
ikiside yerse birbirlerine kokmazlarki
eşim soğan yesin zorla banada yediriyor
rahatsız olmayım diye güya beni düşünüyor![]()
merhaba kızlar. 35 yaşındayım 3 gebelik yaşadım ama hiç doğum olmadı maalesef. 5 yıllık evliyim en son geçen kasımda sorunlar nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım. bu ay yeniden çalışmalara başlıyorum. mthfr 677 g t homozigot mutant gen mutasyonum var. bugün adetimin 2. gunu muhtemel yumurtlama tarıhım 20 ekim. kurtajdan sonra kanama mıktarımda cıddı bır azalma oldu. rahım fılmı cektırdım temız cıktı ama kanamanın az gelmesı yıne de benı endıselendırıyor. bu sorun ıcın 6 farklı doktora gıttım 2 si rahım kalınlıgının alt sınıra yakın oldugunu ve sorun yasayabılecegımı 4 u ıse rahımle ılgılı bır sorun olmadıgını soyledı. ama tumu 6 ay dogal yollardan denememı olmazsa tedavıye baslamamı onerdı. yasıma rağmen yumurta kalıtesı ve rezervımde bır sıkıntı yok cok sukur. 6 aylık dogal surecımın ılk ayına basladım umarım tedavıye gerek kalmadan hamıle kalabılırım. tum arkadaslar da umarım en kısa zamanda yavrularına kavusur.
evet canım yeterki RABBİM ol desin
valla bilemiyorum evde ne malzemen var bengisu şimdi sana bi güzel liste yapar
benimkide halvet olacaksa özellikle gider dişlerini fırçalar soğan yesin yemesin![]()
merhaba kızlar. 35 yaşındayım 3 gebelik yaşadım ama hiç doğum olmadı maalesef. 5 yıllık evliyim en son geçen kasımda sorunlar nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım. bu ay yeniden çalışmalara başlıyorum. mthfr 677 g t homozigot mutant gen mutasyonum var. bugün adetimin 2. gunu muhtemel yumurtlama tarıhım 20 ekim. kurtajdan sonra kanama mıktarımda cıddı bır azalma oldu. rahım fılmı cektırdım temız cıktı ama kanamanın az gelmesı yıne de benı endıselendırıyor. bu sorun ıcın 6 farklı doktora gıttım 2 si rahım kalınlıgının alt sınıra yakın oldugunu ve sorun yasayabılecegımı 4 u ıse rahımle ılgılı bır sorun olmadıgını soyledı. ama tumu 6 ay dogal yollardan denememı olmazsa tedavıye baslamamı onerdı. yasıma rağmen yumurta kalıtesı ve rezervımde bır sıkıntı yok cok sukur. 6 aylık dogal surecımın ılk ayına basladım umarım tedavıye gerek kalmadan hamıle kalabılırım. tum arkadaslar da umarım en kısa zamanda yavrularına kavusur.
evet nazocum tam gunune denk geldi....artik yapacak bisey kismetimde varsa yine olurda bakalim artikin
yok canim kasitli diiil...
yukarida yazmadimmi sana giii :18:
iyiyim canim benim sen nasilsin?
kuzum menu dusunuyom ne pisirsem diye...![]()
amin canim.merhaba kızlar. 35 yaşındayım 3 gebelik yaşadım ama hiç doğum olmadı maalesef. 5 yıllık evliyim en son geçen kasımda sorunlar nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım. bu ay yeniden çalışmalara başlıyorum. mthfr 677 g t homozigot mutant gen mutasyonum var. bugün adetimin 2. gunu muhtemel yumurtlama tarıhım 20 ekim. kurtajdan sonra kanama mıktarımda cıddı bır azalma oldu. rahım fılmı cektırdım temız cıktı ama kanamanın az gelmesı yıne de benı endıselendırıyor. bu sorun ıcın 6 farklı doktora gıttım 2 si rahım kalınlıgının alt sınıra yakın oldugunu ve sorun yasayabılecegımı 4 u ıse rahımle ılgılı bır sorun olmadıgını soyledı. ama tumu 6 ay dogal yollardan denememı olmazsa tedavıye baslamamı onerdı. yasıma rağmen yumurta kalıtesı ve rezervımde bır sıkıntı yok cok sukur. 6 aylık dogal surecımın ılk ayına basladım umarım tedavıye gerek kalmadan hamıle kalabılırım. tum arkadaslar da umarım en kısa zamanda yavrularına kavusur.
bizde menu yok bugun yimekte yok
hec bise yapmicambise yapasimda yok
![]()
bizde menu yok bugun yimekte yok
hec bise yapmicambise yapasimda yok
![]()
madem yapasın yok kendine oğluşuna ekmek arası sandviç yap geçin karşısına yiyin canı çeksin oda kalksın kendi karnını kendi doyursun madem küstürmüş seniii çeksin cezasınııı![]()