Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla bi konuşuyum kocamla bakalın ne diycek :26:

kız biz cocukmu doğurcaz okuycazmı anlamadım açıköğretimmi okuycaksın :26::26:

hayır okula gıdecemmm delii ne var hem okurum hem bebegım olurrr okuldayken annem bakar kayınvalıdem bakarrr zaten kac saat okulda duruyosunkıı

hayır okula gıdecemmm delii ne var hem okurum hem bebegım olurrr okuldayken annem bakar kayınvalıdem bakarrr zaten kac saat okulda duruyosunkıı
ben yapamam onu cocuğumu mecbur kalmadıkca bırakmam kaynanam sen calış ben akarım diyodu ben asla dedim :20::20:
okursam 4 yıl cocuk yapamam bunu düşünmem lazım şimdi istediğim zaman hamile kalıyorum ama 4 yıl sonra bi sorun cıkar bu kez hamile kalmamda zorlaşır diye korkuyorum:14::14:

ben yapamam onu cocuğumu mecbur kalmadıkca bırakmam kaynanam sen calış ben akarım diyodu ben asla dedim :20::20:
okursam 4 yıl cocuk yapamam bunu düşünmem lazım şimdi istediğim zaman hamile kalıyorum ama 4 yıl sonra bi sorun cıkar bu kez hamile kalmamda zorlaşır diye korkuyorum:14::14:

2 yıllık bolume gıttt okursunn dıplamanı alırsınn ıstersen cocuguna bakar ıstersenn calısırsınnn en azından dıplaman olurrr bıgun calısmak ıstersenn daha secıcı olursunn cocugun buyucek sonuctaaaaaaa :ssz::ssz: valla benımkıler cok ıyı bakar napım bende dısımı sıkarımm napalımm 4 sene dedıgın nedır hemen gecer

2 yıllık bolume gıttt okursunn dıplamanı alırsınn ıstersen cocuguna bakar ıstersenn calısırsınnn en azından dıplaman olurrr bıgun calısmak ıstersenn daha secıcı olursunn cocugun buyucek sonuctaaaaaaa :ssz::ssz: valla benımkıler cok ıyı bakar napım bende dısımı sıkarımm napalımm 4 sene dedıgın nedır hemen gecer
sen bilirsin cnm bişey diyemiycem akşam bi konuşuyum bakım evin erkeği ne diyo 4 sene cocuk olmazsa kocam 34 yaşında oluyo o yaş bnce cok geç bizle evlenenler 2.cocuğuna hamile gecen iğnelerime baktı verelim sağlık ocağına dedim vermeyelim sen kullancaksın nasıl olsa dedi tarihi gecerse dedim tarihi 2014 ooo ozamana kadar kullanırsın diyo 2 yıllık olabilir :32::32::32:

sen bilirsin cnm bişey diyemiycem akşam bi konuşuyum bakım evin erkeği ne diyo 4 sene cocuk olmazsa kocam 34 yaşında oluyo o yaş bnce cok geç bizle evlenenler 2.cocuğuna hamile gecen iğnelerime baktı verelim sağlık ocağına dedim vermeyelim sen kullancaksın nasıl olsa dedi tarihi gecerse dedim tarihi 2014 ooo ozamana kadar kullanırsın diyo 2 yıllık olabilir :32::32::32:

tmm cnm tercıh meselesı sen bılırsınnnn :42::42: kocam bana cok gaz verdıı kazanmam lazımm :44::44::44:

tmm cnm tercıh meselesı sen bılırsınnnn :42::42: kocam bana cok gaz verdıı kazanmam lazımm :44::44::44:
banada öyle bi gaz geliyo sonra kocam hevesimi söndürüyo okuyamazsın sen fln diyo istemiyo galiba üniversite ortamından korkuyo bnce ozaman cok kıskanır diye düşünüyorum hayatı zehir eder bi erkekle konuşurken görse mahveder beni:26::26:
koca destekse yaparsın cnm arkanda gaz veren biri olması önemli:27::27:

yok canım pazartesi kısmetse:18::18::18::18:
sen nasılsın canım?
Hayirlisiyla insallahhh
Evet zaman ilerledikce ne olacagi belli olmuyorr

Hiiiii kocan sana ugras ariyor niden acaba kendisylen ugrasmaya vaktin olmasin diyemi :110:
2 tane unv diplomam 10 yila yakin is tecrubem varrr sayisiz yetenegim
ama evde cocugumu buyutmeyi tercih ettim kaynos ben bakarim dedi kabul etmedim
vee iyiki ben buyutmusum:19:

Hayirlisiyla insallahhh

Hiiiii kocan sana ugras ariyor niden acaba kendisylen ugrasmaya vaktin olmasin diyemi :110:

sana msj atmıstık zahmet olmassa önce ona bakk :kkk::kkk: he benı basından atmak ıcın yapıyorrr :47::47::47:

Hayirlisiyla insallahhh

dimi ama :23::23:
aynı fikirdeyim cnm ama kankam bilir :23::23:
kız benmkide diyo sana bi uğraş bulalım yoksa bana sarmaya başladın diyo korkuyo benden bu ara daha cok sıkılıyorum akşam kavga ediyorum onla beni bırakıp işe gdiyosun diyorum napıyım gitmeyimmi diyo (şakalaşıyoruz bu ara tabiki gercek demiyorum):23::23:

senınkının basına güneş gecmıs heraldeee kadın ıyılık yaramıyor mıllete sana dıyoz deveyı adamıı ......... yaranırmıs :9::9:

:53::53::53: bendee oyleyım ve hemen pısman olurumm yaptıgımaa :26::26:

senı taktır ettım kanka yasından buyukk hareketlerınn :nazar::nazar:

son zamanlarda asabılestıyse baska karıdan hoslanmaya baslamıstırr bu yuzden sana tahammul edemıyordur :26::26:

agzıı laff doluuu bu karınınnn yaa öldürüyon sen beniii :9::9::9::9::9:

ne guzel ıstteeee alacaklarmıss sende senyı bulduu seysızını arıyonn anladın sen onuuu :24::24: sen demeden akıllarına gelmemıs demekkı ne varrr zilli :20::20:

:5::5::5: ben geldım sen cıkıyon hep bole oluyo :43::43::43:

Gordum baska kari felan cok iyi moral verdin :63:

herseyı bılen 2 unı mezunu 10 yıl calısmıs deneyımlı avrattt yenı sınav sıstemı puanlamasınıda bılıonmu nasıl oluyr :63: aydınlat benııı :14::14:

280 cok degil fakat adini yazsan alirsin puanlarindan degil biraz gayret ve caba ile alabilirsin bence :19:
duz lise mezunumusun:110:

Son düzenleme:
Ayen karisi face dondurdunmu msj gitmiyo :110: yoksa benimi sildin
ebru hocayi aradinmi randevun ne zaman

aynı fikirdeyim cnm ama kankam bilir :23::23:
kız benmkide diyo sana bi uğraş bulalım yoksa bana sarmaya başladın diyo korkuyo benden bu ara daha cok sıkılıyorum akşam kavga ediyorum onla beni bırakıp işe gdiyosun diyorum napıyım gitmeyimmi diyo (şakalaşıyoruz bu ara tabiki gercek demiyorum):23::23:

sana en guzel ugras bebek olur ozamannnn :49:

senı sılermıyım kız benn :29::29::29: face ı dondurduk kocam sayesındeee bıraz unutsun acarım yıne :23::23: daha aramadım sen sorsana benım ıcınn :26::26:

:110::110: iyi yapmissin yarinsa randevun gecer gider siz bu rahatliklan ohoooooooo
gumus arasin :110:
ben bulasik makinami bosaltmaya gidiyom :110:

:53: meslek liseside olabilirdi o yuzden sordum :110: cahil kari
benim sevgime ihtiyacinmi var kankayi buldun :29:
beni unuttun :110:

benmiii unuttumm bak bakalım senı hep en cok merak eden kımm :43::43: ama gormuyosun degerımı ben baska topıklere gıdınce anlıycaksınn :43::43: oysa senı cok sevmıstımm :14::14: hem kankamda öylee senı cok sevıyor :17::17::17:

Back
X