Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bilmem artık evde öyle elbiseyle dolaşıyon dantelli mantelli sonra da ben seksiyim diye konuşup duruyosun:19: ben ayucuklu pijamalarımla bile çok çekiciyimm:23:

:53::53::53:

göbekli ayucuklu karı

bie sexy olduğunu idia ediyo

insanın içinde olcak sexylik

ben yaz boyu tilotla gezdim:12::12::12:ruhum sexy benim farkında olmadan sexy giyiniyorum:21::21::21:

Annen :101:

:53: delimi nee :110:

:21::21: catla emii

:29: canim arkadasimmmm

:29: fanlarim cogaliyo basak catla patla :110:

:53::53:

:29: iyiyim kuzummmmm

:19::19:

:60: sexymiii :60:

:1::1: yokkk bitiremedikk 101: iki kalip oluncaa:21:

bisuna tartismayin ikinizi toplasak bir sevinc etmezzz :21:
:110:
:63:

:120::120::120::120::51::51::51::51:

:60: dogru diyon valla kizz hee dogursunlar sira bizde heee :ssz:

:60::60: hade bide sac basa girin tam olsun
yok kııızzzzz severim başakı yazık şimdi şişti ya iyice psikolojisini düzeltmeye çalışıyo:1:
:21: ben dogurdum kuzummm tas gibiyim maasallah :21:
ustunede 3 gebelik gecirdim hec bir yerim portlemedi :21:
kendime bakiyommm benle yarismaniza coook var hele dogurun bakarik :21:
:110:

evet yaaa senin kategorin farklı sen doğurdun üstüne birsürü spor yaptın biz saldık toto göbek büyüttük bebe uğruna,

başak çatlat kremi ne kullanıyodun? oldumu çatlama?? ben lierac diye bişi aldım sürüyorum sabah akşam şimdilik bişey yok

kızlarrrr en hareketli sayfa olarak burayı gördüm ve yazayım dedim.
sölemesi ayıptıt göğüslerim çok ağrıyor. bugün bi arkadaşıma ağrı kesici içsemmi die sordum içme belki hamilesindir dedi. bu ay hiç aklımda yokken aklıma soktu.s,zce bu bi belirti midir?
son adetim 9 eylül ama baştan söyleyeyim pkoluyum ve daha geçen ay öğrendim 9 aydır da korunmuyorum. bebeğim böyle hiç beklemediğim bi anda gelir mi?

yok yok yemem tabi o işin şakası dayanırım artık:26: çok acıkmıyorum kız aksine canım çok bişey filan çekmiyo,ama öğünüm geçince kötü oluyorum işte.... ayy evet izlicem bebikim doğunca ayyyyyyyy dicemm çirkin buuuuuu yıkayında getiriiinnn:26: inşallllaaaahhhhhhhhhhhhhhh

duman o zaman şunu izle kız ağlamazsan bende sexy değilim:1:

çok güzel bi video

Epidural Doğum Videosu - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube

sölemesi ayıptıt göğüslerim çok ağrıyor. bugün bi arkadaşıma ağrı kesici içsemmi die sordum içme belki hamilesindir dedi. bu ay hiç aklımda yokken aklıma soktu.s,zce bu bi belirti midir?
son adetim 9 eylül ama baştan söyleyeyim pkoluyum ve daha geçen ay öğrendim 9 aydır da korunmuyorum. bebeğim böyle hiç beklemediğim bi anda gelir mi?

:21: heee cok hareketliyik :21:
valla gelirmi gelir hec belli olmaz
takma bence oluruna birak
gelecegi varsa geliyor zati

:53::53::53:

göbekli ayucuklu karı

bie sexy olduğunu idia ediyo

insanın içinde olcak sexylik

ben yaz boyu tilotla gezdim:12::12::12:ruhum sexy benim farkında olmadan sexy giyiniyorum:21::21::21:
işte seksilik öyle her tarafını açıp dolaşmak diildir ne bileyim bi elbisenin içinde güneşte gözüken dondadırr:30: evde öyle dolaşsan daha çok dikkat çekersin....
valla gelirmi gelir bebiş bu bellimi olur, hemen patlat bi test şüphelerinden kurtul derim....

duman o zaman şunu izle kız ağlamazsan bende sexy değilim:1:

çok güzel bi video

Epidural Doğum Videosu - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
izlemek istiyorum da annemlerdeyim şimdi babam filan geçer yanımdan görür sonra bakarım olurmu

:22::22::22::22::22:senin saçını yolarım ben dumana kıyamam
:54::54::54::54::54:
nolmuş tkbeyim diye tüm görevleri üztüme yıkıyonuz ama

tkbyim diye en sexyde ben olcam tabiii:39::39::39::39:
hakkaten ikircikli bu sevinçççç nasılda kendine torpil yapıyo

inşallah canım sağol çoğu bitti azı kaldı ama daha tehlike bitmedi bekliyorum sabırla....evet cnm ben hem hematolog hem kadın doğumcuya gidiyorum, iğne işini kadın doğumcuya bırakmak büyük hata... ilk hamileliğimde öğrendim ben pıhtılı oldugumu gitmedim k.doğumcuma güvendim en düşük doz iğneyi kulandırdı.... 2 olmadı 3 olmadı her biriinde bi sebepten dolayı kaybettim, neyse artık 4.de iyi bi hematolog buldum(ankara hacettepe üni.bölüm başkanı) bana dediği şey o dozla bebeklerde problem olmasaydı da sen kaybederdin oldu... homozigotlarda pıhtılaşma normal yaşamda bile çok tehlikeliymiş, bizim normal bi insana göre kalp krizi vs geçirme riskimiz 70 kat daha fazla allah korusun...:43: neyse şimdi günde 2 kere 0.6 clean kullanıyorum,hamile kalmadan 2 ay önce corasprin kullandım,şimdi corasprin de alıyorum yine malesef:( kanama konusunda öyle bişey hatırlamıyorum, daha önce bi belirti yoktu bende pıhtılaşma adına, bazılarında mesela morarma filan oluyomuş...ama ilgisi olabilir senin durumunla...

evet kuzum insan deneyimlerinden çok şey öğreniyor. iyiki duydum bunu senden ben de hemen gidip o doktora muayene olayım. ankaradasın anladığım kadarıyla ben de ankaradayım. çok teşekürrler bilgilendirdiğin için :54:

:22::22::22::22::22:senin saçını yolarım ben dumana kıyamam
Yapikliii ben seni yolarim hec acimam 2 ayin kaldi :110:
nolmuş tkbeyim diye tüm görevleri üztüme yıkıyonuz ama

tkbyim diye en sexyde ben olcam tabiii:39::39::39::39:
Selam canim
su Bizim kizlarin kendi koca gobekleriyle kendilerini seksu zannettikleri komedi Showa hosgeldinizzzzzz :60:

Bak sewincoya tas gibi
Ustelik 85
Ve brtanede olisi var
Yuruuuuu be sewinco Kim tutar seniiii
:kkk:

:29: gel annem opecemmm:38::38:

Basak msj atmis kocasi pc almis kendide guzellik uykusuna gecmis :1:
selam eder gozlerinizden oper :1:

kuzlar bebis isteyenler gunde 1 tane yusuf suresi okumaliymis
sadece 7 gun toplam 7 tane ben okuyom hakkimizda hayirlusi

evet kuzum insan deneyimlerinden çok şey öğreniyor. iyiki duydum bunu senden ben de hemen gidip o doktora muayene olayım. ankaradasın anladığım kadarıyla ben de ankaradayım. çok teşekürrler bilgilendirdiğin için :54:
canım bunlar kötü tecrübeler keşke birimiizn yaşadığı herkese yetse kimse yaşamasa ama dikkate almakda fayda var o yüzden kk iyiki var diyorum bazen... ankaradayım evet hematologumun adını filan söleyim belki özel yerine gidersin orda daha iyi ilgilenir hastane yogundur....osman özcebe,1 kere gittim muayeneye sonra hep telle yönlendirdi beni 2 haftada bir takip ettiğimiz testler var...
Selam canim
su Bizim kizlarin kendi koca gobekleriyle kendilerini seksu zannettikleri komedi Showa hosgeldinizzzzzz :60:

Bak sewincoya tas gibi
Ustelik 85
Ve brtanede olisi var
Yuruuuuu be sewinco Kim tutar seniiii
:kkk:

doğru diyosun göbekli göbekli hiççç seksi diilim:43::43: zaten azcık seksi davranmaya çalışıyım kociş tombalak diyo bana herşey altüst oluyo:43: ama göbeksiz iddialıyım bi kere:51:

Back
X