Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol cnm kociş gelsede yesek artık yaa:19:kızlar bu arada ben düşükten sonra ilk adetimi oldum başladıı:16:bekliyip duruyodum olsa bitsede yine başlasam diyeee:21::21:bakalım bitince pıhtı testini yaptırıcam inş normal çıkar...bu test nası bi test nası yapıyolar bilen varmı bayanlar....??:26::44:aç mı gitmek gerek felan nası acabaa:44:

eşimi ne yapsamda kandırsan dfoktora götürsem yoldaymış birşey olcek diye aklım çıkıyor kızlaqr ne yapsamda iyi gelir hastaya:14::14:sevinç 1000taneyi ben okucem işşallah eşim iyi olsunda bu arada 4 adet olmam lazımdı olmadım ben:30::30:

talı yap sana geliyom yemeye diyet olsun :17:

deryamcanim bu pihtilasma testlerini ac tok farketmiyor bildigim kadariyla

ben adetimin 3. gunu gitmistim, cunku ayni zamanda doktor hormon testleride istemisti benden.. 14 tup kan almislardi benden ama a'dan z'ye kadar yapilmasi gereken tum testler yapildi

pihtilasma testleri, hormon testleri, karyotip testi olan kromozom analizi testleri, ve birkac farkli test daha...

zaten kadin dogumcun isini bilen doktorsa a'dan z'ye kadar herseyi istiyor..

bana adetin 3. gunu git butun testlerini ayni gun yaptir demisti..

buarada ben ac karinla sabah erken gitmistim.

sonrada o kadar kan verdikden sonra sekerli acik cay icmistim.. iyi geliyor.. malum o kadar kan aldilar...

pasam gecmis olsun tatlum...

kiz aglattin tuylerim diken diken oldu.. :57:alsana

uffff deli etcen beni heee :20:kizcem artikin sana..

kendime gelemedim okudukdan sonra epey bisure:19:

meleklerin annesi..Rabbim insallah yuzunu guldurecek insallah...

bizde senin mutlu oldugun gunleri burdan okuycaz yazicaz insallah

kuzum beni sorduğunu yazmışsın sağol canım...netimiz bozuktu birde annemin durumunu biliyosun bu ara daha fazla ilgilenmek zorundaydım canım...

merhaba topik hatunları. benim adam gönlümü almaya çalışıp duruyor. bugün aşk böceği oldu beni yanlış anladın falan deyip duruyor ama ben onun burnunu sürteceğim:47:

:53::53:neyyy aboooww:53::53::53: yalanada bak heleee....seviinç öyle bişii diimezzz:19::19:

:9::9::9:aa alemsin ayoool:9::9:valla sex mi bilmem şekeriim ama topikin yalancısı mı diisek:9::9:kızmadaaa:110::110:
:21: canimmm benimm
yimeğimizi yidik,bulaşıkları yıkadım,şimdi çay içiyoz kociş filme dalmışken bende buraya geldim:21::21:

Bizde yidi bulasik yikadim duami okudum cay iciyosss
ceviz kiriyozzz olise :21:

merhaba topik hatunları. benim adam gönlümü almaya çalışıp duruyor. bugün aşk böceği oldu beni yanlış anladın falan deyip duruyor ama ben onun burnunu sürteceğim:47:
hakketti kız sürtünsün burnu topikçe arkandayız canm:kkk:

afiyet olsun ..iki cevizde bana kır bari:56:

Kirarim heyatimm :21: kicis kiriii ben ayikliyomm:1::1:

pasanin bat gecmis kari gebesmisin yoksaaaaa :30::30:
:19: bizi ayaktami uyuttun:kkk:

neeey batımı geçmiş kızz ben görmedim ayy inşaallah hamiştir..korunuyordu daha belki kaçak olmuştur bellümü olur:9:

ohhh guzel sevindim... :34:

afiyet olsun canim benim...
Allahda kabul etsin dualarini
bende abdest alimm basliycam simdiiii

kuzum beni sorduğunu yazmışsın sağol canım...netimiz bozuktu birde annemin durumunu biliyosun bu ara daha fazla ilgilenmek zorundaydım canım...

al işte günahımı aldın şimdi görürsün:40::40: yazdıklarımı..ben seni beğenmezmiyim hiç ilk pıhtıdaşım:16:

beydaglim;;;canim arkadasim...ilk pihtidasim benim:16::16::16:kiz ben seni gecen haftalardan soruyordum...saka bi yana annenle ve kendinle ilgilendigin icin giremedigini dusunmustum zatennn:ssz:..

ohhh guzel sevindim... :34:

afiyet olsun canim benim...
Allahda kabul etsin dualarini
bende abdest alimm basliycam simdiiii

beydaglim;;;canim arkadasim...ilk pihtidasim benim:16::16::16:kiz ben seni gecen haftalardan soruyordum...saka bi yana annenle ve kendinle ilgilendigin icin giremedigini dusunmustum zatennn:ssz:..

kuzum geçmiş hiç okuyamadım işte net yok diye bugünde öyle daldım,sağol canım merak ettiğin için bende giremeyince aklım burda kalıyor..hepinizi çok seviyorum ben:16::16:

:47: surunsun tabeee :19: sinirim gecmedi benim ona
:1: bana noliise

haklısınız kızlar valla haketti :1: ben yine de pazartesi doktora gideceğim bakalım en azından hormonlarıma baktıracağım. bu adam benim psikolojimi bozdu halbuki ben ilk 1 yıl bebiş falan istemiyordum bak şimdi aklım fikrim ne oldu :1:

:18: ayin 4 mus bugun 6 si tik yokmus kari uyuttu zaar bizi :110:
herufude kandirmistir o :63:

abooovvv ben olsam hemen testi yapmıştım hadi hayırlısı...bir kaçak saldıysa içeriye,nerde kız bu karı
PAŞAMMM gel kız anlat neler oluyor...kocanı gül mü yaptın yosammm:9::9:

haklısınız kızlar valla haketti :1: ben yine de pazartesi doktora gideceğim bakalım en azından hormonlarıma baktıracağım. bu adam benim psikolojimi bozdu halbuki ben ilk 1 yıl bebiş falan istemiyordum bak şimdi aklım fikrim ne oldu :1:

git bakalım kuzum ne diyecek doktor aklındaki soru işaretlerini giderirsin hiç değilse..

valla bakalım dua edin de bişeyim çıkmasın kızlar korkuyorum da. bir de 1 yıllık mı evliyim diyeyim bakmazlar mı yoksa

inşaallah hiç bir sorun çıkmaz canım...sende 2 yıllık evli olduğunu söyle,çünkü doktorlar 2 yıl süre veriyolar genelde...kaç yaşındasın??

Back
X