Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:26: niye kimse yokkkk
neyyse bende cikayimda kocamla ilgileneyim![]()
selam arkadaşlar ben bugün pazara markete gittim yemek yedik tam oturdum kk ya yazacam eşim geldi hastaymış
onun geri çıktım şimdide çıkmak zorundayım yarın görüşmek dileğiyle
gecmis olsun canim...
hayirdir insallah seninki hasta, pasaninki hasta, baska kiminki hastaydi bi kisi daha vardi sanirsam :44:
![]()
kızlar geçmie gidemedim ksra bakmayın olrm sizden sonra eşim aradı hastanedeyim ben dediallahım dedim geliyorm aradım taksiyi çagırıcek araba yokmş
okadar sinirlendimki agzıma geleni saydım zaten dedim işim olur olmasınız yettiniz canım dedim yaw
adamda ne oldgn şaştı düiştüm yola taksi yok otobüsler münübüsler tıklım tıkış sen benim panik atagımda azdımı sana nefes alamadım mideme gramplar girdi allahım hemen ekg çektiler kan aldılar bir ilaç içirdiler dedi doktor eşime geçtimi yok dedi hayde dedi gene kan vercen 9 yokt ordaydım yeni eve girdik birde doktorları görünce sen benim panik atak az allahım biri ölmüş çıkardılarmı gördümmü dahada az panik atagım
doktor eşimi bıraktı benle ilgilendi ne old diye dedim ranik atagım eşim size emanet benim brdan çıkıp nefes almam laızm dedim
allahım çarpıntım durmyo kendimi telkinde blnuyorm ama nerde
ambulansların biri geliyo biri gidiyo
allahım acilin kapısı dol bi zyataklarımızdayatarken oralar dol saglıgınızı kıymetini bilin vallahi
doktor eşime kardiyolajiye gitmeniz lazım dedi eşimde anlattı böle böle igne vurd dedi b seni rahatlatır kızlar ne olr dua edin eşime birşey olmasın ya bgün öldüm dirildim hiç birşeyde yemedim ilaçlarımı bile içmedim eşim yarın evde giremem ksura bakmayım benim çıkmam lazım eşimle ilgileneyim
![]()
Kızlar insan adete bi iki gün kala yumurtlarmi benden yumurtlama akıntısı gibi biseyler geliyoda şeffaf renkte:26::26:
Msjim 10 bini gecmisss![]()
gıcık karı ne olcek
ne vuruyon be![]()
Ne pisiriyon hayatimmmmm![]()
kzlarr hayırlı pazarlar.. basagım bana kızıyosun ama nolur kızmaa belımde bel fıtıgı baslangıcı cıktı fızık tedavıye gıdıorm ve sureklı yatıyorum cok agrımm var bıraz bıraz duzelmeye basladım cok ozledım senı sevıncı ve butun kızları umarım hepınız ıyısınızdır.. bu arada hastanede doktormla karsılastım asılamam ıcn tarıhte aldım kasımda adetın ıkıncı gunu bslıyorum.. umarım tutar asılamamdualarım hep sızlerle sızde bana bol bol edın kızlar.. allaha emanet olun..
Günaydın kızlar nasılsınızbu karı sabah sabah napmus burda ediyorsunuzdur
ya ben gazdan uyuyamadim bu gecebi gaz var ki sormayın ya tüpraşa baglatsam kendimi bu kış bedavaya isincam
kaymak gibi suratimda.harita metot defterine döndü bi sivilce çıktı sormayın hele alnim minik minik sigil doldu :2: bide rüyamda gebelik testi yapiyom iki çizgi cikiyo uyaniverdim hey allahım dedim sanki ruyanda görürsün der gibi yarabbim dedim yone tobe dedim yattım.ama sinirim bozuldu gerçekte hep tek çıkıyor o gıcık çizgi
neyse hayırlısı napalim. Birazdan valideyle teyzeleri uyandircam attalara goturcem onları artik müsait bi zamanda tekrar görüşürüz ins
![]()