Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vilma ne haltlar karıştırıyon
bende gidiyimde evimi topliyim![]()
slm kızlar yarın bana dua etmeyi unutmayın sabah 8 de sezeryana gircem çok heycanlıyım :18::18:ayrıca gripte oldum napacam bilmiyorumm dua edinde yarına kadar iyileşeyim
belki giremem bugün bidaha hepinizi öpüyorum kocaman
hakkınızı helal edin görüşmek üzere.............
sen evi toplarken benden sana en sevdiğin türkü gelsin o zaman
angaranın bağlarıdabüklüm,büklüm yolları
ne zaman zerhoş oldunda galdıramıyon gollarıhh
![]()
slm kızlar yarın bana dua etmeyi unutmayın sabah 8 de sezeryana gircem çok heycanlıyım :18::18:ayrıca gripte oldum napacam bilmiyorumm dua edinde yarına kadar iyileşeyim
Kizim nerden bileyim adet bekliyorum artik gelirmi gelmezmi bilemicem. Kac gundur kabizdim bu sabah isjal oldum bide dedigim gibi Bir akintim var. Ama gebelik akintisi sari diyo herkes benimki yumurtlama gibi balgamsi ve seffaf. Kafam karisti usuttum heralde. Gecen ay yirmi gunde olunca bu ay jesaplayamiyomda geviktimi daha varmi. Ama olurum heralde nerde Bende o sans:18: bu arada eklemedin hala favedr![]()
benmde aklım sendeydi kuzum
yarın bebkimiz gelcek yani
Allah ım çok heycanlı yaa helal olsun hakkımz kuzum snde helal et ne zman haber vercen bize ya![]()
çok geçmiş olsun kuzum ALLAH eşinede sanada şifalar versin...
inşallah canımmm gelecek
Helal olsun canım..
Ilk fırsatta canım haber veririm merak etmeyin![]()
Kuzum yaaaa korkma korkacak hic bise yokkk
sezeryan dedigin ne ki 20 dk da kavusuyorsun bebegine uyuyup uyaniyorsun Rabbim kolay
gecitlerden gecirsin insallah korkma helal olsun
o nasil soz ki![]()
Kuzum yaaaa korkma korkacak hic bise yokkk
sezeryan dedigin ne ki 20 dk da kavusuyorsun bebegine uyuyup uyaniyorsun Rabbim kolay
gecitlerden gecirsin insallah korkma helal olsun
o nasil soz ki![]()
marifet
bu senin ne kadar çeneli boş karı olduğunu gösteriyo![]()
GÜNEY
GELİYOOOOO
Kendini yirtma sakin ol ege firlayacak haaa :101::124::124::124::124::124::124::124::124:
Pipişli geliyoooooooooooooo
:118::118::118::118::118::118::118:
Ay ben çok heyecanlandımmmmmmmmmm
canımm hadi git bebişini al da gel Allah kolay bi doğum nasip etsin herşey yolunda gider inşallah....slm kızlar yarın bana dua etmeyi unutmayın sabah 8 de sezeryana gircem çok heycanlıyım :18::18:ayrıca gripte oldum napacam bilmiyorumm dua edinde yarına kadar iyileşeyim
kızlar geçmie gidemedim ksra bakmayın olrm sizden sonra eşim aradı hastanedeyim ben dediallahım dedim geliyorm aradım taksiyi çagırıcek araba yokmş
okadar sinirlendimki agzıma geleni saydım zaten dedim işim olur olmasınız yettiniz canım dedim yaw
adamda ne oldgn şaştı düiştüm yola taksi yok otobüsler münübüsler tıklım tıkış sen benim panik atagımda azdımı sana nefes alamadım mideme gramplar girdi allahım hemen ekg çektiler kan aldılar bir ilaç içirdiler dedi doktor eşime geçtimi yok dedi hayde dedi gene kan vercen 9 yokt ordaydım yeni eve girdik birde doktorları görünce sen benim panik atak az allahım biri ölmüş çıkardılarmı gördümmü dahada az panik atagım
doktor eşimi bıraktı benle ilgilendi ne old diye dedim ranik atagım eşim size emanet benim brdan çıkıp nefes almam laızm dedim
allahım çarpıntım durmyo kendimi telkinde blnuyorm ama nerde
ambulansların biri geliyo biri gidiyo
allahım acilin kapısı dol bi zyataklarımızdayatarken oralar dol saglıgınızı kıymetini bilin vallahi
doktor eşime kardiyolajiye gitmeniz lazım dedi eşimde anlattı böle böle igne vurd dedi b seni rahatlatır kızlar ne olr dua edin eşime birşey olmasın ya bgün öldüm dirildim hiç birşeyde yemedim ilaçlarımı bile içmedim eşim yarın evde giremem ksura bakmayım benim çıkmam lazım eşimle ilgileneyim
![]()
Seninki 14 binleri bulduguna gore benden daha ceneli ve
bos olduguna dalalet bu
ben carrefour dayim kocam ise gitti
bende oglumu gezdiriyom nette varmi
oyun havuzunda kendini paraliyor sipa
arabayada el koyduk![]()
:124::124::124::124::124::124::124::124:
Pipişli geliyoooooooooooooo
:118::118::118::118::118::118::118:
Ay ben çok heyecanlandımmmmmmmmmm
sıra sana geliyo heyecanlan sen heyecanlan:))