Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

niyeki direk ona alsam bi oyuncak olmazmı:26: ilk oyuncağın filan derim...

olurda bu oyuncaka kokun sincek ya bebeke vercen sonra seni yanında hissedermiş her zaman huzurlu olur uyur inşallah mışıl mışıl

ahh ahh uyku kuzusu diye bi oyuncak var ama pahalı keşkem onu alabilsem hiç peluşa gerek kalmaz

evet canın öyle bi risk var ama doktorum korkma diyo önemli değil diyo

dualarına amin diyorum ben sana gerçek aımı söylemişmiydim:44::44::44::44::44:

evet ben istemöştim dua etmk için çünkü hepp sara abla diyodum dua da
ama gerçek ismini söylemek daha iyi:34:

olurda bu oyuncaka kokun sincek ya bebeke vercen sonra seni yanında hissedermiş her zaman huzurlu olur uyur inşallah mışıl mışıl

ahh ahh uyku kuzusu diye bi oyuncak var ama pahalı keşkem onu alabilsem hiç peluşa gerek kalmaz
evet mantıklı bak o dediğin bebişi kandırmak için çok ideal..o nasıl bi oyuncakki uyku kuzusu ne kadarmış:18:
ıyı aksamlar kızlarrrrrr:16::16::16::16:

hoşgeldin cnm..

aa ben doğm hikayelerini çok karıştırırım bunu okumştum evet

çok eğlenceli soğuk kanlılıkla doğrmuş hatun:1::1::1:
keşke bizimkide bööle rahat bi doğm olsa
naturel doğum:9::9::9:

valla çok eğlenceli olmuş,bebeğin başının geldiği an hele:)

evet mantıklı bak o dediğin bebişi kandırmak için çok ideal..o nasıl bi oyuncakki uyku kuzusu ne kadarmış:18:

hoşgeldin cnm..

bence de mantıklı ben küçük bi peluş buldum çok tatlı oyy tam kolllarına alabileceği bişi

uyku kuzusuna ben gittigidiyorda bakmştım 70 liraydı ama bi oyuncağa o parayı verdirmez kocam şu an:1:

anne karnındaki sesleri çıkartıyor oyuncak
yani ebebk hala kendini orda ve huzurlu hissediyo:16:

bence de mantıklı ben küçük bi peluş buldum çok tatlı oyy tam kolllarına alabileceği bişi

uyku kuzusuna ben gittigidiyorda bakmştım 70 liraydı ama bi oyuncağa o parayı verdirmez kocam şu an:1:

anne karnındaki sesleri çıkartıyor oyuncak
yani ebebk hala kendini orda ve huzurlu hissediyo:16:

bende baktım şimdi güzelmiş çıkardığı sesler filan kolayca uykuya dalıyomuş... ama çok pahalı gerçekten bi bakarsın uyumazsa senin bebiş alırsın o zaman

ıyım kızlarr polyy gıbı alıntı yapmaya usendım:27::27::27:

kocısım ızınde ya gıremıyorummm :21::21::21::21::21:

geçmişi okumaya üşenmeye başlamştın şimdidde alıntı ypmaya üşenmeye başaldın:30::30:

yakında kkya girmeye üşencen beloş nolluyo sana:30:

bende baktım şimdi güzelmiş çıkardığı sesler filan kolayca uykuya dalıyomuş... ama çok pahalı gerçekten bi bakarsın uyumazsa senin bebiş alırsın o zaman

yok annem benm oliş bence çok huzurlu sakin bi bebek olcak huzursuz olmıycak:18::18::18:

banyoyu sevecek

zırt zırt ağlamıcak ööle:21::21:

kendimi ööle inandırıyorum ama bakalım nolcak:9::9::9::9:

Back
X