Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız kadın sen ekşi mi yiyosun çoğunlukla

ben tatlı yemekten bi hal oldum:31:
ilk aylarımda deli gibi ekşi şeyler çekiyodu canım ağzıma tatlı sürmedim uzun süre,ama son 1 aydır çok fena tatlı çekiyo canım hatta suan bi sütlaç aldım elime:1:
ıyy bence de asla istemem o halde gözükmeyi:25::25::25::25:

aynennnn o da özel kalsın yani

geçmişi okumaya üşenmeye başlamştın şimdidde alıntı ypmaya üşenmeye başaldın:30::30:

yakında kkya girmeye üşencen beloş nolluyo sana:30:

nazara geldım sanırsam:54::54::54::54:

ya bu arada ben evdekı butun nazar boncuklarını attım:44::44::44: bı fılım ızledım cok etkılendım attım bende :27::27::27:

evet yahu bayadır yoksun görmüyorum seni..ne zaman bitcekki izni?

bence çok hoş diil kocasının görmesi,ilerde adamın aklına gelir her an yaa

persembe baslıyo canım bı yere cıkmadık esım bol bol dınlendı ama evde cok guzel vajıt gecırıyoruz :21::21::21::21:

ilk aylarımda deli gibi ekşi şeyler çekiyodu canım ağzıma tatlı sürmedim uzun süre,ama son 1 aydır çok fena tatlı çekiyo canım hatta suan bi sütlaç aldım elime:1:

aynennnn o da özel kalsın yani

olişmi çıkcak yoksa kız senden de:30::30::30:

kukuşunu tam gördünüzmü

yok annem benm oliş bence çok huzurlu sakin bi bebek olcak huzursuz olmıycak:18::18::18:

banyoyu sevecek

zırt zırt ağlamıcak ööle:21::21:

kendimi ööle inandırıyorum ama bakalım nolcak:9::9::9::9:
hadi inşallahhh öyle olur:1:

nazara geldım sanırsam:54::54::54::54:

ya bu arada ben evdekı butun nazar boncuklarını attım:44::44::44: bı fılım ızledım cok etkılendım attım bende :27::27::27:

persembe baslıyo canım bı yere cıkmadık esım bol bol dınlendı ama evde cok guzel vajıt gecırıyoruz :21::21::21::21:

nasıl bi filmmişki o:26: ayy evet yaa güzeldir kocişle evde olmak bende severim, kız yumurtlama günlerini filan iyi değerlendirin bari:9::9:

hadi inşallahhh öyle olur:1:

nasıl bi filmmişki o:26: ayy evet yaa güzeldir kocişle evde olmak bende severim, kız yumurtlama günlerini filan iyi değerlendirin bari:9::9:

canım daha bugun banyomu oldumm bakalım yarın baslayacaz yumos gunlerı sanmıym halvet olcagını geceye gıdecek artık evde tek kalmaya korkuyrm fılımdne snra:27::27::27:

nası bi filmdi nazar boncukları canavarmı oluyodu:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

yok kızz dabbe 2 cıkmıs kadın buyu yapılıyo buyu nazar boncugunda ve nazr boncuguna seytan c.. falan olurmus bunuda bana bı kac gun once soylemıslerıdı ınanmamıstım:30::30::30::30::30::30: bende eve gelınce hepsını attım bırı balkonda kaldı hep unutyom onuda sokturecem

olişmi çıkcak yoksa kız senden de:30::30::30:

kukuşunu tam gördünüzmü
herhalde yani ayrıntılıda da gördü dr, ben görmedim kukuş filan ama bi çıkıntıda yoktu demekki kesin kız....aaa bu arada aklıma gelmişken ayrıntılıda çok para verdim diye güldüydünüz bana, iyikide en iyi dr a gidip o kadar para vermişim sigorta 440 lira geri iade etti bana,90 tl ye filan geldi ayrıntılı:1:

kızlar kocam geldi:30::30::30::30::30:
sana byeeeeee o zaman:19:
canım daha bugun banyomu oldumm bakalım yarın baslayacaz yumos gunlerı sanmıym halvet olcagını geceye gıdecek artık evde tek kalmaya korkuyrm fılımdne snra:27::27::27:

ayy nasıl filmmiş o,bende paranormal aktivitelerden sonra öyle olmuştum:18:

herhalde yani ayrıntılıda da gördü dr, ben görmedim kukuş filan ama bi çıkıntıda yoktu demekki kesin kız....aaa bu arada aklıma gelmişken ayrıntılıda çok para verdim diye güldüydünüz bana, iyikide en iyi dr a gidip o kadar para vermişim sigorta 440 lira geri iade etti bana,90 tl ye filan geldi ayrıntılı:1:

sana byeeeeee o zaman:19:

ayy nasıl filmmiş o,bende paranormal aktivitelerden sonra öyle olmuştum:18:

izlemedım onu :18::18: oda eve kamare falan dosenmıs heralde bu da oyle bıseydıı ne guzel evde tek kalıyodum sımdı kalamıyorumda :18::18::18::18: esım fılım ızlerken cıkalım dedım kuzenlrı vardı ayıp olmasın dıye cıkamdık :18::18::18:

izlemedım onu :18::18: oda eve kamare falan dosenmıs heralde bu da oyle bıseydıı ne guzel evde tek kalıyodum sımdı kalamıyorumda :18::18::18::18: esım fılım ızlerken cıkalım dedım kuzenlrı vardı ayıp olmasın dıye cıkamdık :18::18::18:

evet canım lanet bi film izlediğime hala çok pişmanım ondan sonra tüm korkularım açığa çıktı kaç yıl oldu tam toparlayamadım:43: uzun zamandır korku filmide izlemiyorum çok kötü etkiledi beni o film..ayy neyse kapatalım konuyu

evet canım lanet bi film izlediğime hala çok pişmanım ondan sonra tüm korkularım açığa çıktı kaç yıl oldu tam toparlayamadım:43: uzun zamandır korku filmide izlemiyorum çok kötü etkiledi beni o film..ayy neyse kapatalım konuyu

bende aynı canım 3 hafta falan oldu atlatamadım nasıl unutacaksam eve geldıgımde kendıme cok kızdım neden ızledım dıye işgence yaptım :14::14: neyse cnmmmm sen nasılsın nasıl gıdıyoo evde kocısın var demı:9::9::9:

bende aynı canım 3 hafta falan oldu atlatamadım nasıl unutacaksam eve geldıgımde kendıme cok kızdım neden ızledım dıye işgence yaptım :14::14: neyse cnmmmm sen nasılsın nasıl gıdıyoo evde kocısın var demı:9::9::9:

olan olmuş artık en kısa zamanda unutursun inş.:34: iim bende hııı kocişim evde, uykum gelmeye başladı birazdan kaçarım bende canım..

ben geliyorumda bu topiğe pek gelmiyorum çünkü baktığımda hep yeni kızlar oluyo ve ben onları tanımıyorum o yüzden çıkıyorum

kendi topiğimede bu ara pek bakamadım işlerim var hastaneye gidip geliyorum testler yapıyorum

evet senin topiğede bakıyorum hergün orayada pek yazmıyorsun
olsun testlerin iyi çıksında tedavine biran önce başlaki sonra nasıl olsa bol bol yazışırız:38:

oy ben yirim o yeğeni baks ende kalması işe yaradı yaramazın:9::9:

evet bayağı işe yarıyor az önce annesi gel yatalım diyor ben 300 e tamamlayacam diyor anneside yat yattığın yerden okursun uyuyana kadar dedi
birde bana akşam diyorki o kadın ne zaman hastaneye gidecekmiş diyor bende yarın sabah dedim iyi ben yarına kadar daha okurum diyor:9:

nazocan eşinin iyi olmasına sevindm işe gittimi bugün yarın izinli zaten dinlenir tabi pazara gitmezseniz:1:

sağol canım gitti maç varmış mecburen gitti maç olmasaydı gitmezdi ama akşam erken geldi 10 gibi
çorba yaptım bol limonlu içti şimdi yanımda uyuyor ne güzel erkenden evde olması :16:
yok gitmeyiz çünkü dün kardeşimle eve yakın pazar var oraya gittik pazar arabasınıda aldık doldurduk ne lazımsa yarına pazar işi bırakmadım
ama kardeşime ev bakacak yarın yine pek dinlenemeyecek gibi

napcak oturuyodur meraklı kırk oynaşlı karı:110:
:63:
bedavacı kırk oynaşlı

reklam paarsınımı verdiler sana :19::19:
Iyilikte yaramiyor demekki :19: senin tel nete baglanmiyor diye :110:
bedavacı kırk oynaşlı boş işler müdürü pepee nin maymuşu karı ne işi varsa:63:
:53:
günahın çokmuydu kadın:18::18::18:

ama geldiğimde yoktun.

çok tabii kadın hiç boş kalıyo mu topikte yazmasa biki özelden birileriyle msjlaşıyo
msjlaşcak birilerini bulşamazsa başka topikte arkadaişları var kıyamet gibi
haa bide face te:25::25:kimseyi bulamazsa beni arıyo çenesi boş durmasın diye:36::36:
:53: :63:
benmde sevenim çokta mecbur yazıoyrum kuzum:32::32::32:

hemde elim hızlıdır çatır çatır yazıoyrum marifetimde büyük kullanmam gerek:21:
:19::19::19:
yok annem benm oliş bence çok huzurlu sakin bi bebek olcak huzursuz olmıycak:18::18::18:

banyoyu sevecek

zırt zırt ağlamıcak ööle:21::21:

kendimi ööle inandırıyorum ama bakalım nolcak:9::9::9::9:
:19::19: boss heveslenme :63::63:
nerdesınız hatunlar gelınde nescefa ıcekkkk :7::7::7:

:110::110::110:

YESILLL
Simdi bebegine kavustu hayirlisiylan.
kucagina alip miss kokusunu
icine cekince herseyide unuttu.
Allahim anali babali buyutsun.
saglikli uzun uzun omurler versin.