Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yerim onu ben yaaa:) yeğenine söyle canım duası kabul oldu:34:slm kızlar hastaneden geldim çok şükür kanama alanı kendini sınırlamış, hatta biraz küçülmüş..bikaç güne kadar pıhtılaşıp düşer dedi..1 hafta raporluyum cuma tekrar kontrol var... çok kasma kendini en çok kafanın rahat olması için işe gitmeni istemiyorum dedi, yani 1 hafta öyle dinlenicem Allaha şükür bu sorunu atlattık sayılır....

gözün aydın canım tehliken geçmiş inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın

selam kızlar ben bugün pek gelemem eşim izinli
birde hasta dinlenmeden işe gidince tekrarlamış :2:
haber vereyimde çıkıyım dedim:110:

geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin

yavrum yaa valla çok mutlu oldum,eminim Allah küçücük bi çocugun duasını daha geçerli saymıştır:) benim için yanaklarından öp yeğenini o teyze teşekkür ediyo sana de :34:

tabiki daha günahı olmayan bir çocuk yürekten dua etmese bütün akşam elinde zikirmatirle dua etmezdi mutlaka geçerli saymıştır RABBİM
GELSİN SÖYLERİM ODA ÇOK SEVİNECEK büyük harf yazmışım farketmeden ama silesim yok:9:

şimdi ne güzel bebişini kokluyodur..

gözün aydın ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütsün:nazar::nazar:

ben şimdi hazırlanıp anacığıma gidiyorum deyimde çıkım dedim:110::110:

duman cnm gözün aydın plasentamız iyi durumdaymş çoks evndmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
evet canım plesentam benim kendi kendini iyileştirmiş:nazar::9:

ooohh şükürler olsun çok sevindim:46::46: kuzum sabahtan beri merak ediyodum seni hadi gözünaydın kuzum,1 hafta güzelce dinlen:16::16:
sağol canım valla şimdi düşünüyorum nasıl değerlendirsem diye kendimi yormadan bi güzel temizlerim evimi yatarım dinlenirim bol bol uyurum inşallah çook iyi gelecek bana bu tatil...

gözün aydın canım tehliken geçmiş inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın

geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin
canım sağol çok şükür dinlenince daha da iyi olucaz... Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin...

tabiki daha günahı olmayan bir çocuk yürekten dua etmese bütün akşam elinde zikirmatirle dua etmezdi mutlaka geçerli saymıştır RABBİM
GELSİN SÖYLERİM ODA ÇOK SEVİNECEK büyük harf yazmışım farketmeden ama silesim yok:9:
kesinlikle bende öyle düşünüyorum içinden gelmese etmezdi:)

şimdi ne güzel bebişini kokluyodur..

gözün aydın ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütsün:nazar::nazar:

yeşil doğum yapacaktıııı:53: YEŞİİİİİİLLLLL gözün aydın canımmm...Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu yaaaaaaa

herşey yolunda galiba
sevindim
hiç hatırlanmıyo olmamıza ayrıca üzüldüm
diğer topiklerde vakit gecirmeye çalışıyoruz ama hiçbiyerde burdaki gibi değiliz
özlüyoruz

başakkkk çok mutluyum kahvaltımı yaptım şimdi aşk-ı memnuyu izliyorum:)) tam hayalimdeki gibi ne şanslısınız kızzz:))
çok sevndm adına tatlım

diyorum sana çık şu işten bizim yidiğimiz ekmekten yiyon sende daha ne bu çaba anlaamdım:1::1::1:

herşey yolunda galiba
sevindim
hiç hatırlanmıyo olmamıza ayrıca üzüldüm
diğer topiklerde vakit gecirmeye çalışıyoruz ama hiçbiyerde burdaki gibi değiliz
özlüyoruz
aşk olsun şimdi bööle söylemenede ben üzüldüm üzmeyin beni doğuruveririm şuracıkta:19:
az önce ayen ve seni takip ettim bu hatunlar nerelerde geziyo diye
ayene de facete söyledim gelmicekmisiniz diye
git kankana sor
bi sorun olmş ve halledildi daha niye gelmiyosunuz anlaamdım:kkk:

duman:
Şimdiki Aktivite Forumları arıyor:40::40:

dumancım yavrum bu neee

arayan belasınıda bulur Mevlasınıda daha bulamadınmı ne arayıp duruyon:39::39::39::39::39:

Son düzenleme:
aşk olsun şimdi bööle söylemenede ben üzüldüm üzmeyin beni doğuruveririm şuracıkta:19:
az önce ayen ve seni takip ettim bu hatunlar nerelerde geziyo diye
ayene de facete söyledim gelmicekmisiniz diye
git kankana sor
bi sorun olmş ve halledildi daha niye gelmiyosunuz anlaamdım:kkk:
üzülme cnm gününü bekle zamnanında doğur emi:1:
bizm problemimiz söylenen laflar kırıcı olması
kankamda söyledi gelmiycekmisiniz yazdığını

üzülme cnm gününü bekle zamnanında doğur emi:1:
bizm problemimiz söylenen laflar kırıcı olması
kankamda söyledi gelmiycekmisiniz yazdığını

biliyorm aslında tabii sizin tercihiniz ama en eğlenceli topik burası:kkk:

istedğinz zmaan beklerz:16::16::16::16:

kızlar canım çok sıkkın kaynanam beni aradı agzına geleni saydı durdu sanki ben yaptım oglunu:14::14: öle elime bir verseler varya tekme tokat giresimnm var şimdi bu sinirle:47::47:

Back
X