Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:29::29::29::29:

üşümüşmüydün yavrum gel bide çay doldiriyim sana sıcak sıcak içek:7::7::7::7:

burda hava yağmurlu:21::21::21::21:
cnm burdada hava soğuk verde çay içek :7:
ama ne demek istediğimi anladım dimi:ssz:
olsun kız boşunamı okuduk o kadar emek verdik, hazır çalışabiliyoken çalışıp birikim yapmak fenamı ,,zamanı gelince bırakırım tabiki...

canım bi yanlış anlaşılma oldu geçti bitti,neden gelmiyosunuzki siz?
takibemi geçtin yine kızzzz

aman canım cahil kadın işte boşver lütfen, zaten canın sıkkın birde böyle boş lafları önemseme lütfen...

hadi doğurun yaaaaaa sıra bize gelsinnn:9:
:19::19::19:

kıslar arada bir çevrimdışı oluyorum kaçıyoruım sanmayın:57:

yerimde duramıyorum nefes alma güçlüğü çekiyorum
duman kadın bu dönemler çok zor böööle geçiyo işte:25::25::25::25::25:

yaa o nefes darlığını bikaç hafta önce bende yaşadım eğer daha şiddetli oluyosa işimiz var:26: git dinlen canım bunalınca zorlama kendini..

kuzum sperm neden kalsınki erkeler muayene olmuyorki:26::26:

için rahat olsun

ama gittiğin hastane devlet hastanesi ise bi arkadaşım herkese kullandığı aleti kullandıklarını söylemşti
malum devlette pek dikkat etmiyorlar

ama tabii heryer aynı olmaz

özele gittim canım. ya bi arkadaşım belki temizlemişlerdir ve senden önceki hastadan kalmıştır dedi

yaa o nefes darlığını bikaç hafta önce bende yaşadım eğer daha şiddetli oluyosa işimiz var:26: git dinlen canım bunalınca zorlama kendini..
bilmiyom seninki nasıldı ama duramıyorum yerimde tahammül edemyorum hiç bi şeye:50::50::50:

işte arada dolaşıp geliyoprum

uğraşcak bişi olmasa daha bunaltıcı oluyo

iyiki siz varsınız:110::kkk::kkk::kkk::9::9::9::9:

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

kevserçelik ,vajinal ultrasonla muayenede ultrason aletinin baş kısmına eldiven geçirilip jel sürülür muayenden sonrada o çıkarılır her hastada yenisi takılır çünkü mi,krop ,hastalık v.s. gibi şeyler bulaşmasın diye hijyen açısından yani ayrıca erkekleri o aletle nasıl muayene edeceklerki sperm bulaşsın ultrason aletine böyle bi saçmalığı kafanız alıyormu böyle bir şey sizce mümkünmü erkeklerin o ultrason aletiyle nasıl bir muayeneleri olur sizce

Son düzenleme:
Back
X