Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak cicuk kosarak okula gidiyor yani servise
c.tesi paxar bile gun sayiyor nasil okuldan alayim
intiharmi etsin yavrum :19:

kican aradimi ne zaman geliiyo

:42: saol hocam evet aksam eve gelir dusunu aldirirdim artik hava sogudu hergun olmuyo
sonra yemegini yer 30 dk cizgi film izler sonra
cizgi calisiriz boyama yapariz matematik calisiriz cok
guzel bir egitim seti aldik evdeki faaliyetleri icin
o uyuyana kadar ilgileniriz meyve veya tatlusini yer sut icer
9 gibi uyur hocam darisi basinizaa

Ne güzel herşey sistemli programlı maşallah size:nazar: darısıda benim başıma inşallah :16::16: Bu arada geçen haftalarda birinci sınıfları okutan öğretmenimizin sınıfındaki bir öğrencisi çizgi çalışması yaparken kalemi tahtaya fırlatmış derste yeteerrrr evde yaz yaz yaz okulda yaz yaz yaz bunaldım demiş :1::1::1: hala gülüyorum aklıma gelince :1::1:

Ne güzel herşey sistemli programlı maşallah size:nazar: darısıda benim başıma inşallah :16::16: Bu arada geçen haftalarda birinci sınıfları okutan öğretmenimizin sınıfındaki bir öğrencisi çizgi çalışması yaparken kalemi tahtaya fırlatmış derste yeteerrrr evde yaz yaz yaz okulda yaz yaz yaz bunaldım demiş :1::1::1: hala gülüyorum aklıma gelince :1::1:

Ayyyyy :60::60::60: yokk biz oyun oynar gibi yapiyoruzz :21:
boyama yaparken biraz sIkIliyor onunda ustune gitmiyoz mola vere vere

iyi akşamlar sevinç ve başak tanıştığıma çok memnun oldum :16:

ahh yavrummmm haklı bencede o kale tahtaya değil meb. na atılmış bir kalemdir:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Basak cicuk kosarak okula gidiyor yani servise
c.tesi paxar bile gun sayiyor nasil okuldan alayim
intiharmi etsin yavrum :19:

kican aradimi ne zaman geliiyo

maaşalllah nazar değmesin totosunu kaşı çiçuğun gelince:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kıcam aramadı gece 1de geliii:19::19::19::19: yine uyumş numarası yapcam kararlıyım çok kırıldım bu kez öyle basit diiilllllllllllllll:45::45::45::45::45:

maaşalllah nazar değmesin totosunu kaşı çiçuğun gelince:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kıcam aramadı gece 1de geliii:19::19::19::19: yine uyumş numarası yapcam kararlıyım çok kırıldım bu kez öyle basit diiilllllllllllllll:45::45::45::45::45:

:kkk: aramasin kendi kaybeder:kkk:
sen zibarmis numarasi yap :kkk:
haketti o hemen gevseme:kkk::kkk:
olmadi cep nosunu bana ver :99::99:

çamaşır asiiidim:110:

donuyom kadın ben ne yapacuk yaa sobayı kursakmıki

Aman haa kalin giyin corap felan usume
kicam pazar gunu kuralim diyor
usuyunce yakariz didi :ssz:
pazar gunu buyuk ihtimalle
odun komur gelecekmis:19:
is gene beni buldu
bayramdan sonraya birakamayiz
ay sonunu bulur donarik:19:
yorgan cikardinmi :kkk:

:kkk: aramasin kendi kaybeder:kkk:
sen zibarmis numarasi yap :kkk:
haketti o hemen gevseme:kkk::kkk:
olmadi cep nosunu bana ver :99::99:

yapcem tabi,ii zıbarmış gibi. o bel ağrısıyla iş yapmak ne kadar zor farkında değil ama yinede kırmıyordum onu. "sen ne yapıyosunki benm için" dedi ya:41::41: ipler koptu işteeeeee:47::47::47:

bu sadece bana değil bütün hamilelere yapılmş bi saygısızlıktır

hamileyim hamilesin hamilee:113::113::113:

hamileyiz hamilesiniz hamileler:113::113::113:

sana kaynoşun nosunu versemde bi hizaya getirsen:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Back
X