Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm nerelerdesin :3:özelden msj gönderdim kutun dolu kabul etmiyoo:19:belki gelirde görürsen diye buraya yazıyorum:kkk:niideen başka topiklerde takıliiisiiin bakiiiim:20:noldu cnm yaşadığın tartışmalar mı canını sıktı ki:36:

Gelirsem oraya agzini yuzunu ofelrrim
sacini basinida yolarim senin :57:
gecmisi okuyom hem ben hep burdayim
hem gecmis hem gelecek :57:
vaktim olmamistir cvp vermeye :57:
sen gezme gez sonra gel hesap sor :kkk:
tam kan sayimida neymis :63:
daha yaptiracagin testin adini bilmiyon :57:
trombofili paneli testi pihtilasma testinin adidir :63:
bir tup kan yeter 1 ay gibide sonucu cikar :63:

heeeee eminim ölediiir geçende sevinçcim geçmiş olsun yazdım başkalarına tşk etmişin bize bişiii yok ondan önce gene bişi sordum cvp vermedin hatırlamıon şinciik geçmişe götürme beni rezil ederiim senii:kkk::kkk:şimdi en son gene bişiy sordum gene cvp yokk:57:ses çıkarmadık edebimizlen düzgünce sitem ettik niiivar bundaaa:kkk: kaaaarııııı beni dellendirme gelirsen oraya yolarım valla seniii leeen:63::63:ne bilek testin adını doktor git kanm pıhtılaşması testi yaptır dedi soraa burda yok tam kan sayımı bilmem ne felan okuyunca sevüünce soram dediim:63::110::110:

Ya kizlar cok zor durumdayim stres sardi heryanimi. Bugun adetimin 30. Gunu gelen giden yok uc dort gun once kahverengi akintim geldi bide idrarin ardindan peceteye acik kirmizi bisey. Su gun oldu gelen tek sey turuncumsu bisey boyle islatilmis on helvasi gibi ama oda wcde ikkininca geliyo test yapcam cesaret edemiyom gene tek cizgi gircem hissediyom. Gidip test alsammi yoksa beklesemmi bilemedim. Cunku hic gebelik belirtim yok :43:

cnm bekleme zaten 30.günü diyosun git test al da yapp inş güzel haberlerini verirsin vermesende bidaha ki aya inş cnm:16:

walla başla kuzum ne güzel inşaallah bende başlarım yaaa....kız tromboli paneli adı altında pıhtılaşmaya ve bir sürü kan testine bakılıyor...

vilmaaaa ne duruyorsun git bir test alda yap hadi içimiz ve için rahatlasın:52:

inş cnm:16:bakalım bi gidiyi de yaptırıcıım cnm:16:

heeeee eminim ölediiir geçende sevinçcim geçmiş olsun yazdım başkalarına tşk etmişin bize bişiii yok ondan önce gene bişi sordum cvp vermedin hatırlamıon şinciik geçmişe götürme beni rezil ederiim senii:kkk::kkk:şimdi en son gene bişiy sordum gene cvp yokk:57:ses çıkarmadık edebimizlen düzgünce sitem ettik niiivar bundaaa:kkk: kaaaarııııı beni dellendirme gelirsen oraya yolarım valla seniii leeen:63::63:ne bilek testin adını doktor git kanm pıhtılaşması testi yaptır dedi soraa burda yok tam kan sayımı bilmem ne felan okuyunca sevüünce soram dediim:63::110::110:

:4: kadin kaadiinnnn kendine gel yolarin seniiiiu rezil edecekmis beni git bakam didikle
gecmisiii :20: dunku kariya bak seeeeennnnn:20::20:
cvp virmediysem isime gelmemistir :101:
ayagimin altina aldirtma kendunuuu :20:
kiz pihtilasmaya bakiyoz diye kan alip ogleden sonraya veriyolar
ona kanma arastirma hastanesine git :20:
:kkk:trombofili paneli testi yaptiracam dersin :kkk:

Kizlar Simdi gittim test aldim hemde saglam olsun diye erken gebelik testi aldim ama yapmaya korkuyom ya kistten dolayi gecikmistir muhtemelen gene tek cizgi gorcem offf :43: ama korkunun ecele faydasi yok idrarim biriksin biraz yapcam. Ama umudum yok denecek kadar az bilin yani :ssz:

Kizlar Simdi gittim test aldim hemde saglam olsun diye erken gebelik testi aldim ama yapmaya korkuyom ya kistten dolayi gecikmistir muhtemelen gene tek cizgi gorcem offf :43: ama korkunun ecele faydasi yok idrarim biriksin biraz yapcam. Ama umudum yok denecek kadar az bilin yani :ssz:

Olsun cnm en azindan kafan rahatlarr onumuzdeki maclara bakarsinn uzulme :29:

:4: kadin kaadiinnnn kendine gel yolarin seniiiiu rezil edecekmis beni git bakam didikle
:53::53::53:aaaaa utanmaz bide işime gelmemiştir deyiiiiii:53::53:daha da sana sormam bişe o zaman işine gelene cvp ver işine gelmiyene verme tıh tıh tıh:53::53:dünkü bugünkü anlamam ben neysem oyum yolumdan şaşmam:19:ben zekai tahir burak var ank da o iyi diyolar ona gidecem bakalım:110::110:

olsun cnm ya olumsuz olsada üzülme aylar bizim nasılsa bidahaki ay inş.... bakarsın olumlu çıkarrr:16::52:

:53::53::53:aaaaa utanmaz bide işime gelmemiştir deyiiiiii:53::53:daha da sana sormam bişe o zaman işine gelene cvp ver işine gelmiyene verme tıh tıh tıh:53::53:dünkü bugünkü anlamam ben neysem oyum yolumdan şaşmam:19:ben zekai tahir burak var ank da o iyi diyolar ona gidecem bakalım:110::110:

:110:
:63:
en kötü gününde yanındaydım :110:
sen bana ÇEMKİR küstüm işte :19::19:

sen de hemen benim vicdanıma dokunuyon:50: uyanık hatun biliyon hassas olduğumu:kkk:neyse küsmeyelim baaak ben seni seviiyoom da ondan çemkiriom:34:ama sende az değilsiiiin haaaaa:110::110:

gel o zaman :29::29::29::29:
:30::30: hee çok fenayımdır ben:30:
ne yemek yapıyon kızzzz
ekşili köfte yapcem ben :56:

gel o zaman :29::29::29::29:
:30::30: hee çok fenayımdır ben:30:
ne yemek yapıyon kızzzz
ekşili köfte yapcem ben :56:

balık alıp onu pişirmeyi düşünüyorum fırında daha kışlıkları çıkarcam gardolabı değiştircem alışverişe gidecem doktora öööf sen naptın kışlık kıyafetleri çıkardın mı cnm:16:

balık alıp onu pişirmeyi düşünüyorum fırında daha kışlıkları çıkarcam gardolabı değiştircem alışverişe gidecem doktora öööf sen naptın kışlık kıyafetleri çıkardın mı cnm:16:

:21: yarın halledecem dolapları içini
yatakları çevirdik kışlık modaaa
o kadar işin var sen buralardasın kadın :30::30:

$230836_8413662542_759_n.webp

başak bak buda oğlumun bebeklik resmi
bakta gör analar ne bebekler doğurmuş :1::1:

hayırdır annem nesine güldün bu kadar anlayamadıım
Yorumuna guldum canım çok komıktı hoşuma gitti lafları:27:
:27:
:118:

:21: yarın halledecem dolapları içini
yatakları çevirdik kışlık modaaa
o kadar işin var sen buralardasın kadın :30::30:

arkadasımı bekliom yardıma çağardıım dottorada beraber gidiciik...oof iş çok bugün gidiyim ben bi çay suyu koyayım sonra başlayım bakiim hadi öpt cnm:3::3:akşama görüşürüük:9::9::9:

Back
X