• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben sende korkuyosun sandım
burda bikaç kişi vardıda korkan düdüklüden
yok nazocum biz düdüklü ile iyi anlaştık:29::29::29:
cnm hayırlısı olsun inş..:16:

başakkss...

tatlım resim koymuşsun göremedim kaçırdıım göbişiii:53::9:kıyafetleride göremediim:32:inş sağlıkla giydirmeni nasip etsin Allah cnm göremedim ama pek tatlı şeyler almışındır kesin:16::16:zati bu bebiişlerin kıyafetleri bi tatlı oluyokiii:16:
ahh kuzum yaaa hiç sorun çıkarmamış şun a bak kıyamaaaaaaaaaammmmmmmmmm

sağol aşşkımm darısı sana olsun inşallahhhhhhhhhhh:16::16::16::16:
slm kızlar:3::3::3: geldim dr dan yemek yedim öyle anca girebildim... Çok şükür küçücük bi alan kalmış, bu da gider kendi kendine dedi dr işe başlıyorum pazartesi..ama bebişimin yüzünü kapatan şişkinlik hala gitmemiş,yüzünün yarısını gizlemiş arkasına baya uğraştı sonunda tamamını gördük elini başının altına koymuş uyuyodu kuzum yaa çok tatlıydı sonra kapattı eliyle yüzünü küçücük elini koydu burnunun üzerine:nazar::nazar: ağrılarımı da sordum magnezyumu 2 ye çıkardık inşallah azalır.böyle işte haberler güzel bende:nazar:
dumancım çoks evndmm inşallah böyle sorunsuz gider o tatlı bıdıkı Rabbim kucakına almayı nasib etsin

Son düzenleme:
Ben gene açtım musluklarııı:43::43::43::43:

cnm üzülme yaaa:50::kkk:bak anneciğin gel paranı veririm demiş kocanı al git nolcak niye gelmiyomuşki anneciğini bırakıp Allah sizi ne olcak ki kııı:9: seninde anacığına ihtiyacın var öyle söyle tatlım gitmezmi kii:53::26:

afiyet olsun:110:

başak sağlık ocağınamı gittiki,yüzü mozaikli karı:9:

:9::9::9:

iyi güzel haberlerle gelmişin sevindim bende tatlım inş sağlığıylada doğurursun cnm :16:
inşallah canım Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
yok anzocum biz düdüklü ile iyi anlaştık:29::29::29:

dumancım çoks evndmm inşallah böyle sorunsuz gider o tatlı bıdıkı Rabbim kucakına almayı nasib etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26:

yok nazocum biz düdüklü ile iyi anlaştık:29::29::29:

:29::29::29::29:

inşallah canım çok sağol,bu kadar gelipde olumsuzluklarla karşılaşmak istemiyorum artık:(

inşallah sorunsuz geçer doğum ne zamandı ne kadar kaldı yavruna kavuşmana

ayyyyy:9::9::9::9::9:cnm benim anlamaman çok normal suç bende:9::9: umuduma göndericektim sana yazmışım yanlışlıkla tatlım

bende neyi kaçırdımki diyorum:1:

basakk oldurdun benı gulmekten ya :) allah sana uzun omur versın :) o yuzunu ıye kapatıyon sankı bırı kezzap atmıs yuzune :) ac suratını gorelım bana nasıl yulendıgını soyleyın ben yuklerım :) ben bı profıl yukleyeblmstm ılk uye olunca sımdı sacımı kendı rengıne boyadım kılo aldım cok azcık :) ama varya seslı guldum sana :D egenın cıcılerı cok guzell :)

sağol cnm benm darısı sana inşalllahh

kuzum napiym deşifre olmak istemem açıkçası:50::50::50::50::50::50:

eroşta bebeğin cinsiyetini öğrencekti gelmiyoki artık nerden bilek:31::31::31::31:

inşallah sorunsuz geçer doğum ne zamandı ne kadar kaldı yavruna kavuşmana

bende neyi kaçırdımki diyorum:1:
ocağın başında canım doğum...

başak senin göbek deliğinmi fırlamış yerinden niye öyle olmuş:26:

büzme dudısını kuzucum saka ettım hosuma gıttı cokk amın ınsallah tutarda egeye arkadas olur :) ruyamda brını gordm cnm ben dedıkı kız bebekler ıcın cok heves etme senn oglun olcak adıda burak dedı yaslı sıyah saclı uzun boylu bı adamdıı cok korktm geecnn ay gordum ruyamda uyandm gece gece walla

:82::82::82:

ay bugn ağda günümüğz acaba ağdamı yapsam:31::31::31::31:
bu saattemi:53::53:çamsakızı ağdamı? alt kısımlara bacaklara kukuşa filan nasıl yapıyosun gb-öbekten??
eroşta bebeğin cinsiyetini öğrencekti gelmiyoki artık nerden bilek:31::31::31::31:
hıı niye gelmiyoki eroş???

büzme dudısını kuzucum saka ettım hosuma gıttı cokk amın ınsallah tutarda egeye arkadas olur :) ruyamda brını gordm cnm ben dedıkı kız bebekler ıcın cok heves etme senn oglun olcak adıda burak dedı yaslı sıyah saclı uzun boylu bı adamdıı cok korktm geecnn ay gordum ruyamda uyandm gece gece walla

kız niye korkuyosun dede girmişrüyana isminide sölemiş:) keşek banada söyleyen olsaydı da isim aramaktan kurtulsaydım:110:

:82::82::82:

ay bugn ağda günümüğz acaba ağdamı yapsam:31::31::31::31:

ne ağdası kız bu saatte gündüz gözüyle yap daha rahat görürsün:9::9:

o nası rüyaymış yaaaw:18::18:

bu saattemi:53::53:çamsakızı ağdamı? alt kısımlara bacaklara kukuşa filan nasıl yapıyosun gb-öbekten??
hıı niye gelmiyoki eroş???

kız niye korkuyosun dede girmişrüyana isminide sölemiş:) keşek banada söyleyen olsaydı da isim aramaktan kurtulsaydım:110:

ne bılım korktm bıtanem ya doktrda dıyokı asılamayla ıkız olabılır amann ondanda korkarm ıkısı aglarsa bende aglarm :)

yok gitmedim öyle dalmışım nete gidesim gelmedi bide

ben sende korkuyosun sandım
burda bikaç kişi vardıda korkan düdüklüden

canım bizimde var borcumuz senin kadar olmasada inşallah borcumuzu ödeme kolaylığı versin RABBİM
bizimde tüp yaptırmamız lazım ama borcu bitiremedikki tüp parası biriktirelim
ama herşeye rağmen kaybetiklerimizi düşünüp üzüleceğimize
kazanacakalarımızı düşünüp sevinelim ve sevdiklerimiz yanınımızda şükür edelim:38:

ve bebek benim neyime deme ALLAH bir kolaylığını verir

çok güzel bir söz bende çok severim bu sözü

amiiiiinnnn inşallah RABBİM bir kolaylık verir
nasip işşallah görücez o günleri:16::16:
slm kızlar:3::3::3: geldim dr dan yemek yedim öyle anca girebildim... Çok şükür küçücük bi alan kalmış, bu da gider kendi kendine dedi dr işe başlıyorum pazartesi..ama bebişimin yüzünü kapatan şişkinlik hala gitmemiş,yüzünün yarısını gizlemiş arkasına baya uğraştı sonunda tamamını gördük elini başının altına koymuş uyuyodu kuzum yaa çok tatlıydı sonra kapattı eliyle yüzünü küçücük elini koydu burnunun üzerine:nazar::nazar: ağrılarımı da sordum magnezyumu 2 ye çıkardık inşallah azalır.böyle işte haberler güzel bende:nazar:
canım bak ne gzüel gidiyor haftalarım ben inanıyormki sag saglim dogacak :52::52:bende brda görücem :32::32::32:

ne bılım korktm bıtanem ya doktrda dıyokı asılamayla ıkız olabılır amann ondanda korkarm ıkısı aglarsa bende aglarm :)

:9::9: hep beraber ağlaşırsınız artık nolcak,,yok kız illaki biri olur yanında yardıma bişey olmaz aradan çıkar işte bianda 2 çocuk anası olursun:34:

Back
X