• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bakıyormda beni merak eden olmamış:5::5:neyse dedim giriyim yazıyım merak etmişlerdir:31:
hayat oyle bıseykı ne zaman n olacagı bellı olmuyor guzellıkler yasananlar oncesıyle sonrasıyla tatlı sevıncler ardı ardına gelen heycanlar hele bırde sevdıgını bulduysan deme gıtsın onla hersey guzel anlamlı heycanlar gulusmeler sımsıca
k sevgıyı paylasmak anlamını anlatmak okadar zorkı bunu kelımelere dokmek bıle zor gozlerıne bakıpta senı sevıyorum demek okadar zorkı aslında gozlerınde kendını gormek bende sana asıgım bende senı sevıyorum demek hatta ısyan edıp gel bıtanem gel sevdıgım gel bu dıyardan kacalım kımsenın olmadıgı bır yerlere gıdelım herseyım demektir sevgı bence:16::16::16::16:

herkes nerde yahuuuu:3::3:nasılsınız kızlar,sakin bigün geçmiş topiğimizde nasıldı pazar gününüz? bizim beşiğimiz geldi bugün çok tatlııı odamıza kurdular,sırada dolap var bikaç yere baktık ama karar veremedik bizim oda içinde bi oda yapıcaz çocuğa:1:onun dışında farklı bi gelişme yok yarın iş var üzgünüm:43:neyseki bu hafta çalışıp sonra 2 daha dayanıp tekrar tatile giricez:21::21: bu ay da geçti sayılır benim için,kasımın 3.haftası doğum iznine hak kazanıyorum,zaman ne çabuk geçti:18:

Gene isigin yaniyo sen yoksun nerde surtuyon gezenti:19:
:57: terrrbiyesizzz ablasiyla nasil konusii bak hele :57: :110:
herkes nerde yahuuuu:3::3:nasılsınız kızlar,sakin bigün geçmiş topiğimizde nasıldı pazar gününüz? bizim beşiğimiz geldi bugün çok tatlııı odamıza kurdular,sırada dolap var bikaç yere baktık ama karar veremedik bizim oda içinde bi oda yapıcaz çocuğa:1:onun dışında farklı bi gelişme yok yarın iş var üzgünüm:43:neyseki bu hafta çalışıp sonra 2 daha dayanıp tekrar tatile giricez:21::21: bu ay da geçti sayılır benim için,kasımın 3.haftası doğum iznine hak kazanıyorum,zaman ne çabuk geçti:18:

ayyy hayirli olsun hayatimmm gule gule uyusun gazsiz insallah
beyaz al dolabi herseye uyar tekzende gordum bu hafta cok guzeldi
kuz zati bayramda 6 gun tatiliniz var :63:
ekim ayi biter kasimda Allah kerim
sagsalim dogurdugunuda bir gorsek insallah.

Son düzenleme:
:57: terrrbiyesizzz ablasiyla nasil konusii bak hele :57: :110:

ayyy hayirli olsun hayatimmm gule gule uyusun gazsiz insallah
beyaz al dolabi herseye uyar tekzende gordum bu hafta cok guzeldi
kuz zati bayramda 6 gun tatiliniz var :63:
ekim ayi biter kasimda Allah kerim
sagsalim dogurdugunuda bir gorsek insallah.

sağol canım..zaten beşik beyaz ağırlıklı pembeli tam kız bebek için:) beyaz bi dolap düşünüyoruz,koçtaşa baktım bende bitane çok güzel beğendim ama çok büyüktü küçük bişey düşünüyoruz bakalım artık...
kasımda geçsin aralıkta doğar gibi geliyo nedense, normalde ocak 10-18 arası ama dr erken alıcaz sezeryanla dedi,daha konuşmadık ne kadar erken olur,hayırlısı yaaa:18:

sağol canım..zaten beşik beyaz ağırlıklı pembeli tam kız bebek için:) beyaz bi dolap düşünüyoruz,koçtaşa baktım bende bitane çok güzel beğendim ama çok büyüktü küçük bişey düşünüyoruz bakalım artık...
kasımda geçsin aralıkta doğar gibi geliyo nedense, normalde ocak 10-18 arası ama dr erken alıcaz sezeryanla dedi,daha konuşmadık ne kadar erken olur,hayırlısı yaaa:18:

Canim sezeryanla 10 gun felan once alir daha once almaz bir sorun cikmazsa korkma kokulayacagin gunleri dusun:16:
git hade grsrz sonra :21:

Aaaa nerden ablam oluyon kiz kac yasindasin bakayim sen herkes beni 25 yasinda saniyoda saniyoda goruntum seni aldatmasin yani:26::9:

ben çıktıktan sonra yazmışın görmedim görsem gelirdim:110:
ama kızartma yimem yağlı yağlı:120:pek sağlıklı olmaz şu dönemde:110: kilo milo alırım:21::21::21:

benm kinin işi erken biterse erkenden çıkıyo, hıldır hıldır eve geliyo:110:

hanfendi toplantıdaymış:110: akşama gidelim dedi:110: bu iş yarına kalcak sankim:ssz::ssz::ssz:

ben berjer düşünmüyorum:50:iki adet kanepe düşünüyorum:50:kendimiz salona şık bir takım aldığımızda bu odayı çiçuğa vercez kanepenin biri çiçuk odasında
diğeride pcnin olduğu oda da kalır diye düşünüyoruz. berjerleri naparımki:101:fazlalık olmasın:77:

aynı annem gibisin annemde tembihledi " servis sehpası aldır he:20:" tamam didim:9::9:

umudum huuuuuuuuu:110: beni niye çığırmıyon kaavaltıya:kkk:

Basakcimmm kocacimla basbasa kahvalti yaptik! Basbasa! :110: :110:

Gelceksen aksam yemegine gelseydin Sabah ucagiyla anca yetisirdin:9:

Menude ne vardi soylimm
Taze fasulye
Pirinc pilavu
Salata
Dunden de
Besamel soslu firinda makarna vardi :110: :110: :110:

Dumancimm bebisinin besigi hayirli olsun

Allahim Saglikli hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin bebisine

Yesil
gozunaydin canim bebisine kavusmussun

Bizde o duyguyu tez zamanda yasariz insallah

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli???
ben hala çok yorgunum gecelerimiz zor geçiyor alışmaya çalışıyoruz ama çok mutluyuz :)
hepinizi öpüyorum kocaman :54::54::54: fırsat bulduğumda gelecem yine
ayrıca herkese teşekkür ederim sizin içinde koklicam Güneyi :16:
başakcım oğliş herkesten almış kırmamış kimseyi :)

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli???
ben hala çok yorgunum gecelerimiz zor geçiyor alışmaya çalışıyoruz ama çok mutluyuz :)
hepinizi öpüyorum kocaman :54::54::54: fırsat bulduğumda gelecem yine
ayrıca herkese teşekkür ederim sizin içinde koklicam Güneyi :16:
başakcım oğliş herkesten almış kırmamış kimseyi :)

Allah anali babali buyutsun cnmm zor olur kirki cikana kadar sabret surekli emdir
sut cok gelir insallah ne guzel yaa mutlu haberler almak
cok sevindim mutlu oldumm:nazar: maasallah guneye

Back
X