• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:

yok yakmadım çaydanlıkın standart temizliğini yaptım arada yaptığımız:110:parlattım:27::27::27::27::27::27::27:

:53::53::53::53:

:120:

:40::40::29::29:bak hatuna başına oturup izlemiyo işim gücüm kalır diye

bizimki unutma beni bitene kadar totosunu kaldırmıyo:19:

:63::63: sabahin 7 sinde kalktim her isimi bitirdim
totomu oyle yaydim :110::110:

İyiimm çok iyiyim cam kapı sişliyorum ardada yazcam sizee :) nettiriyonuzz nasılsınızz ayy içim gıpır gıpırr yaaa:9:

Hoşbuldummm:16:

Where have you been :118: :188:I've been everywhereLooking for you babe :118:

bacım sen nerdensin yurt dışından falanmı? :9: nooldu kız niye gıpraşıyo için :53::9:

Canim bekle bakalim ne olacak sonra adam akilli
bir dr git herseyin hayirlisi:16:
öyle cnm yapcak bısey yok beklıycez.. zaten olsamda olmasamda yarından sonra gıdıcem artık hıç değilse kanda bakar yoksada adet gelsın dıye verır bıseyler adamı delırtıyo zaten böylesı:36::36: aslında bana kalsa bugun guıducektım ama esım ıkı gunluk sehır dısına cıkınca mecburen yarından sonraya kaldık bakalım hayırlısı olsuun:16::16: gercı ben bılmeyede pek meraklı değilim sahsen sıgara ıcmesem daha beklerım böle varmış yokmuş umrum olmazda ıste sıgara ıcınce ya varsa dıye tedırgın oluyom ama oluyomda ıcmıyommu ıcıyom ya yoksada zevkımdem mahrum kalamam yanı:17::17::17::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
meraklanıyos heeeeeeeeeeeeeee

meraklancak bısey yok cnm bana kalırsa yok gebelık ama Allah kerım tabı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kocamda dediki "evde doğurrusun çağırırım bi ebe eline 20tl sıkıştırırım ucuza gelir":105::105::105::105::105::105::105:

gece çalştı ya çok uykusu varmış götürmedi beni:105::105::105::105::105::105::105:

surat yaptım işe yaramadı bende çaydanlık ovuyorum:105::105::105::105::105::105::105:

enfeksiyon yok ama kanımda organik üzüm pekmezi eksikliği çıktı:105::105::105::105::105::105::105:

benim öyle gönderenim yokki organik ürünler felankimse düşünmez ki beni:105::105::105::105::105::105::105:

neey 20 liraya kapatmayamı çalışıyo işiii hemde evdeee :47::41: çkaydın bi tene sıkıyse sen doğur ben seni özelde doğurtmaya rağzıyım diyeydin :63: hmm herkesin yaptığı pekmezede güvenilmiyoki canım yaa nerden bulcan temizini iyisini ordaa :26: keçi boynuzu veya pekmezide iyi gelir oda çok faydalı neyse bol bol kara üzüm ıspanak falan ye baari oda kan yapar canım ben çok kansızdım bi ara ünideyken arkadaşla kahvaltıda hep ıspana salatası yaptm yaptım yidiydim sonra bi baktıkki kansızlık falan kalmamııış :53: bol bol ballı limonu bitki çayları içiyodum bide hiç hastada olmuyodum ne güzel vallaa bu arada normal salataya ıspanağın taze yerlerindende doğrayıp bol limonlu salata yapıp yiyodum bol bol bu arada salatayı yediğinde yanidemir aldığıda yanında çay ve süt ürünleri tüketmiycen bu et içinde geçerli demirini öldürüyor oda aha böle kansızlık yapıyor yediğin bi halta yaramıyo alıycağın kız demir eksikliği çok önemli bak allah krusun bu yüzden bebişlerimiz bil ölüyo karnımızdaa :18::43: dikkate al bu dediklerimi bak netten nlerde folik asit var nelerde demir var onları ye bol bol :34:
Dur yaziim hadi sana kıyamdım gene kıymetini bil :34:

Demirden Zenginler Kan yapanlar
1.derecedekiler
Barbunya fasülyesi
Ciğer
Pancar yaprağı
Mercimek
Kuru kayısı,kuru erik suyu
2.derecedekiler
Et (En çok kırmızı ette,sonra tavuk balık)
Hurma
Kuru fasülye
Ispanak
Bezelye
Badem,fındık ve özellikle ceviz
3.Dereotu,maydanoz,roka,marul vs.

Sonracığımaaa.. Üzüm pekmezi, kuru meyveler,yumurta,polenli bal arı sütü vs.,havuç,ananas,soya,brokoli,pırasa,nar,brüksel lahanası vs.
Folikasiti olanlrdan bazılarıda.. kavun,greyfut,domates,pazı,taze fasülye,lahana,kereviz,elma...
Veee dünyanı en vitaminli şeyi cennet meyvesi yadacennet hurmasıda denen şey yok böyle faydalı bişiiii sende inceleyebilirsin canım burdan özelliklde hamilelere öneriyorlar :34:bunu ye vitamin hapınafalanhiç gere yok :9: bakınız.. Cennet meyvesinin hamilelere 6 faydası! | Hamilelikte Beslenme | HAMİLELİK | Bebisler.com

Son düzenleme:
kız yazdığın ıkıncı cumleyı anlayamadım kız hele bı tercume edıver onu :26::26: where are you baby... do you speak englısh... what are you talkıng about... I dont understand you:9::9::9::9::9::27::27::27::27:

Slm kizlar nbr. Bugun 33. Gun oldu gelen gidem yok Bende buyuk temizlige devam bitiremedum daha :ssz: biraz kasiklarim agrimaya basladi dinlenceye cekildim. Ya hissediyom adet olcam ama olamiyom:26: bu arada sabah wcde biraz ikkininca biraz sari balgamsi bi akinti geldi. Tamda balgamsi degildi gerci daha yogundu. Bi dahada gelen giden yok. Yarinda olmazsam 35. Gun Gitcem artik doktora. Neyse Ben isimi bitirem Optm hepinizi:54:

kız sabah test yapsana önceee :53:sen yap yap temiziğini yor kendini :47: hamişsen o çocuk nasıl durcak acaba içindeee.. :19::20:

kız yazdığın ıkıncı cumleyı anlayamadım kız hele bı tercume edıver onu :26::26: where are you baby... do you speak englısh... what are you talkıng about... I dont understand you:9::9::9::9::9::27::27::27::27:
Rihanınn where have you been şarkı sözlerinde seçmece onalr :9:

Son düzenleme:
kız sabah test yapsana önceee :53:sen yap yap temiziğini yor kendini :47: hamişsen o çocuk nasıl durcak acaba içindeee.. :19::20:
hahhaa kız ben ıkı gun once erken gebelık testı aldım yaptım paraya kıyıp negatıf cıktı yok bebek felan olsa cıakrdı o testte kesın kıst oluşmuş demıştı bıtane o tıkadı kırmızıların yolunu:9::9: hemıde annem cok ağır işler yapmış hamıleyken bılmıyomuş neler kaldırmış ındırmış bılsen aklın sasar düşmedin ama dıyo bana ınatcının tekıymıssın halada öylesın dıyo:9::9::9: desene hamıleysem benım cocukta ben gıbı kara ınat olcak:1::1::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Rihanınn where have you been şarkı sözlerinde seçmece onalr :9:

allah ıyılığını versın emı:9::9: bende dıyom ne yazmış bu karı buraya yok hanı ıngılızcemde var ama anlayamadım gıttı...:27::27::27:

hahhaa kız ben ıkı gun once erken gebelık testı aldım yaptım paraya kıyıp negatıf cıktı yok bebek felan olsa cıakrdı o testte kesın kıst oluşmuş demıştı bıtane o tıkadı kırmızıların yolunu:9::9: hemıde annem cok ağır işler yapmış hamıleyken bılmıyomuş neler kaldırmış ındırmış bılsen aklın sasar düşmedin ama dıyo bana ınatcının tekıymıssın halada öylesın dıyo:9::9::9: desene hamıleysem benım cocukta ben gıbı kara ınat olcak:1::1::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

allah ıyılığını versın emı:9::9: bende dıyom ne yazmış bu karı buraya yok hanı ıngılızcemde var ama anlayamadım gıttı...:27::27::27:

kız ozamanlar karnı burnunda tarlada çalışıyolar sırtında yük taşıyolarmış hamişkende bişii olmuyomuş ama şimdiki veletler öylemi zırt pırt düşüyolar kalbi duruyo vs. yerinde bi duramıyolar anlıycağın :26: oyüzden genede dikkat etmek ama çokta sakınmamak lazım tabi ben fazla sakınmıyom şahsen :34: sakındıkça çöp batar hesabı :9: ama öle çokta ağır şeyler kaldırma sen genede hamile olmasan bile beline bile yazık fıtık olursan uğraş dur sonra :20:

bende tedaviye başladım bebek iiçin,pkoluuyum malasef:(daha en başındayım yarın ikinci kez gidicem doktora bakalım ne diycek..çok korkuyorum nelerle karşılaşıcağımı bilmiyorum ama kendimi herşeye hazırlamam lazım sanırım burdan okuduklarıma bakarsam....

bende tedaviye başladım bebek iiçin,pkoluuyum malasef:(daha en başındayım yarın ikinci kez gidicem doktora bakalım ne diycek..çok korkuyorum nelerle karşılaşıcağımı bilmiyorum ama kendimi herşeye hazırlamam lazım sanırım burdan okuduklarıma bakarsam....

canım gel bakiim şööle yanıma üzülme bende pkoluydum ama bak şimdi hamileyim :49: hemde soğan kürü sayesindeee :16: bende 5 ay falan klomen tedavisi gördüm bi türlü büyümediydi yumurtalarım son denememde adetimle beraber soğan kürüne başladım iyikide başlamışım :9: gene klomenimide kullandım tabi sonra geç yumurtladığımdan 18.günümde kontrole gittiğimde bi baktım kistlerim küçlmüş yumurtam 20 milim olmuş hemn çatlatma iğnesi istedim o gün vuruldum ve 36 saat sonrada yani ertesi gecede iişkiye girdik ve oğluşumun yolculuğu böylelikle başladııı :16::16:

Hosgeldin canim ayyyy ilk mesj bizim topice atilmis bende ilk cvp veren olayimmm insallah cok bekletmeden gelir bebeeen :21:

kızlaaaaarr nassınızz:16::16:

ben ölüom mide bulantısından herşey kokuyoo :25::25::25::25::25: suyla besleniyorum 10 gündür :14::14:

başak ne yiyim kız
:26::26:

Hosgeldin canim ayyyy ilk mesj bizim topice atilmis bende ilk cvp veren olayimmm insallah cok bekletmeden gelir bebeeen :21:

:110: ayy bu Kari Yememis icmemis hemencecik detekliflik yapmis Kadinin profiline girmis
Bi de acele etmis mi kimse karinin gonlunu fethetmesin kendinden once :110: :110:

Hosgeldin hatun necisin? Kimlerdensin topik basi karisi bunlar in hepsinin hesabinI sorar elbet:110:

Back
X