• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlaaaaarr nassınızz:16::16:

ben ölüom mide bulantısından herşey kokuyoo :25::25::25::25::25: suyla besleniyorum 10 gündür :14::14:

başak ne yiyim kız
:26::26:

bol bol özelliklede sabahları pattis ye canım halşa közle nasıl istersen :34: çokiyi geliyo miğdeye tokta tutuyo ha bide marul ekmek yerdim ben bulantım falan olunca aç bırakma miğdeni sakın 3 saate bi falan bişiiler at ağzına :34:

bol bol özelliklede sabahları pattis ye canım halşa közle nasıl istersen :34: çokiyi geliyo miğdeye tokta tutuyo ha bide marul ekmek yerdim ben bulantım falan olunca aç bırakma miğdeni sakın 3 saate bi falan bişiiler at ağzına :34:

patates mii yiyemem kii:25::25::25::25:

kraker beyaz leblebi yeşil elma anca bunlarla idare ediyos

aklıma gelen herşey midemi bulandırıyoo

Sewinco tatlim belirtilerin varmi???:18::18:

Bende hafif gogus agrisi Hani adet ten onceki gibi bi agrii:36:

Yani buayda yattiiibenimki

selam hatunlarrr...öncelikle başta söliyim sonra bu kız niye girmiyo demeyin :20::20:
temizliğe başladım..daha doğrusu bugün odamla uğraştım yazlıklarla kışlıkları falan şeyttim...yarın anca biter..sonra eve girişcez..bu hafta akşamları fırsat buldukça girmeye çalışıcam ama arifeye kadar ortalıkta olmicam anlicanız..

geleyim diğer meseleme...bu sabah idrar testi yaptım ama sonuç negatif çıktı...
fakat dünden beri sağ tarafımda bir ağrı varki sormayın...batıyo acıyo nebileyim çözemedim..soldada bugün ara ara oldu...adet sancısı gibi değil ..göğüs uçlarımda akşama doğru acımaya başladı..acaba dedim yine kist falan mı oluyo :S yada idrarda çıkmamış olabilir mii...
yada kırmızılar gelicek yer yapıyo ...

selam hatunlarrr...öncelikle başta söliyim sonra bu kız niye girmiyo demeyin :20::20:
temizliğe başladım..daha doğrusu bugün odamla uğraştım yazlıklarla kışlıkları falan şeyttim...yarın anca biter..sonra eve girişcez..bu hafta akşamları fırsat buldukça girmeye çalışıcam ama arifeye kadar ortalıkta olmicam anlicanız..

geleyim diğer meseleme...bu sabah idrar testi yaptım ama sonuç negatif çıktı...
fakat dünden beri sağ tarafımda bir ağrı varki sormayın...batıyo acıyo nebileyim çözemedim..soldada bugün ara ara oldu...adet sancısı gibi değil ..göğüs uçlarımda akşama doğru acımaya başladı..acaba dedim yine kist falan mı oluyo :S yada idrarda çıkmamış olabilir mii...
yada kırmızılar gelicek yer yapıyo ...

Canim gidip bi Kanda baktisaydin yaaa benim imkanim olsa giderdim burda kanda bakmiyo..:110:
Yinede sen agir is yapma hamile de olabilirsin
Allah korusun dusuk falan olur
Dikkat et
Kanda baktisaydin temizligi ne devam etseydjn
Hakkinda hayirlisi olsun :kkk:

patates mii yiyemem kii:25::25::25::25:

kraker beyaz leblebi yeşil elma anca bunlarla idare ediyos

aklıma gelen herşey midemi bulandırıyoo

neey patatestemi bulandırıyoooo :53: senin miğdede abartmış canım patates miğdeye birebir yaani miğde dostuu :53::30: ne biliiim ekmek ye ozaman o alır bulantısını sabah yataktan kalkmadan at ağzına özelliklede krakerleri sabah bulantılarını azaltır :34: ben yerinde olsam bol limonlu patates salatası yapardım yiyebiliyo olsaydım :34:

:110: ayy bu Kari Yememis icmemis hemencecik detekliflik yapmis Kadinin profiline girmis
Bi de acele etmis mi kimse karinin gonlunu fethetmesin kendinden once :110: :110:

Hosgeldin hatun necisin? Kimlerdensin topik basi karisi bunlar in hepsinin hesabinI sorar elbet:110:
:110: profiline ne girecem yan tarafta yaziyi zaten :110:
Sewinco tatlim belirtilerin varmi???:18::18:

Bende hafif gogus agrisi Hani adet ten onceki gibi bi agrii:36:

Yani buayda yattiiibenimki

ayyy ne bilim belim agriyi benim bide goguslerim cok feciiiii
el degmiyor cok agriyor o kadar ama bence olmadi bu ay hic umudum yok benim :110:

Canim gidip bi Kanda baktisaydin yaaa benim imkanim olsa giderdim burda kanda bakmiyo..:110:
Yinede sen agir is yapma hamile de olabilirsin
Allah korusun dusuk falan olur
Dikkat et
Kanda baktisaydin temizligi ne devam etseydjn
Hakkinda hayirlisi olsun :kkk:

nebileyim yaa ... pkolu olduğum için ihtimalde veremiyorum..uff biraz daha bekliyim olmazsa giderim..

ne yaani pkolular hamiş kalamazmııı ben nasıl kaldıım :19::20: gerçi soğan kürü sayesinde oldu ama olsun kendiliğinden kalanlarda olabiliyo yaanii :34:

yavruşum benim tabi kalabilir...ama ben 2 senedir kalamadığım için..: )

bakalım yaa olmazsa gider kan testi yaptırırım..

bir selam vereyim dedim sizlereee eşim pc den kalkmışken:3::3:

SEVİNÇ pıhtılaşma topiğini senmi aldın kuzum aydınlatsana beni tam okuyamadım yaa:26:

Back
X