- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
2 dk face gelsenene bekletiyon
yimek yapacam daha
ayy yeni gördüm msjını geliyi mi face e

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 dk face gelsenene bekletiyon
yimek yapacam daha
alıntı yapmadım cnm,mesaj girmiş birbirine:)) valla doğru diyosun yapan olur mutlaka, benim şuanki görevim bebişin rahatını sağlamak:)) adana nasıl kız yağmurlumu hala???
merhabalar...
bu akşam doktora gidicem..akşam polikliniğine...gaz sancısı gibi sancım vardı yürüyemedim :S uff kist oldu diye çok korkuyorum :S hem kan testide yaptırırım enazından durum netleşmiş olur..herşeyden şüphelenmem ... oturur paşa paşa kırmızılarımı beklerimki zatende öyle olcak..memiş uçlarım boşa acımıyo..
canlarım ben geldim kusura bkamyaın kocam evde oldundan bi türlü fırsat bulamaıdmmmm nasılsınız hatunlarrr![]()
kız hala adet olmadınmıı
eşinlemi gitceksin
hadiskooooooooo hoş geldinnnnnnnnn
nasıl gidiyor hayattttt
akşam gidicem deyince bende kocan geldikten sonra gidecksiniz sandım.yok anacım olmadım daha...gecikmenin 5.gününde idrar testi yaptım ama çıkmadı bişey...aslında bişey olduğundan değil hiç ümidim yok çünkü göğüs uçlarım ağrıyo kırmızılarım gelicek gibi..fakat sağ tarafımdaki ağrı beni öldürdü sağ tarafım çok ağrıyo..sağ bel kemiğimin orası çok ağrıyo..kasıklarımdada ağrı var..kist olmuş oolabilir diye gitmek istiyorum..
Eşimle gitmiyorum tek gidiyorum..benimki izin alıp gelemezki: )
ayyy canımm sürtüşmeliiii bian önce bayram gelse geçse die bakıom ist a ailem igörümmmmm hasret giderim bunlardann kaçayım die bakıommmm sen netttirion koca göbekliii tütütü maşallah
kızzzzzzzzzz kardeşim minnakkardeşinmi minnnacıkkkkkk
senin kardeşin nasıl minnacık olur sen accık fazla sulak yerde yetişmişin de
iki saat oturursunuz şimdi git hadi![]()
canlarım ben geldim kusura bkamyaın kocam evde oldundan bi türlü fırsat bulamaıdmmmm nasılsınız hatunlarrr![]()
ben ilaç kullanmadığım sürece hiç kistim olmadı..inşallah kist değildir..
Gelir gelmez yazarım size..
başak bilgisayarı kitlemeyi başardım annem hızıma yetişemedi![]()
kızzzzzzzzzz kardeşim minnakTosuncuk doğurdu onu bunu anlamam kadın
Hoşgeldin canım herif niye evde
![]()
banane toktur bana 3100grdan fazla olmaz dedi bananekızmak yok
Gittimi komşu kaavemi içtiniz
Sen yer yapıyon sıçan kadar bebeğin onuda öğrendin ben anlamam yolarım seni
He gitti kaave içtik:18:
![]()