• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kk nın güzel anne ve anne adayları nasılsınız :3:
hava güzel bende gezmeye gidecem işimde yok oh mis:8::10:
Ohhhh gez valla kimle gezecen
sormam ben gururuma yediremem:86::86:

kimle çıkıcan:26:keşkem şöyle kafa debgi bi arkadaşım olsaydıda onunla çarşı marşı dolaşıp gelseydim:59:

burdada hava sıcak gidiyor maaşallah:nazar:
ben yine tilotla gezmeye başladım:12:
:53: yalanin batsin totona aldigin tilot bogazina kadar gerci :110:
sizin soba işi noldu bu hafta sonu kurcakmısınız havalrda ısındı:25::25::25::25:
bilmiyom bayramdan sonrayami kalacak nedir :110:
selam kızlar nasılsınız? giremedim 2 gündür özledinizmi beni:110: kaçırdığım bişey yok dimi bu sürede?

:110: heee nerdeydin:kkk:

annemlerde kaldım dün pc evdeydi ondan giremedim... neyse benim mesai başloorrr çıkıyorum sonra görüşürüz öptüm hepinizi

selam nazocummmmm...iyiyim ben çok şükür...burdada güzel (adana)çok sıcak hatta dışarı çıkcam bende 2 gibi bayağ yanıcam..

burasıda bayağı sıcak keşke bayramda da böyle güzel olsa hava:16: ne güzel olur

sormam ben gururuma yediremem:86::86:

kimle çıkıcan:26:keşkem şöyle kafa debgi bi arkadaşım olsaydıda onunla çarşı marşı dolaşıp gelseydim:59:

burdada hava sıcak gidiyor maaşallah:nazar:
ben yine tilotla gezmeye başladım:12:

kendim çıkıcam bir tanıdık var ona oturmaya gidicem evdeyse daha aramadım yeğeni bekliyordum ama oda gelmiyecek heralde
keşke yakın olsak ne güzel gezerdik yürüyüş yapardık hergün:21:

selam kızlar nasılsınız? giremedim 2 gündür özledinizmi beni:110: kaçırdığım bişey yok dimi bu sürede?

yok canım herşey aynı tas aynı hamam

kendim tanıdığa gidicem belkide parka dolaşmaya gideriz onlarda isterse o daha güzel olur eve kapanmaktansa

burasıda bayağı sıcak keşke bayramda da böyle güzel olsa hava:16: ne güzel olur

kendim çıkıcam bir tanıdık var ona oturmaya gidicem evdeyse daha aramadım yeğeni bekliyordum ama oda gelmiyecek heralde

yok canım herşey aynı tas aynı hamam

kendim tanıdığa gidicem belkide parka dolaşmaya gideriz onlarda isterse o daha güzel olur eve kapanmaktansa

Ayyy keske ayni memlekette olsaydik bazilarinizla:1:
ne guzel gorusurdukk:21: kisir yapar yerdik cnm istedi :25:

maaşallahhhh üşütme ama sonra ;) bu sıcaklar böle işte herkese halıları serdirir sonra birden sıcak basar:D ben gezdirirdm seni kısss orda olsaydım ;)
bu yaz ve kış halısı serme olayı adanaya mı has bişi:26::26::26:
:110::110:
Selammmm kzılar nassınızzz :3::18:
:3::3::3::3:selam tatlımmmm:29:ben neden görmedime vini arkideşmi olmamız geerk:44::44:

Seray pelinden hbr varmi yaaa salak dr parca birakmis ne yapti ins kendiliginden duser yaaaa

:21::21::21::21::21::21::21::21:
Biricik niye gelmiyor kac zamandirrr
beydaglida kayippp
derrrya karisida :63:
:63:beydağlı nosunu vermedi zaar sana:9:güvenemedi hemşon bence sana:21::21::21:

Back
X