• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

senin evde hayvancıklar doluysa ben rahat edemem ama:30::30::30::30::30:

onları bi odaya kitlersin öyle gelirim:1:
Aaaa evimde bi tanecik köpeğim var oda doberman onu kitleyemem ırkına aykırı ha hav apartmanı yıkar :27: ama babanneme götüre biliirim orda bahçeli ev var kaldı orda 3 ay :3:
Eki Görüntüle 535551

teyzeleri buda benim kızım yağmur :)

:nazar::nazar::nazar: oy oy oy .... MAşllah kırkbirkere maşalllahh allhım sağlıklı ömür versin. :nazar::nazar::nazar:

oy maaşalllah cnm yaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:çok sağol resmini koyduğun için

çoks evndmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46::46::46:

elbette koyucam resmini. göbüşümde beraber büyüttük bu kızı :)

ayyyyyyyyyyyyy allahımmmmmmm ne tatlı bişesin sen öle maaşallaaahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:kokla benim yerime bebişi annesiii....Allhım esirgesin....ne zaman oldu?:nazar::nazar::nazar::nazar:

pazar günü oldu canım. pzartesi olucaktı ama sabırsızlandı kızım erken geldi :) doğduğu gün çekildi resmi

basmadan fistan giiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyymişşşşşşşşşşşşş:24::24::24::24::24::24::24:

Allahhhhhhhhhhhhhh uzunn sağlıklıııı ömür versinn yağmur aaaaaaaaaaaa

çok saol canımm...

Aaaa evimde bi tanecik köpeğim var oda doberman onu kitleyemem ırkına aykırı ha hav apartmanı yıkar :27: ama babanneme götüre biliirim orda bahçeli ev var kaldı orda 3 ay :3:

:nazar::nazar::nazar: oy oy oy .... MAşllah kırkbirkere maşalllahh allhım sağlıklı ömür versin. :nazar::nazar::nazar:

:30::30::30::30:ben çok korkarım köpüşlerden götür götür babaannene bırak:25::25::25::25::25:

elbette koyucam resmini. göbüşümde beraber büyüttük bu kızı :)

pazar günü oldu canım. pzartesi olucaktı ama sabırsızlandı kızım erken geldi :) doğduğu gün çekildi resmi

çok saol canımm...

maaşallah yaaa çok sevindimmmm...cicileride pek datluuuuu maaşallah yakışmış fıstığa...:nazar::nazar:normal doğummu sezeryanmı ?

ben cıkıom kızlarrr...otogara gidiommmm görümcemi alcamm...hadi görüşürüz...Allah a emanet olunn...öpüldünüzz:54:

:30::30::30::30:ben çok korkarım köpüşlerden götür götür babaannene bırak:25::25::25::25::25:

$doberman%20(2).webp kızzzzz bunun nesinden korkcannnn ağzını yedimmm çok oyuncu teyzesii çok cana yakın sadece erkek oldugu için bana çok düşkün benim yanımda sesizce oturur dik dik bakar :27: kız bakasna bana bukadarken geldii$bebek.webp salakk seniiiiiiiiiiiiii:16::16: adı alex:52:

Bun alr benkinin fotoları değil söyleyimde üsteki şimdiki hali en sondaki fotoda bana gelişin küçüklüğü bebeğim footolarını koymuyorum nazar deyiyor hasta oluyor bebğim

Son düzenleme:
basoss oglusunun cıcılerı ne guzelmıs sekerlerıne de bayıldmmm :) az kaldı azz valla ege pasa gelıyoo :)
sağol hayatımmmmmmmm evet az kaldı hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz
şekerleri ben yaptımda denemk için dolaba astım cnm:9::9::9::9:
Eki Görüntüle 535561 kızzzzz bunun nesinden korkcannnn ağzını yedimmm çok oyuncu teyzesii çok cana yakın sadece erkek oldugu için bana çok düşkün benim yanımda sesizce oturur dik dik bakar :27: kız bakasna bana bukadarken geldiiEki Görüntüle 535563 salakk seniiiiiiiiiiiiii:16::16: adı alex:52:

Bun alr benkinin fotoları değil söyleyimde üsteki şimdiki hali en sondaki fotoda bana gelişin küçüklüğü bebeğim footolarını koymuyorum nazar deyiyor hasta oluyor bebğim

:60::60:
ayy alemsin heeeeeeeeee

evet gerçekten çok datluuuuuuuuu:18::18::18::18:

uzaktan bakmak daha güzel:9::9::9::9: küçüken sevimli oluyolarda büyüyünce biras korkunç sanki:18::18::18::18:

nasıl yaptın kuzumm sekerlerııı :) marıfetlıı hatunumm benım.. bnde oglum olursa burak ege koycam:) begume burak erkana da ege uyuyo dıye :)

selam topiğin hatunları yoklama yapalım kimler burdaymış ben ne zaman gelsem kimse olmuyoooor. ay bugün ovu. testimi vaktinde yapamadım tam da 1. günüm :4: ben hemen kop kop yapıp geleyim bakalım lh değerlerim artmış mı

nasıl yaptın kuzumm sekerlerııı :) marıfetlıı hatunumm benım.. bnde oglum olursa burak ege koycam:) begume burak erkana da ege uyuyo dıye :)
malzemelerini aldım işte cnm çok severim bööle şeylerle uğraşmayı
sendemi ege koycan hadi bakalım hayırlısı tatlım inşalah
selam topiğin hatunları yoklama yapalım kimler burdaymış ben ne zaman gelsem kimse olmuyoooor. ay bugün ovu. testimi vaktinde yapamadım tam da 1. günüm :4: ben hemen kop kop yapıp geleyim bakalım lh değerlerim artmış mı
selam cnmmmmmmm ben burdayım ama çıkmam gerek işlerimi haledeyim yinw gwlirim akşam burda ol heeeeeeeeeeee

malzemelerini aldım işte cnm çok severim bööle şeylerle uğraşmayı
sendemi ege koycan hadi bakalım hayırlısı tatlım inşalah

selam cnmmmmmmm ben burdayım ama çıkmam gerek işlerimi haledeyim yinw gwlirim akşam burda ol heeeeeeeeeeee

vayy vayy süpermıs cnm aferın sanaa :) basosum sen istanbulun neresınde oturuosun

kızlaar sütlaca kırık pirinçmi katılır baldomu ? burda ypıcaktım akal kaldım hangiini koyıyım diye:26:

kist yokmuş...ay varya nasıl ağrıyo bi bilsen :( buscopan inş iyi gelir.. eğer devam ederse gidip görüncem doktora..

eee napıyonuz bakayımm

canım buscopan cok ıyıdır benım de cok agrım olur kıstlerım varda benım :( pkoluyum.. buscopan ıcerım yaklask 4 5 yıldır.. hemen keser agrımı ınsallah senınde keser..

Back
X