• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet canım her hamilenin yaşadıklarını yaşıyorsun..sona doğru iyice ağırlaşıyor insan..Rabbim sağlıkla kurtarsın canım...ben ve kızımda iyiyiz çok şükür teyzesi..ilgine teşekkür ederim tatlım...şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun..:nazar::38:

aminnnnnnnnn inşalahh Allah dahada iyilik versin inşallah

sizinde bayramınz mübarek olsun

ama toipiğinze şeker almaya gelirim:9::9::9:

kızlar börülceye aldırmak istediğim beşik modelini paylaşmak istiyorum

350tl ucuz mu acaba biraz dahamı pahalı aldırsam:26:yada satıcı ile önceden konuşuyum pahalıya versin:44:

Eki Görüntüle 537955

hımmm güzelmiş,şansını fazla zorlamadan aldır hemen beğendiysen,kanepeye dönmesin buda:9::9:

şimdiden hayırlı olsun,egecik uyusunda büyüsün içinde:16::16:

ha bu arada sobayıda kurmuşsun hayırlı olsun:2::2:

Slm arkdşlrr
Sonunda ewime döndüm
Kuzenimin düğünü wardı istanbuldaydımm
Dün gece geldik
Özlemişim topik ahalisini
Sizler nasılsınızz
Yeni hbrler warmıı
Geçmişi okuyodum arada ama kaçırdıklarım olabilir son 3 günüde okucam daha
Öpüyorum hepiciniziiiiii

hoşgeldin canım ,ne güzel gezip eğlenmişsin...

SEVİNÇ gözünaydın kardeşin gelmiş,hasret gider bol,bol..

benim kocişte bugünden itibaren tatile girdi,fırsat bulmuşken bir girip bakayım dedim neler oluyor bu topikte,bu arada ben fena grip oldum ya adan bir sıcak bir rüzgarlı denge iyice şaştı walla:2::2::2::2:

:53::53::53::63::63::63:
---------
anca sarılıyon hiç kaynoşumla görüşüp bu işi halletmeye çalşamzsın:110:

sağol sara abla inşallah alırız ama haklısın evet bazen kızıyorum kendime üzüldüğüm için ama gerçekten önce sağlık ve huzur gerisi teferruat
ama insan oğlu doyumsuz hep istiyor hatta daha güzelini.ben bi bebeğimi alıyımda kucağıma sağlıkla inşallah
şımarmıyım:1:

aynen yeni umutlarrrr:34:
senin de inşallah:16:

:42:hoşgeldn leylacım çk tşk ederimmm. bel ağrıları sırt ağrıları yorgunluk hissi gece uyuyamamak gündüzde uyuyamamak nefes darlıklarını saymazsak iyiyim:1::1::1:
güzel dileklerin için çok sağol Rabbim herkesi kavştursun bebeğine.
sen ve kızında iyisiniz inşallah

:30::30::30:çok sevindim.sen accık daha gel buraya 2 seneyi beklemeden evlenip çocuk yaparsın:9::9::9::9:

yıldız döken smileyimide almş:110:güzel ama dimi
hhahahha inşalalh abalcım :16: çaldım vlaha çooo hoşş:27:

sende inşallah agrısız sızısız rahat dogum yaprsın canım Allah yardımcın olsun. meleğin huzurla dogara inşallahh amin:nazar:

basaakkk bana kızıodun gelmıon dıye bak benım cıktıgım yok burdan sen yoksunn hıhhhhhhhhhh:) bana odul vermen lazım :)

eşim evde bugün onun için gelemiyorum
bitaraftanda çamaşır yıkıyıp kurutuyorom hazırlıklarla uğraşıyorum
arife günü gidiyorum çünkü

hımmm güzelmiş,şansını fazla zorlamadan aldır hemen beğendiysen,kanepeye dönmesin buda:9::9:

şimdiden hayırlı olsun,egecik uyusunda büyüsün içinde:16::16:

ha bu arada sobayıda kurmuşsun hayırlı olsun:2::2:
:9::9::9::9::9:aynen ya çok haklısın şımarmadan aldırmak lazım:26:

sağol canım sobamda hayırlı uğurlu olur bol isli pisli olmaz inşallah gelde kestane yiyek:110: kestaneni getir yanında:110:

hatuna bak gelmiyo ama gelişmelerden habrdar:110:

benim kocişte bugünden itibaren tatile girdi,fırsat bulmuşken bir girip bakayım dedim neler oluyor bu topikte,bu arada ben fena grip oldum ya adan bir sıcak bir rüzgarlı denge iyice şaştı walla:2::2::2::2:
sen hala hastamısın kadın uzak dur benden virüsssssssssssssss:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
napıyo bu kadın tek başına yaaaaaa:ssz::ssz::ssz:

hayatım sureyi ezberledim tez vakitte Rabbim nasib etsn inşalah istihareye yatıcam
gerçek adını biliyorum. sadece isim söylemek yeterli olur sanırım dimi Allah kimin niyetine yattığımı biliyor sonuçta:26::26::26::26::26::26::26:
hhahahha inşalalh abalcım :16: çaldım vlaha çooo hoşş:27:

sende inşallah agrısız sızısız rahat dogum yaprsın canım Allah yardımcın olsun. meleğin huzurla dogara inşallahh amin:nazar:
abovvvvvvvvvvvvv ablamııııııı:30::30::30:sen kaç yaşındasın annem olmadı bu şimdi
ben daha tazecik açlmamış gül goncası bi kızım:53::53::53:
çok tatlıymış fiyatta iyi aldır bence hiç kaçırma:34::34::34::34::34::34::34::34:
fiyattaa iyiymiş derken ucuzmuymuş demek istedin ablacım:26::26::26:

basaakkk bana kızıodun gelmıon dıye bak benım cıktıgım yok burdan sen yoksunn hıhhhhhhhhhh:) bana odul vermen lazım :)
ayy bi kaçgündür eşimin çalşma saatleri düzensizliği nedeni ile doğru düzgün giremiyorum
bide azar azar temzlik yapmaya çalışıyorum cnm
bi ara sana ödül verelim tamam:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

çok kalma:19::19::19::19::19::19::19::19:

ayy bi kaçgündür eşimin çalşma saatleri düzensizliği nedeni ile doğru düzgün giremiyorum
bi ara sana ödül verelim tamam:9::9::9::9::9::9::9:

çok kalma:19::19:

bi ara sana ödül verelim tamam:9::9::9::9::9::9::9:

yorma kendnı cnm cook.. bıde acıılmamıs goncayım lafına cok guldum he :) nasılsın ıyımsn kuzum

ben gellldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmi:16::16::16: çok özledinizmi beni???? 2 günde gene sayfaları devirmişsiniz okumaya fırsatım yok,ama bugün şöyle bi bakayım derken bi bebek resmi gördüm kselin bebeği dimi....KSEL çok tatlı bebeğin maşallah Allah nazardan esirgesin...Sağlıklı mutlu huzurlu güzell bi ömrü olur inşallah..darısı hepimizin başına....
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar.... benim haftasonum güzeldi arkadaşlarla vakit geçirmek iyi geldi... iş de yogun geçti baya yarında fena olur çarşambada azıcık çalışıp sonra tatilllll inşallahh çoook mutluyummm :16:

senin kocanın totosu benmkinden büyük çıktı:110:
benmki kurdu sobayı:63:

:63::63::63:

haber ver hemen merak ettiöm hayırlısı:18:

başakcımmm hastalanmadım hala...testte yapmadım aldım az önce eve gelirken şansıma karşıma nöbetçi eczane çıktı kocişe didim aldı ...sabah yapcam ilk çişimle :9::9::9::9:hayırlısı bakalımmmm...

geçmiiş olsun canımmmm...Adana da herkes grip walla daha ben olmadım sıra ne zaman gelcek acaba :18::18::18::18:

senin kocanın totosu benmkinden büyük çıktı:110:
benmki kurdu sobayı:63:

:63::63::63:

haber ver hemen merak ettiöm hayırlısı:18:

başakcımmm hastalanmadım hala...testte yapmadım aldım az önce eve gelirken şansıma karşıma nöbetçi eczane çıktı kocişe didim aldı ...sabah yapcam ilk çişimle :9::9::9::9:hayırlısı bakalımmmm...

geçmiiş olsun canımmmm...Adana da herkes grip walla daha ben olmadım sıra ne zaman gelcek acaba :18::18::18::18:

:9::9::9::9::9:aynen ya çok haklısın şımarmadan aldırmak lazım:26:

sağol canım sobamda hayırlı uğurlu olur bol isli pisli olmaz inşallah gelde kestane yiyek:110: kestaneni getir yanında:110:

hatuna bak gelmiyo ama gelişmelerden habrdar:110:

sen hala hastamısın kadın uzak dur benden virüsssssssssssssss:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

napıyo bu kadın tek başına yaaaaaa:ssz::ssz::ssz:

hayatım sureyi ezberledim tez vakitte Rabbim nasib etsn inşalah istihareye yatıcam
gerçek adını biliyorum. sadece isim söylemek yeterli olur sanırım dimi Allah kimin niyetine yattığımı biliyor sonuçta:26::26::26::26::26::26::26:

abovvvvvvvvvvvvv ablamııııııı:30::30::30:sen kaç yaşındasın annem olmadı bu şimdi
ben daha tazecik açlmamış gül goncası bi kızım:53::53::53:

pardon bacım:1::1: 18 yaşındayım ben :12::12::12:

açmamışımı kalmıi gıııı kocan açmış işte :60: :30::30::30::30::30::30:

ben gellldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmi:16::16::16: çok özledinizmi beni???? 2 günde gene sayfaları devirmişsiniz okumaya fırsatım yok,ama bugün şöyle bi bakayım derken bi bebek resmi gördüm kselin bebeği dimi....KSEL çok tatlı bebeğin maşallah Allah nazardan esirgesin...Sağlıklı mutlu huzurlu güzell bi ömrü olur inşallah..darısı hepimizin başına....
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar.... benim haftasonum güzeldi arkadaşlarla vakit geçirmek iyi geldi... iş de yogun geçti baya yarında fena olur çarşambada azıcık çalışıp sonra tatilllll inşallahh çoook mutluyummm :16:

hoşgeldin dumancımmmmm...ohhh ne güzel bir zaman geçirmişsin arkadaşlarınla...:) banada lazım öle bi zaman ;) ben iyiyim cnmm ..hastalanmadım onu bekliom...olmazsam test yapcam sabah..bakalım hayırlısı...bişşi sorcam free ps ne değeri bulamadımda protein s mi acaba?

hayır tatlım ucuz olurmu kız üçyüzküsür yazmışsın ya hem pahalı yada ucuz olması değil içine sinmesi beğenmen önemli olan dimi canım

bana sorarsan çok şeker ve bu sıralarda çok moda bu beşikler :34::34::34::34::34::34:

Back
X