kızlarr siz böyle diyorsanız ben ne yapayım o zaman,daha genceciksiniz..lütfen yapmayın böyle hey allahım sanki taman ihtiyarlamış gibi böyle karamsarlık yapmayınben 34 oolacam diye vazgeçim mi o zaman ne dersiniz:26:
haklısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr siz böyle diyorsanız ben ne yapayım o zaman,daha genceciksiniz..lütfen yapmayın böyle hey allahım sanki taman ihtiyarlamış gibi böyle karamsarlık yapmayınben 34 oolacam diye vazgeçim mi o zaman ne dersiniz:26:
yok annem neden şirk koşmak olsun muradına erdiğinde ahd ettiğin şeyi yapcaksın inşallah
kahkaha attığına göre biliyosun sen bu işiiiiii:130::130::130:
hoş geldn kuzum
bence çokta güzel olduuuuuuuuuu bizden olmayan anlamıyor![]()
basosum banada kalp koysana walla senden cok gelıom buraaya ezık mıyım bı bende kalp yok :)
ne gösterdin merak ettimdi:26:bak sana ne gösteriyim
sıhhatler olsun sizde bugün gerçekten parti var kaçışın yokkksaclarimi kestirdim kaslarimi aldirdim
agdami yaptim dusumu aldim evim mis ben misim
yimeemi yaptim
tavuklu pilav
corba
salata
tursu ayran
reglde bitti parti varrr boooon![]()
kuzum yazarsan o duayı bende okurum çünkü bilmiyorum:2::2:bende bişi rica edicem hatunlardan ama çekindim:78:
geçen misafirim olan abla doğumun için 4444 tefriciye okuyalım dedi
kendisi kardeşi için okumuş doğumu çok kolay oldu dedi
banada başlıcaz ama burdaki bilen hatunlardandan toplam 1000tane istiycem
okuyan olursa çok sevinirim
kasım sonuna kadar 1000tane ıolur inşalah
dolunayyyyyyy askimmmmmiyi olmana cook sewindim
maasallah sana vasifsiz tiplere selam bile verme annemmm
saol hayatim ivettt gecmis olsun kiz duzelemedinmi
asansorlu besil o cok kullanisli cekmecelerinide kullaniyon
2-3 yasina kadar yatiiii yapukly sensin misim ben missssss![]()
kedicik sen nasıl kk pro üyesi oldun
kaç binlira ödedin doğru söyle
nakitmi kartmı tek çekimmii taksitmi senetmi keş paramıııııı![]()
yok annem neden şirk koşmak olsun muradına erdiğinde ahd ettiğin şeyi yapcaksın inşallah
kahkaha attığına göre biliyosun sen bu işiiiiii:130::130::130:
hoş geldn kuzum
bence çokta güzel olduuuuuuuuuu bizden olmayan anlamıyor![]()
ne gösterdin merak ettimdi:26:
sıhhatler olsun sizde bugün gerçekten parti var kaçışın yokkk:2:
kuzum yazarsan o duayı bende okurum çünkü bilmiyorum:2::2:
kız düzeldim ama sonra daha kötü oldum 2 gündür böyleyim,adananın nerdeyse yüzde yetmişi böyle havalar acayip değişiyo durmadan sen ne zaman geliyosun:2::2:
hoşbuldum kuzmmmmevet bizden olmayan anlayamaz ama bu kelimeyi buraya yazıp giden hatuna teşekkürü bir borç biliyoruzz
![]()
bende pro olcam ya ıkı sattr sana msj atıom 10 dakıkada bır dıyo eklemedn kuzum hala beklıom..
Basakkkk teyzee napıyonn nsevin aplaaaa![]()
ben bu kıza şaplak atarım he
sevinç 39 yaşında![]()
![]()
![]()
kız basakkcığımmm başak ablaaa
![]()
Sevinç aplamda yok bugun hee![]()
![]()
![]()
![]()
yokkkkk vazgecmekkkkkkkkızlarr siz böyle diyorsanız ben ne yapayım o zaman,daha genceciksiniz..lütfen yapmayın böyle hey allahım sanki taman ihtiyarlamış gibi böyle karamsarlık yapmayınben 34 oolacam diye vazgeçim mi o zaman ne dersiniz:26:
abovvvvvvvvv sende kalp yokmuuuuuuuuhemde sen kırmız kalbi hak ettin bu ara paso burdasın hemde sevinçten çok geliyosun
tamam halledriz
ne gösterdin merak ettimdi:26:
sıhhatler olsun sizde bugün gerçekten parti var kaçışın yokkk:2:
kuzum yazarsan o duayı bende okurum çünkü bilmiyorum:2::2:
kız düzeldim ama sonra daha kötü oldum 2 gündür böyleyim,adananın nerdeyse yüzde yetmişi böyle havalar acayip değişiyo durmadan sen ne zaman geliyosun:2::2:
haklısınama cok aglattılar benı benden sora ewlenen herkes dogurdu yayda hamıle laf sokuolar hep bnde cok uzuldm zamanı var herseyın demekkı
karamsar degılım artık takmıyorumm dmek ıstedıgım benle evlenn ve benden sonrakı hepsının cocugu oldu koca sulalede tek kaldım hamıle kalamayan ama artık takmıyorum esımle konustuk herseyı zamana bırakacazzzz eger nasıp varsaa gelır sıpaa su cevre baskısı olmasa
hatta dun ayakkabı alıyoduk magzadakı abayı tanıyoruzzz sız neden halaaa yanlız gezıyosunun anlamadım ılk sonra esım orda dedı sıparıss verdık gelecekk![]()
sorma yaaa k pro olmak havalı gözüküyooooo
Hee ic cikoyu sis sonra rezene ic akillim hemde sut yaparkızlar yaaaaaa ben çay dışında nasıl bir içecekle ısınma sağlayabilirim
çay benm için hem sağlıksız hemde sevmöiyorunm çayı
sıcak çiko desemmm oda katkılıdır
ne içsemde ısınsaaaaammmmmmm![]()
ewet yaaaaahoşbuldum kuzmmmmevet bizden olmayan anlayamaz ama bu kelimeyi buraya yazıp giden hatuna teşekkürü bir borç biliyoruzz
![]()
sorma yaaa k pro olmak havalı gözüküyooooo
takmayın kızlar boşverin biraz zor oluyor ama zamanla güçleniyor insan bana söylenen lafları, bakışları,imaları,cahilce yakıştırmaları ,soruları yazsam inanamazsınız..
ama ne yapabiliriz bu yaşadıklarımızı kendi isteğimizle yaşamıyoruz,bundada vardır bir hayır,RABBİM herşeyin hayırlısını versin...
takmayın kızlar boşverin biraz zor oluyor ama zamanla güçleniyor insan bana söylenen lafları, bakışları,imaları,cahilce yakıştırmaları ,soruları yazsam inanamazsınız..
ama ne yapabiliriz bu yaşadıklarımızı kendi isteğimizle yaşamıyoruz,bundada vardır bir hayır,RABBİM herşeyin hayırlısını versin...
kız o iş paraylamı oluyormuş ne gibi bir özelliğin oluyo o zamankedicik sen nasıl kk pro üyesi oldun
kaç binlira ödedin doğru söyle
nakitmi kartmı tek çekimmii taksitmi senetmi keş paramıııııı![]()
sahlep ,süt içebilirsin,aslında bir sürü bitkiler var ama sen hamilesin diye ikisini yazdım ne olur ne olmazkızlar yaaaaaa ben çay dışında nasıl bir içecekle ısınma sağlayabilirim
çay benm için hem sağlıksız hemde sevmöiyorunm çayı
sıcak çiko desemmm oda katkılıdır
ne içsemde ısınsaaaaammmmmmm![]()
sevinçe gösterdimdi ama kaçtı gitti o görmedi bilem
salatı tefriciye hayatım kendini yormadan azda okusan çoks evinirim
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen
alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu
bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi
ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve
nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”