• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Slm kızlarr
Bn bayramın 2.günü çift yönlü hastalandım
Hem regli oldum hemde fena grip oldum
Ama gezmelerden geri kalmadım :))
Dün gece kocişle geldik ewe
Kendimi dinlenmeye çektimm
Şimdide ıhlamur kaynattım boll limon sıktım koca bi kupada içiyorumm
İsteyen warmıı
Burda bugün yağmur yağıyoooo ama kalorüferler 1haftadır yanıyoo sıcak sıcak yatıyorum çok şkür

Sizler nasılsınızzz
Başakcmm güle güle kullan koltuklarınıı
Bu arada cumhuriyet bayramınızıda kutlarımm:72::72::72:

a.s canım bende aynen bayramın birinci günü adet oldum
akşamınada grip oldum hala iyileşemedim :2:
ama buna rağmen gezmelerden geri kalmadım bende:10:

a.s canım bende aynen bayramın birinci günü adet oldum
akşamınada grip oldum hala iyileşemedim :2:
ama buna rağmen gezmelerden geri kalmadım bende:10:

geçmiş olsun nazocum şimdi nasılsın canım

kızlar ne alemdesiniz bu aralar dügün telaşemiz var ksra bakmayın sizlerle ilgilenemiyorm ama söz aklımdasınız sonra görüşrüz namazı kılıp karşı daireye geçicem bugün 1 çval yane 20 kiloda öle var 70 kilo un böreklik açılıcek sonracıma yarın sütlaç dolmalar sarılıcek perşembe kadınlara yemek verilicek benim evde yengemin evde verilicek alt katta erkeklere verilicek cma kına var cumartesi kız tarafında yemek var pazar dügün var ben kaçtım sonra sevişiriz anam aglıcek bu hafta ne yaparım allah bilir:30::30::30:sonra görüşrüz:5::5:

BAŞAKKK asansörlü beşiğin resmini koymuşsun biizmkide böyle işte ama pembiş beyaz:16: çekmeceleri filan geniş kullanışlı baya ondan aldır kız...
selam canım:3::3: tşk ederim ben iyim sen nslsn? maşallah oğlanı büyütmüşsün;) az kalmışş ne güzel...

BENDE İYİYİM CNM SAĞOL EWET HAYIRLISIYLA BÜYÜYO ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI TATLIM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ EVCEK:emir_bebek::nazar::46:

Ne renk aldiniz fusya guzeldiii portlekk

:110: et dogruyorduk herhalde :63::63:

:110: ewet haklisin is guc ugrasiyolar zaar :110:
herkes senin gibi bosmu :63:
ben perde yikiyom cam siliyom
camasir dolu is var :110:
kırmızı istemştim ben. ama aldıkalrımızın ne renk olduğunu bilmiyorum:101:

bayramdan önce yapmadnmı temzlik:19:
evine kimse gelmesn diyede gezmelere gitin nasıl kirlendiyse evin:110:
bende evime geldim ama daha kendime gelemedim
okadar gezdimki ayağımın altı su toplamış nasıl acıyor :43:
birde okadar gezemeyede yarım kilo vermişim :21:
başak kanapelerini güle güle kullan darısı istediğin beşiği aldırmana:16:
tşk ederim nazocum daha güzelleri senin olsun
ayakınada geçmş olsun Allah başka dert vermesin:1::1::1::1:
slm kılzar naıslsınızz kızz basak kanepemı aldın reısmlerı nerde eledın mı gecmıse bakamadım:31::31:
tşk ederim cnm resmini koymadm gelince koyarım inş........
oooooooo kanepeler alınmış güle güle kullanın altınızda eskisin:1:
beşiğide alsınlar artık çocuk doğdu doğacak hala bi yatağı yok:19: söyle bari almayacaksanız ben alıcam de olmuyo böyle de:19:
sağol bebeğimmmmm
istediğim beşiki alcam merak etme:13:onlar almazsa kendm alcam:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
merhaba kızlar

başak koltuklarını almışsın güle güle kullan canım

bak bebeğin kısmetiyle geliyo:nazar:
çok sağol ablacm evet haklısın bu yönden bakmak çok güzel kısmetiyle geliyo gerçekten:16:
Sizler nasılsınızzz
Başakcmm güle güle kullan koltuklarınıı
Bu arada cumhuriyet bayramınızıda kutlarımm:72::72::72:
tşk ederim cnm daha iyisi senn olsn............sanada geçmş olsun hastaymşsn cnm
slm kızlar hosgelmissiniz sefalar getirmissiniz;-) ben hala hastalanmadim basakcim..buarada koltukların hayırlı olsun ege bebek uğurlu geldi kismetiyle gelio bak...üzerinde tepinsin o koltukların insallahhhh...

kizlarrrrrrrr yarın iş gorusmesine gidiom kayinbabamin çalıştığı noterlige dua edin bana :-)
sağol hayatımmmmmmm inşallah hakkında hayırlısı olurrrrrrr

Son düzenleme:
kızlarrrrr yarın işe başlıorum deneme süresinde olcam ama devam eder Allah ın izniyle...benim gibisinimi bulcaklarr :9::9::9::9: buarada sabah kan tahlili verdim bakalım sonuç bugün cıkarsa 5 gibi alırım...

cok yoruldum ya belım nasıl agrıyo naılsa kırmızlar gelecek dıyeee bos bı odam vardı orayo oturma odası yaptım :27::27::27::27:

kızlarrrrr yarın işe başlıorum deneme süresinde olcam ama devam eder Allah ın izniyle...benim gibisinimi bulcaklarr :9::9::9::9: buarada sabah kan tahlili verdim bakalım sonuç bugün cıkarsa 5 gibi alırım...

yenı işin hayırlı olsun canımm ınsallah gebesındır:16::16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlarr:16::16:

sevınc bugun ne pısırecenn:44::44::44::44:
kıymalı makarna salata çorba canım iş çok valla
hayırlı olsun canım
cok yoruldum ya belım nasıl agrıyo naılsa kırmızlar gelecek dıyeee bos bı odam vardı orayo oturma odası yaptım :27::27::27::27:

:19: dikkat etsene kadın töbe töbe gerçi diyene bak :51::51::51:

yenı işin hayırlı olsun canımm ınsallah gebesındır:16::16::16::16::16::16::16:

çok saol belinaycımm...inşallah wallaa artık kesin bi sonuç almak istiom belirsizlik mahvedio...işimle beraber bebişde gelse keşke...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh:nazar::nazar:

kızlar odun kömür geldi işçilerin başındayım merak etmeyin diyimde çıkiim dedim :110:

sende dıkkat etsene:19::19: aman kesın hasta olurum dıye kanape falan cektımm belım koptuu

gıı senın kaynosun evı kombılımı

çok saol belinaycımm...inşallah wallaa artık kesin bi sonuç almak istiom belirsizlik mahvedio...işimle beraber bebişde gelse keşke...Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh:nazar::nazar:

ınsallah hayatım ınsallah kan ne zman vermıstın belkı cıkmıtr hastaneyı arasana :26:

Back
X