• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar nabersiniz???
beydağlı hoşgeldin canımmm.. nasılsın??
eros adına üzüldüm bende okudum, ama tabiki de eşiyle arasında sorun olacaksa girmemesi daha doğru olur.. kararına saygı duyuyoruz inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır.
kızlar ankara çok kasvetli bugün,sanki cuma diilmiş gibi pek sevinçli diilim nedense:5:

evet hayatım şifa olsun inşallah hepinize dua ettim :16:
evet çok ayıp etti zaten giripte bir daha gelemeyeceğini yazsaydı böyle olmazdı
merak ettik :110: başak çok üzülecek..
Amin cnmm inşallahhh
Ewet üzülür ama değmezz üzüldüğüne ...

slm canım hoşgldin sen nasılsın nasıl gidiyor...

ewet bu duruma en çok başak üzülecek,ama yapacak bişey yok bence hiçte üzülmesin..
Hastaydım 1haftadır cnmm bugün kendimi biraz iyi hissediyorum çok şükürr
Sen nasılsınn hayat nasıl üzüldğün konuların wardı hallettinmi
Amann üzülme başakcımmmm boşwerrr

bende sana özelden msj atmaya calısıodum malüm yine face dondu :9::9: bat a daha 2 gün var dün bil bakalım naaaptımm test yaptıımmm hayalet cızgı bıle yoktuuuuuuu :1:
Cnmm hayırlısı olsunnn inşallahh gelmez kırmızılarınn
Nasılsın bu arada

eros adına üzüldüm bende okudum, ama tabiki de eşiyle arasında sorun olacaksa girmemesi daha doğru olur.. kararına saygı duyuyoruz inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır.
kızlar ankara çok kasvetli bugün,sanki cuma diilmiş gibi pek sevinçli diilim nedense:5:

maraşta öyleeee bulutlu kapalııııı hep uyku modundayımmm:31::31::31:

iyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsın :29:
:31: yaa bekleme artık yaş geçiyor canım yaaaa
bismillah de başla :31::31::31:

yaa ewet sevinç yaa yaş ilerledikçe ben sanki çocuk fikrinden uzaklaşıyorum,başlayım diyorum yaşadıklarım gelince aklıma çok korkuyorum:18:

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım.rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah hepinizin gönlüne göre versin aminnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin cnmm inşallahhh
Ewet üzülür ama değmezz üzüldüğüne ...

Hastaydım 1haftadır cnmm bugün kendimi biraz iyi hissediyorum çok şükürr
Sen nasılsınn hayat nasıl üzüldğün konuların wardı hallettinmi
Amann üzülme başakcımmmm boşwerrr

Cnmm hayırlısı olsunnn inşallahh gelmez kırmızılarınn
Nasılsın bu arada

yok canım yaa maalesef üzüldüğüm konular hallolmadı,ama şükrediyoruz halimize...

sanada çok geçmiş olsun,herkes gripten yattı böyle..

canım okuyor seni sonra bir dua yazdı belinde taşıyacan dedi
hamile kalır kalmaz gel hamaylı yazacam dedi bu belime bağladığım başka duaymış
hamile kalmadan önce okunup takılmalıymış
bide orası ocak ya ordan kül verdi
suya koyup eşimle içiyoz Allahtan istiyom ben buda vesile olsun inşallah :16:

sevinçcim inşallah bu dua sayesinde ikinci bebeğine kavuşursun

Hayirli cumalarrrrr Rabbim su mubarek gunde kalbinizden gecen tum dileklerinizi gerceklestirsin insallahh :29::29:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

saol canımmm. ilk 4 gün 1 damla bile sütüm gelmedi benim. gelmeyincede hazır mama verdik mecburen. şimdide biberona alıştı zilli. makineyle sağıp biberonla veriyorummm. bi türlü emmiyo beni. süt çok aksın istiyoo. hemen sinirleniyo. ama ben inatla hergün uğraşıyorumm.

Allah bağışlasın canım o istemesede sen zorla emzirmeye çalış emzirdikçe sütünde gelir anne sütü gibisi yok biliyosun zilli kızını öp benim yerime

iyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsın :29:

yaa ewet sevinç yaa yaş ilerledikçe ben sanki çocuk fikrinden uzaklaşıyorum,başlayım diyorum yaşadıklarım gelince aklıma çok korkuyorum:18:
:19: o zaman bizde vazgeçekkk başla Rabbim yardımcın olurrrr herşey vakti zamanında güzel :29::29:
Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım.rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah hepinizin gönlüne göre versin aminnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

amin......... hade iyisiniz hamiş karıdan dua aldınız aldık yanii:16::16:

aminnnnnn...canım ne güzel sözler yazmışsın...

başak karısını çaldırıyom gelmiyorrr kanepelerine yayıldı zaaarrrrrrr:19::19::19:

gelsin yaa niye gelmiyor,bende dedim kanepeleriyle sevişiyodur o şimdi:110:

sevinçcim inşallah bu dua sayesinde ikinci bebeğine kavuşursun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Allah bağışlasın canım o istemesede sen zorla emzirmeye çalış emzirdikçe sütünde gelir anne sütü gibisi yok biliyosun zilli kızını öp benim yerime

amin canımmmm hepimize dua ettim rabbim kucaklarınızı boş koymasın inşallahhhh sende bir gelişme varmı:26::26:

adana soğudumu odun kömür işini ne yaptın biz aldım burası bugün iyi soğuk
c.tesi sobamızı kuaracaz pazar adam gelip kömürü pakatleyecek ve balkona yerleştirecek
sonra kıvrılacam sobanın dibineeee :9::9:

adana soğudumu odun kömür işini ne yaptın biz aldım burası bugün iyi soğuk
c.tesi sobamızı kuaracaz pazar adam gelip kömürü pakatleyecek ve balkona yerleştirecek
sonra kıvrılacam sobanın dibineeee :9::9:

walla adanada havalar iyi gidiyor daha ben evi bile sermedim,yani..millet yazlık giyiniyor burda daha..

odun,talaşımız gelmedi,henüz...sizde kestane keyfi daha erken başlayacak demekki:29:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amin canımmmm hepimize dua ettim rabbim kucaklarınızı boş koymasın inşallahhhh sende bir gelişme varmı:26::26:

hayır canım henüz bi gelişme yok en son tahlillerimide yaptım sonucu yazmıştım sana bakalım bu ay başlıyoruz inşallah tedaviye inşallah tedaviye gerek kalmadan kendi gelir bebeğim

Back
X