• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beydağlı o baş ağrısı bende de var cnm yaaa havalardanmıdır nedir :37::37:

lodoslu havalarda baş ağrırmış yeni öğrendim bende hatta google ye yazınca bile çıkıyor

:19: aaa oldumu şimdi bu böylee
sadece merak etmiştik haber verip gitseydin m
merak eden olmazdı heç yakışmadı bencee
kötü günde beraberdik neysee....

söyliyecek bir söz bulamıyorum çünkü ne desem boş:36:
bukadar şey paylaşmışken güzel bir şekilde gelmiyecem yazabilirdi:19:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hayır canım henüz bi gelişme yok en son tahlillerimide yaptım sonucu yazmıştım sana bakalım bu ay başlıyoruz inşallah tedaviye inşallah tedaviye gerek kalmadan kendi gelir bebeğim

inşallah saracım inşallah kendiliğinden gelir bebeğin :16:

benim herifte bir sorun yokk keçi boynuzu pekmezi aldım günde bir kaşık iç diye adam nerdeyse kusacak :120:
ben 15 gün sabah akşam soğan içtim sende içecen dedim :19:
:12: maksat işkence değilmi :9::9:

çok alemsin birtek senin aklına gelirdi heralde:1:

Amin,çok şükür benim 9 yaşında bir oğlum var meleğin demişsiniz ben kız çocuğu olarak düşündüm inşalllah Allah söyletmiştir:)

Sizin durumunuz ne bilmiyorum ama Allah sizinde gönlünüze göre versin inşalllah.

walla ALLAH söyletti galiba...ne güzel oğlunda varmış ALLAH bağışlasın...

ben 7 kez bebeğimi kaybettim canım şimdi de çok korkuyorum tekrara cesaretimi toplayıp denemek istiyorum bakalım hayırlısı..

kızlar çay demledim gelin beraber içelim:7::7:

başak nerelerde bugün gözükmedi,doğuruyomu ne:18::18:

Ben icerimmmm :3: donuyom wallaaa kadin bayramdan beri boyle :110:
kız gel burda içek o zaman bizim burda bugün hava kapalı ama ılık,sende kursaydın o zaman sobanı erkenden madem bu kadar soğuk hamilesindir belki çicuğu üşütme kadın:110:
gelirim ama yanında börekde isterim patatesli yada ıspanaklı

sen yeterki iste,hemencecik yaparım:7:

hasta olmayasın canım bu mevsim hastalık mevsimi bende yeni ayağa kalktım bi haftadır çok fenaydım hatta dün acillik oldum serum falan taktılarda bugün biraz düzeldim

Ayyy cnm cok gecmis olsun hava sogudu valla sobamizi kursaydik hayirlisiyla

walla ALLAH söyletti galiba...ne güzel oğlunda varmış ALLAH bağışlasın...

ben 7 kez bebeğimi kaybettim canım şimdi de çok korkuyorum tekrara cesaretimi toplayıp denemek istiyorum bakalım hayırlısı..

malesef ateş düştüğü yeri yakıyor neler hissettiğinizi bilemem çok üzüldüm ama ümidinizi kaybetmeyin sakın,Allah büyük herşeyin hayırlısı olur inşallah.

kız gel burda içek o zaman bizim burda bugün hava kapalı ama ılık,sende kursaydın o zaman sobanı erkenden madem bu kadar soğuk hamilesindir belki çicuğu üşütme kadın:110:

sen yeterki iste,hemencecik yaparım:7:

Ne hamilesi kizzzz daha bat 15-16 kasimm
hava birgun yaz bir gun kiss yakacak almamistik daha
kocam olmadan ben kurarim ama sen yorulma sunma dedi
o yuzden hafta sonuna kaldi :ssz:

malesef ateş düştüğü yeri yakıyor neler hissettiğinizi bilemem çok üzüldüm ama ümidinizi kaybetmeyin sakın,Allah büyük herşeyin hayırlısı olur inşallah.

ewet canım maalesef öyle,çok teşekkür ederim sağol...hakkmızda hayırlı olan ne ise o olsun..

Ne hamilesi kizzzz daha bat 15-16 kasimm
hava birgun yaz bir gun kiss yakacak almamistik daha
kocam olmadan ben kurarim ama sen yorulma sunma dedi
o yuzden hafta sonuna kaldi :ssz:

kız bellimi olur erken döllenme falan olmuştur içerlerde:9:inşaallah ta öyledir..

sen nasıl kuracan tek başına yapma böyle şeyler bacım ecuk naza çek kendini ben hiç soba kuaramam walla...

kız bellimi olur erken döllenme falan olmuştur içerlerde:9:inşaallah ta öyledir..

sen nasıl kuracan tek başına yapma böyle şeyler bacım ecuk naza çek kendini ben hiç soba kuaramam walla...

Anaaaa kiz ben tek basima kurarim sokerim kocam bir gelirdi soba kurulu bir gelirdi sokulmus :1:
ama artik kiziyor bide evi degistirme mobilyalari cekme diyor :1:
hayirlisi :18::18::18:

Back
X