• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaaaniiiiii merak etmeye değmezmiş
insan bari cinsiyetini söyler
face arkadaşlığımıda reddeetmişler:63:
Salla gitsin ayip ayipp :63:
Merhaba,Adanada 7yıl yaşadım ama şimdi başka bir şehirdeyim,ama doktorum Adanada takiplerim için sürekli Adanaya gidip geliyorum.

bende adanaliyim baska sehirdeyim dr adanada :1:
dr kim cnm ben ebru tarima gidiyom

canım 50 tefriciye duası okudum RABBİM kabul etsin..adetliydim bugün okuyabildim canım..

:46::46: aferin cok dogru diyon bacimmmmm cok uzuldum
o anda topikteydim beydagli ile resmen negatif enerjisini hissettim
doveydin bari diyesim geldi bizde dua etmedikmi igneler vuruldu
kese gorundumu pitpitlari duysun vs diye neyse bunun lafi olmazda
hatir yokmus baciiimm bacimmm
haklısın tabiki bunların lafı olmaz lafını etmeyiz hakkımız varsada helal olsun
ama böyle yapmamalıydı.
arkadaşlık yollamama kızdı demekkki
aman hiç pişman değilim hatta iyiki yollamışım
yoksa demekki hiç haber etmeyecekti, bizde "acaba bebeğinemi bişi oldu" diye üzülecektik
ben açıkcası artık korkmaya başlamştım düşük yaptı diye
çok haklısın canım bugünde güzel ve uygun bir uslüple anlatabilirdi...
ama neyse sen üzme kendini sakın,bu halde misafir ağırlarsan yorulursun tabi ne yaptınki misafirlerine,kanepelerdemi oturdular:110:

üzüldüm kız tam 1 yıldır msjlaşıyorduk, sara ablanın topiğinde başladı arkadaşlığımız birbirimizi çoks evmiştik neler paylaştık, sanalda olsa insan seviyor yürekten. nweyse boşver.

amaann komşulaım çok istedi gelmeyi kıramadım halimden dolayı fazla bişi yapamam kusura bakmayın ama falan demiştim
halden anlarlar yaniiiii:110:
cevizli tavuk göğsü yaptım hazır kek aldım çekirdek mekirdek reçel zeytin patates kavyurması vallla bişiler koydum ama olsun bereketli bi sofra oldu
yeni kanepelerimi gösterdim ama oturamadık çünkü oda dar olduğu için sığmazdık salonda oturduk:9::9:

haklısın tabiki bunların lafı olmaz lafını etmeyiz hakkımız varsada helal olsun
ama böyle yapmamalıydı.
arkadaşlık yollamama kızdı demekkki
aman hiç pişman değilim hatta iyiki yollamışım
yoksa demekki hiç haber etmeyecekti, bizde "acaba bebeğinemi bişi oldu" diye üzülecektik
ben açıkcası artık korkmaya başlamştım düşük yaptı diye

üzüldüm kız tam 1 yıldır msjlaşıyorduk, sara ablanın topiğinde başladı arkadaşlığımız birbirimizi çoks evmiştik neler paylaştık, sanalda olsa insan seviyor yürekten. nweyse boşver.

amaann komşulaım çok istedi gelmeyi kıramadım halimden dolayı fazla bişi yapamam kusura bakmayın ama falan demiştim
halden anlarlar yaniiiii:110:
cevizli tavuk göğsü yaptım hazır kek aldım çekirdek mekirdek reçel zeytin patates kavyurması vallla bişiler koydum ama olsun bereketli bi sofra oldu
yeni kanepelerimi gösterdim ama oturamadık çünkü oda dar olduğu için sığmazdık salonda oturduk:9::9:

çok haklısın canım özellikle sana yapmamalıydı ama,sağlık olsun...gerçekten insan sanalda olsa birbirini merak ediyor üzülüyor sevinciyle seviniyor,kimseyi kırmamaya çalışıyor,yani ben en azından kendi adıma öyle hissediyorum..

ellerine sağlık canım daha ne olsun,onlar yapıp getirseymiş sana..yani milleti eskilere oturttun hee neyse iyi yapmışsın hemen kirlenmez belkide ambalajı üstündedir daha:9:

:110: belli gelemedin gitti cok sevindim gule gule oturrr ardi arkasi gelsin insallahh
o komsular az daha bekleyip bebek hayirlamaya gelselerdi ne yaptin kaynosta varmiydi:110:

aminnnnn.....
aminnnnnnnn inşalllhhhh
şurda 1 ay bile kalmadı biraz daha bekleserdi keşke ne zor oluyor bu halde misafir ağırlamak stresi bile yetiyo valla
kaynoş gündüz toplantoda olur:110: börülceyide kocamla çağırttım
ayıp olmasın diye
düşünceli davramdım hee:44::44::44::44:ama gelmedi sağolsun valla rahatım kaçardı:110:

Özel bısey sanırm ama olsn uzulme bıtanm egede uzulur :( bn gttm ıgnelerımı verdı catlatma ıgnmı verdı folık asıt verdı ıgnlere bsldk gobısten vuruoz :) salı yumurtalara bakck buyuyomu dıye heyecan dorukta umutluyum cok ınsallah tutar
ayy cnm ya Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşalahhhhhhh
ewet yeni geliyom geçmişte yazmıştım ama yine yazayım hayırlı olsun kanapelerin egecik işesin mıçsın üzerineee:9:

sıradan bir bayramdı işte pek iyi geçmedi,eski tat yok..
bayram şekerim ve lokumum cezeryem arttı bu kez gelinde ikram edeyim,ha birde eyüp sabri tuncer kolonyamdan:110:
:60:60: ayyy alemsin heeeeee
ege üzerine kusup mıçar diye koyu renk aldık doya doya mıçabilir:9::9:ama hakkaten çocuklueve açık renk eşya gitmiyor

evet eyüp sabri tuncer diiimiii çok kaliteliiiiiiiiiiii:110: sevincinki duru muymuş neymiş adi marka:110:

cnm Allh razı olsun ekliyim hemen
okuma artık
fazla bişi kalmadı ben okıycam çok sağol:38::38::38::38:
okumayımmı ne kadar kaldıki eğer çok varsa söyle okuruz canım..:29:
Kocam geldi cikiyom canlar grsrz optum byeee
benimkide yolda bende çıkıyorum şimdi:10:
1,5 yıl önce kist ameliyatımı yaptı sonrasında ona devam ettim bana inanılmaz moral veriyor güldürüyor ben çok memnunum,siz memnun kalmadınız mı?
iyi bir doktor ama bnim sorunumu oda çözemedi maalesef o yüzden bir daha gitmedim..

Canım guzel dıleklerın ve destegın ıcın bnlerce tskkr ederm

ne demek kuzum bizler bunun için burdayız,birbirimize destek olmalıyız:29:

ayy cnm ya Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşalahhhhhhh

:60:60: ayyy alemsin heeeeee
ege üzerine kusup mıçar diye koyu renk aldık doya doya mıçabilir:9::9:ama hakkaten çocuklueve açık renk eşya gitmiyor

evet eyüp sabri tuncer diiimiii çok kaliteliiiiiiiiiiii:110: sevincinki duru muymuş neymiş adi marka:110:
mıçsın desenli olur:60:
kız daha çicuk doğmadan açık renk çicuklu eve gitmiyo diyorsan çicuklar olunca,herşeyin koyu renk olur desene kasvetli eve çevirmeyesin evi..

ewet kaliteli duruda fene değil:110:

Back
X