• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam hatunlar nassınız :ssz:

Bugun sevgilimle Dışardan balık söyliycez, Sonra şarap içicez :16::16:

:69:Evim temiz keyfim yerinde Romantik akşam yemeği :16: Aşk'a bulandım :69: :69:

:82:Doymadık doyamadık birbirimizeeee:82:

[video=youtube;mEOkBTyCYAc]http://www.youtube.com/watch?v=mEOkBTyCYAc&feature=related[/video]

:108::108::103::103:

canlarım hayırlı aksmlarr nerdeyım bı bılsenızz :) suan sarıyer sahılde bankta oturdum elımde laptop esım abısıyle balık tutuyo bende sıze yazayım dedım acık havada yumusak bır ıstanbul aksamında :)

canlarım hayırlı aksmlarr nerdeyım bı bılsenızz :) suan sarıyer sahılde bankta oturdum elımde laptop esım abısıyle balık tutuyo bende sıze yazayım dedım acık havada yumusak bır ıstanbul aksamında :)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :16: Vallah mis misss allah neşenizi bozmasın :32:

İyimi böyle leptop balık kocanda yanınadda ohh :nazar::27::27:

dr a gittim baktı etti smear testi yaptı...sonracıma gebelik yok dedi..tarlusal die bi ilaç yazdı....günde 2 tane içecekmişim...1 haftaya adet olursun dedi olmazsan gel dedi...olursanda adetinin başladıgı günden say 11. gün gel yumurtalarına bakalım dedi..ben içmedim ilacı daha yarını bekliom adet olcam gibi bi his var içimde çünkü başımın ağrısı hiç geçmedi ...böle olur bende genelde...göğüslerde ağrıo 2 gündür...smearde 4-5 güne kadar çıkacakmış..tlfnla alacam sonucu...benden bu kadar işte...buarada tarlusal kullananlar sorum var....bu ilacı içerken adet olursak bırakacakmıyız...ayrıca ben adet olursam yarın ilacı içmicem bişi olurmu acep?

slmmmmm herkeseee döndüm bennnn yuvama yani topikimeee sanki aylarca girmemişim gibi iki gün sonra istanbuldayım inşşş durumda değişiklikleri olanlar doğurn hamiş kalan dşük yapan yanlış alarm olan varmı ben gelmeyeli meraktan çatlıcamm geri dön dön bitmioooo

Selam hatunlar nassınız :ssz:

Bugun sevgilimle Dışardan balık söyliycez, Sonra şarap içicez :16::16:

:69:Evim temiz keyfim yerinde Romantik akşam yemeği :16: Aşk'a bulandım :69: :69:

:82:Doymadık doyamadık birbirimizeeee:82:

bak hele canım burda sevgili muhabbeti edilmio evliysen gel konuş biz öleee müstehçen gereksiz konulardan hoşlanmıoruzz arkadaşımın dediği gibi daha bekarsın ve sevgilinle aynı evimi paylaşıosunnnnn bizim zamanımızda böle şeyler yoktu ne arsızlıktır bilmiorummm

slmmmmm herkeseee döndüm bennnn yuvama yani topikimeee sanki aylarca girmemişim gibi iki gün sonra istanbuldayım inşşş durumda değişiklikleri olanlar doğurn hamiş kalan dşük yapan yanlış alarm olan varmı ben gelmeyeli meraktan çatlıcamm geri dön dön bitmioooo

canım hosgeldınn ıyısın ınsalahh ben asılamaya basladım daha dogrusu ıgnelere basladık asılamam olck 10 gune.. sen neler yaptın

ayyy neden böle oldu kk ...gireyim dedim bakım var sanırım...sorularımada cevap alamadım...

seray benim gibi olmuşsun sende..tarlusal bnde içtim..12 gün sonra adet oldum .. 10günde öyle gecikmişti 22 gün sonra adet oldum anlican : D yarında soğan kürüne başlıyorum..şu pko ne illet bişeymiş ya..

Son düzenleme:
bak hele canım burda sevgili muhabbeti edilmio evliysen gel konuş biz öleee müstehçen gereksiz konulardan hoşlanmıoruzz arkadaşımın dediği gibi daha bekarsın ve sevgilinle aynı evimi paylaşıosunnnnn bizim zamanımızda böle şeyler yoktu ne arsızlıktır bilmiorummm

Hadis hosgeldin cnm kizz kedi bizim kizimiz herkesin terciblerini sorgulamak bize dusmez hayatim
Tanimadivin bilmedigin birisi hakkinda hele hic olmaz baskalarinin hayatina karisamayiz dimi iraz agir olmus bu yorumun..

Hadiskooo hoşgldinnn nbrr

Sewinçç cnm nasılsınnn
Akşama nişan war bnde kuaföre gitcm birazdan hazırlanıcam
Ayy ama hala düzülemedimm yaaa bi atamadım şu hastalığıı üstmdnn

Kizlarrr bizdede doluu is varrrr odunlar cuvallanip balko a tasindi simdide komur paketleniyor
Bir yandan balkona yerlesiyor ewide serecez mutfakimi serdim yeni halim super oldu :21:
Sobamizida kurcezzz ohhhh :21:

Hadiskooo hoşgldinnn nbrr

Sewinçç cnm nasılsınnn
Akşama nişan war bnde kuaföre gitcm birazdan hazırlanıcam
Ayy ama hala düzülemedimm yaaa bi atamadım şu hastalığıı üstmdnn

Canim selaammm iyiyim ben kosturmaca iste cnm bu mevsimin hastaligi boyle iste
Cok gecmis olsun hayatim dikkat et kendine :38:

Back
X