• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne vaaa kadın doğumcuda test yapıpta ilaç yazıyooo :63::63
Sen niye atladinki simdi ben belosa yaziyom farkindaysan oda bana soruyor urolojiye gidecek onlar soylemezse ne bilsin gununun gectigini hadi hamileyseee tobe tobeeee
sabah gıtmeden test yapayım ozaman abla zaten ultsasyona karnımdan bakmıycaklarmı bebk olsa bıle ne zararı olur ya gercı hıc sanmam hamıle degılımdır:25::25::25::25:
Cnm icin rahat etsin simdi dr bir suru ilac verir gebelik yoksa rahat kullanirsin her antibiyotik gebelikte kullanilmaz
ben yatıyorum canlarım iyi geceleeeeeeerrrrr:3::3::3:

İyi geceler cnm

Sen niye atladinki simdi ben belosa yaziyom farkindaysan oda bana soruyor urolojiye gidecek onlar soylemezse ne bilsin gununun gectigini hadi hamileyseee tobe tobeeee

Cnm icin rahat etsin simdi dr bir suru ilac verir gebelik yoksa rahat kullanirsin her antibiyotik gebelikte kullanilmaz

İyi geceler cnm

tamam abla ben sabah test yapayım cıkmassa gene dok derım gunum gectı dıyee bı baksınlar ıcım rahat etsın bobreklerımde korkuyorum kum falan dokuyo olabılırmısmm
ılac adet olursam ole kullanırım kı ınsallah olmam:1::1::1:

tamam abla ben sabah test yapayım cıkmassa gene dok derım gunum gectı dıyee bı baksınlar ıcım rahat etsın bobreklerımde korkuyorum kum falan dokuyo olabılırmısmm
ılac adet olursam ole kullanırım kı ınsallah olmam:1::1::1:

İnsallah hayatimmm insallah gebesindirde 9 ay gelmez kirmizilar icimde garip bir umut var ama seni etkilemek istemiyorum sustum tmm.
Dualarim hep seninle:29:

İnsallah hayatimmm insallah gebesindirde 9 ay gelmez kirmizilar icimde garip bir umut var ama seni etkilemek istemiyorum sustum tmm.
Dualarim hep seninle:29:

gecen bı ruya gordum abla kdogum yapıyodum resmen parmakları ıle acılmalara bakıyolardıı kızım oluyoduu onu ızlıyodum opop kokladım uyandım alah dua ettım ruyada olsa gerı yatayım tekrar goreyım cok etkılendımm ınsallah gerceklesırr:31::31: bu ay gercekden hecc takmadımm bakalım ne olcakk kacc aydır erken oluyodum 28 gunde falan sımdı gelmedı:31::31::31:

benımde geclerı su ıcersem dk su ıcmesem tek damla o suya katılandan ıctımde fayda etmedı:25:

evet yaa nerdeyse 15 dakkaya yarım saate bi gittiğim oluyodu çişe oda hepsi birden gelmiyo sanki birazı içinde kalıyo 5-10 daka sonra bidaa geldiği oluyo:53: bune yaa taksit taksit bikaç gündebi tuvalet kağıdı bitiyo bende :53::9: yandı kociş :9:

İyi geceler cnm

kıskanma len noolmuş cevap verdiyseeem illa her şeye senmi cevap verceemişin :47::63: ne vaa yaani kadın doğumda bakıyooo :63: ne güzel işte kadın doğumcu enine boyuna bakar hamişmi diye önce bi :1: ay inşallah hamiştir yaaa :16::16:

gecen bı ruya gordum abla kdogum yapıyodum resmen parmakları ıle acılmalara bakıyolardıı kızım oluyoduu onu ızlıyodum opop kokladım uyandım alah dua ettım ruyada olsa gerı yatayım tekrar goreyım cok etkılendımm ınsallah gerceklesırr:31::31: bu ay gercekden hecc takmadımm bakalım ne olcakk kacc aydır erken oluyodum 28 gunde falan sımdı gelmedı:31::31::31:

ay kuzum hadi inşallah hamilesindirde rüyaların gerçekleşir canım benim :16::16: hayırlı haberler verirsin inşallah bizeee :16::16:

baktım kimse yok bende geziniyodum ne var :110:

aman ayrıntılıda damarlara filan bakıyo dr organlara filan benim uykum gelmişti valla 1 saat damarlarda iç organlarda gezince:))

anaaam damarına kadarmı bakıyooo :53: ay olsun ne kadar çok görebilirsem oğluşumu o kadar iyiiii :16::16: sen nerde yaptırmıştın peki canım ayrıntılını? üniversite hastanesine randevu alayımda gideyim dimi? :26:

canım inşallah hamilesindir güzel haberler ver bugün bize o zaman hadi sevinelim...

anaaam damarına kadarmı bakıyooo :53: ay olsun ne kadar çok görebilirsem oğluşumu o kadar iyiiii :16::16: sen nerde yaptırmıştın peki canım ayrıntılını? üniversite hastanesine randevu alayımda gideyim dimi? :26:
canım ben mustafa salih diye birine gittim özel muayenehanesine.. üniversite hastanelerinde uyguna yaptırırsın ama istediğin zamana gün veremeyebilirler... benimki özel yer oldugu halde 3-4 hafta sonraya anca alabildim.elini çabuk tut kızzz:)

Back
X