• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cokkk yoğun yorucu ve güzel bir gündü
Sabah kalktik kahvalti yaptik
Esimle mitfagi topladik
Evimizi sildik supurduk toz aldik
WCbbanyo balkon perdeler mis oldu
Sonra kahve ictik TVde film izledik
Aksam yemeğini hazirlafik arkadaş lar geldi
Yedik ictik az önce gittiler
Guzel bir gundu simdi yatcam iyi geceler:16::16:

$530289_201332396658207_1391182447_n.webp

$1526100_10152126871745874_1888375968_n.webp

iyi geceler

yada eşinin ankaraya taşınma ihtimali varsa ikna et yada kabul edecen
bak ben nerelere alıştım bu benim kaçıncı şehrim her defasında alıştığım şehirden gitmek ne zordu ama burayada alıştım
istanbula geleceksin senle tanışacaz canın sıkıldıkça görüşecez bunları düşün:16:

evet canım ordan gelmiş inşallah sonunda amacımıza ulaştırsınlarda başka bişey istemiyorum
amiiinn canım bin mukavele

bende tam tavuk çöp şiş nasıl oluyoki diye düşünüyordumki hemen altta yazmışın:42:

umudum ne güzel bakıma girmişin
keşke bende toptan bi bakıma girsem insan nekadar rahatlıyordur psikolojik olarakta
Canim cok iui olduda zarten epeydir bakim yapmiyodum cildime. Riskli ve stresli gebelik de kendimi unutmustum
Peşindende cocukla ugras
Kendine bakmaya zamanjn kalmiyo
Erteliyodum epeydir sonunda hallettim
Bundan sonra devam ettirmem lazim.
maddiyatda cok iyi degil ama cildimizde onemli kuzum ya
Sen nasilsin buarada. Bu ay basliycan demi... ay cok heyecanlaniyom sen ve beydaglim icin. Rabbjm yuzunuzu guldursun. Insallah.
Acilissss Gunaydin :21::21:
Gunaydin Kadin :9:
Yorgunlugun gittimi? :ssz:
Alis nezle oldu kiz
Cumartesi disari cikarmistim ya
Çocuğu haste ettim
:18:
Herkesde salgin varmis
Bizde alışveriş merkezine gitmistik
Kaptik salgını evimize getirdik:25:
kuzum hapsiriyo
Cok huzursuz
paranox s fitil mi versem acep:44:

:43:

Umudum çok geçmiş olsun cnm
Nezleye fitil verilmez
Soğukalginligi sşurubu verilir
İhlamur yap ver

Bir menude ben vereyim sutlu mercimek corbasi kusbasi et sote pirinc pilavi havuclu brokoli salata ayran tursu goruncem gelecek yemekleri hazirladim bekliyorum...sizler napiosunuz sevgi bocukleri sizi son iki sayfa birbirini seven sevene kiskandim yaaa bana yok mu:14::53:
sütlü mercimek çorbası derken:53::53::53:
öksürük ve ateşte var biraz
buranin doktorları bisey vermiyo
Surubumda yok
:43:

canım rabbim şifa versin kuzucuguma:38::38:

:9: hepsini doyurdum :9:

:110:

:110: senide seviyom :110:

Kizzz seni sevmemmi deli :29:

Cokkk yoğun yorucu ve güzel bir gündü
Sabah kalktik kahvalti yaptik
Esimle mitfagi topladik
Evimizi sildik supurduk toz aldik
WCbbanyo balkon perdeler mis oldu
Sonra kahve ictik TVde film izledik
Aksam yemeğini hazirlafik arkadaş lar geldi
Yedik ictik az önce gittiler
Guzel bir gundu simdi yatcam iyi geceler:16::16:

sütlü mercimek çorbası derken:53::53::53:

canım rabbim şifa versin kuzucuguma:38::38:

canım 1 su bardağı mercimek 2 yemek kaşıgı pirinc 1 küçük boy soğan haşlanır blendırdan geçirilir 1 çay bardağı süt konur baharat tuz atılır üzerine tereyağında nane kavrulur çorbaya karıştırılır afiyet olsunn kendileri eşimin favori çorbasıdır :34:

İyi sayilirim kuzum
Dündenyyemeklerin var bugünrahatim :21:

abbowww 36 yı geçtin sevincimmmm :nazar::nazar::nazar: bebecik geliyorrr ben görünce :53::53: bölem heyecandan gözlerim acıldı sen nasılsın kimbilir ayy çokkk duygulandım ağlamak istiyorum Rabbimmm bizede göster bu günleriiii :5::5::5:

abbowww 36 yı geçtin sevincimmmm :nazar::nazar::nazar: bebecik geliyorrr ben görünce :53::53: bölem heyecandan gözlerim acıldı sen nasılsın kimbilir ayy çokkk duygulandım ağlamak istiyorum Rabbimmm bizede göster bu günleriiii :5::5::5:

Amin cnm amin
:27: bende boyleyim :27: ne hissettigimi bilmiyorum
Heyecan korku sevinç endişe hepsi birbirine ggirmiş durumda :27: yarin kontrol var :18::18:

rapor veriyorum :110::110::110:
bugün eşim evde işe gitmedi :27:bebeg saat 4 eşim doyurdu uyanmadıgı için 8 geçiyordu ebegi emzirdim sütümü sagdım 10 gibi ilacını katıp verdim sonra sevişmeye başladık küçük adamla neyse mevzuyu dagıtmayalım sonra aklıma biri geldi aradım seisni duyuyum mutlulugumu ilk onunla paylaşıyım diye açmadı her zamanki gibi telefonu kapadı yüzüme aramıcam ararsam iki olsun :27::27:sevinçli habere gelince artık oglum agucuk yapıyor ban gülüyor konuşurken :43::43:işşallah anne dedigi günleride görücem ozaman kesin bende flim kopar:43::43:oglumu git gide daha çok aşık oluyourm :16::16:
rapora gelince vereyim
kahvaltı hazırladım mutfagı topladım kahvaltıyı yedik birazdan sofrayı kaldırıcan yemek yapıcemde kararsızım ne yapsam:44::44:
oglanı yıkıcam
evi temizlicem
küçük adamın çamaşırları eşimin benim kıyafetleri ütülücem saat 5 dişçiye gidicem oglanı babaya bırakıcam anlıcagınız işim çok 4 kadar evden çıkmam lazım sonra görüşrüz:110::110::110:

Olacagi varsa bir defadan yine olur taksa salla gitsin bak Nasil oluyor :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aman acelesi yok hayırlı vakitte gelsin...

biliyorum canım sende çok çektin,ama yüzün güldü çok şükür...
kız ben nasıl gelip gidecem oraya maalesef gelemem,hem inşaallah bu doktorum iyi çıkacak..

heee doğru...

halvet yapmıyonuzmu kız gerçekten:53:

inşaallah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun canım...

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kız çok zormu bebek bakmak yaaa:18::18::18::18:

:53::53::53::53::53::53:kız ben sana geçende de cevap yazdım görmedin zaar ,:19:o kadar şey yazıyorum günlerdir hem sen benimle ilgilenme hem cevap yazayım birde bana nerdesin de:53:
aaa görmedim görsem yazmazmıyım hiçççç
Pasagul :3::3:
Seni çok seviyom ben :38::29:
benide çoooook sevvvv

sen beni hiç sorma özel alıntılama hayırsızzzzzzzz

Back
X