Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin canim birazdan evden cikicam veli toplantisi var alisti bakalim ogretmeni ne diyecek
Maasallah kuzuya
hayırlı cumalar herkese...
zabahtan eltim geldi,yeni gitti kafam kazan gibi:KK47:
:KK11:Ne warmis zabaanan gelmis:KK53:
dün pazardan bir kasa yani 20 kilo domates aldım,konserve için, yarısını dün yaptım diğer yarısınıda böğün yapacamm:KK49::KK49:

Ohhh ellerine saglik burda bitti bursa domatesi:KK57:

hayırlı cumalar herkese...
zabahtan eltim geldi,yeni gitti kafam kazan gibi:KK47:
Ne kaynatti ki.. kaynosu mu cekistirdiniz yoksam...
Benim 4 tane eltim var sadece bir tanesi iyi.. o da kendi halinde . Kimsenin işine gücüne karışmaz. Kırmaz kimseyi. O yüzden seviyorum onu.
Bitanesi var canımı cok acitti yıllarca.
Bile bile hep bozardi beni toplum içinde.
Son zamanlarda ben de aynısıni ona yapmaya başlamıştım. Ama şimdi hiç konusmuyoruz onunla. Çok canim yandı. Yıllarca çok huzursuZ oldum. Allah'a şükür uzak olmak iyi geldi.

Ben herkesi kendim gibi iyi bildim. Bana iyi olana hep iyi oldum. Ama buna da başından beri hep iyiydim ama yalaniymis iftirasiymis kiskancligiymis hepsini gördüm. Artık hiç konuşmuyorum. Sadece toplum içinde olunca selamlasiyoruz o da mecburen oluyo aynı ailede olunca mecbursun.

Sen iyi anlaşıyon eltinle dimi?

kızlar bezelye kızartmasını ve karalahana çiçeği kızartmasını merak etmişsiniz tarifini yazayım yapıncada resşmlerini çekerim sizin için

bezelye kızartması

sultani bezelyeyi alıyosunuz şimdi mevsimi geçti ben zamanında alıp kendi bharında haşlayıp derin dondurucuya koymuştum :KK39::KK39::KK39::KK39: neyse bezelyeyi fasulye ayıkları gibi ayıklayıp kendi buharında haşlayıp süzüyosunuz soğuyunca içine bir miktar tuz,az biraz mısır unu ve iki yumurta kırıp karıştırıyosunuz hesini kızartma tavasında önce bir yüzünü sonra diğer yüzünü kızartıyosunuz tepsiye aktarıp kek dilimler gibi dilimliyosunuz çok lezzetli oluyo

karalahana çiçeği

bununda mevsimi var lahananın çiçekleri daha açmadan yeşil goncayken toplanıyo doğranıp yıkanıp haşlanıyo yine içine mısır unu tuz ve yumurta katılıp tavada kızartılıyor dilimlenip servis ediliyor

bunu birde haşladıktan sonra kızartmadan bolca kuru soğanı kısık ateşte karamalize edene kadar kavurup içine katıp soğanla özdeşilenen kadar kavuruyosun oda çok lezzetli oluyo

şimdi röfleli ama dipleri bayağı çıkmış beyazlarda var tabi ayyy sevinç yaşlanıyormuyuz ne

İnsanlar hissettiği yastadir cnm valla benim icim geçmedi kendimi 20 ki yaslarda hissediyom . bende rofle yaptirmistim guzel oluyor ama karamel daha çokyakisiyor bana herifi kandirayimda bayrama boyatayim:KK48::KK48:

İnsanlar hissettiği yastadir cnm valla benim icim geçmedi kendimi 20 ki yaslarda hissediyom . bende rofle yaptirmistim guzel oluyor ama karamel daha çokyakisiyor bana herifi kandirayimda bayrama boyatayim:KK48::KK48:

hissettiğim yaştaysam bende 25 yaşındayım diyorum soranlara :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

bende küllü sarıya boyatabilirim kendine renginede yakın olur hem :D:D:D:D:D:D

hayyyy maasallahhhh :D evet o renkte cok iyi

Cnm tavuklu bezelye havuc patateste var icinde yanina pirinc pilo ayran tursu

eline sağlık canım afiyet olsun

bende dünden nohutlu patates yemeği yapmıştım birde sebzeli bulgur pilavı onlar var yeter bu akşama yanınada ayran ve turşu

Cnm bugün Dr kontrolunmu vardi desem o_O

doktor kontrolüm yarındı canım ama doktorla konuştum izine gitmiş pazartesi günü gel dedi rahim ağzını ölçecekmiş ama hamilelerin rahim ağzı ölçülmezmi benmi yanlış biliyorum canım

Back
X