Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yemek yedik herif miraca bakti bende mutfagi topladim sabahtan beri yedik ictik tezgaha dizdiydik heryeri temizledim bulasik makinesini yerleştirdim Ocagi sildim çöpleri topladim attim şimdide miraci uyutuyom çok huysuz coookkkk:eek::eek:

:-)
Kızlar ben halen adet olmadım ve göğsüm feci ağrıyor
kız daha ne bekliyon git bir kanda baktır ,ben şimdiye kaç test yapmıştım.:KK49:
Hee cani yanacak yavrumun ates olmasa bari . kizzz iki tup boya aldim bir bucugunu iki kutu aciciyla boyadim bayagi bir acildi bayrama tekrar boyarsam kendine gelir :110: herifimde cok begendi :110: yrmek yedik mirroyu cimdirdim doyurdum uyutuyom :110:
bencede tekrar boya,tam rengini bulur ozaman:110:
Canım hersey yolunda gider sen içini ferah tut. Inşallah bebeğini kucağına alacaksın az kaldı.
seni çok iyi anlıyorum. Ahhh beydaglim yavrun gelince o kadar hafifliyceksinki. Inşallah bu sefer olacak. Öyle bi his var içimde.
inşaallah derincim inşaallah amin:KK19:
Sevinc derin beydagli canlarim mesajlarinizi okudum suan kafam karisik surekli farkli dusunuyorum ne yapacagimi bende bilmiyorum zor seylermis bunlar okadar çok doktora gittim okadar farkli seyler dinledim ki suan tek bir noktada tsabit kaldim oda farkli cikan bir test sonucum vardi onu tekrarlatip onun sonucuna gore yol cizmek zaten onun sonucu sorunlu cikarsa doktorlar igne kullanmam konusunda hemfikir yok temiz cikarsa kendimi nasil rahat hissediceksem oyle davranacagim ki tum bu yasadiklarimdan cikan tek sonuc su zaten Rabbim yazdiysa olacak Allah a inanmayan tas olsun.
hakkında hayırlısı olsun canım...haklısın RABBİM ne yazdıysa onu yaşıyoruz...
Simdi saglikocagindan geldim asiyi yaptirdik çocuk bayiliyordu aglamaktan:KK61::KK61::KK61:
oyyyyy geçmiş olsunnn...
Bafssssss arkadasimin doğum gün uykuyu hassa iyiki doğdun canimmm tüm dileklerin gerçek olsun seneye 4 kişi olun insallahhhhhh:KK68::KK68::KK68:
amin inşaallah ...iyiki doğdun BAFS mutlu yıllar canım:KK19:

inşallah canim. Iyi yapmışsın evde bulundurmakla. Inşallah ihtiyacın olmaz rahat atlatir.

gel kız Ayy ne güzel olurdu
Beydagliyida cagiririz. O ne is görüyorsa sesi çıkmıyor:63::63::63:

:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
börülceye gittimdi,benim börülce kuru patlıcan,salça falan satıyor..bende de parası vardı onu götürdüm diğer eltimle kaynoşta ordaydı:63:sonrada anneme gittim:KK16:

Heeee ne guzel olurdu beydagli ince belli cay bardaginda demleme kacak caysever bende :D dumis duymasin
ewet arkidişim öyle sewiyom unutmamışsın:KK19::KK19:
Beydos nerde :110: bugün pazarda yok :63::63:
:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:
evet bugün hiç sesi çıkmadı
Annecigine gitmiştir belki
:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:
dudum duydummm, Beydağlıııııı seviiiiinnnnççççç kaçak çay içiyosunuz diye sizi ihbar edicemmm emeğe saygıya davet ediyorum siziiiiii :KK66:
sezeryan yaptım cnm ama bunu normal doğurmayı çook istiyorum, bi dr a teklif edicem bakalım ne diecek
:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
kısslar ben geldiim.
geçmişe bakcam şimdik.
lakin ilk önce kısa bir rapor vereyim.

pazar günü müstakbel gelinimiz geldi
kapıyı ben açtım ona
açıkçası heycanlıydım, benm için önemli Bi tanışmaydı çünkü
ama onda Bi heycan göremedim,
Egeye"bu kim oğlum" diye sorduğumuz da "babaane" yanıtını vermesi oldukça şaşırttı bizi.
biraz oturduk sonra gitti.

geldiğimzden beri haldır ve huldur temizlik yapmaktayım.
pek Bi işim kalmadı şükür.

sizi çok merak etmekteyim.

not:sevinç karısı kontörüm yok
hadi hayırlısı...kız gelin kaynanana mı benziyor kii:-)
derin olişin nasıl oldu kabızı duzeldimi kadın.
Beydooş sen niydiyon yavrumm

hanfendi hayla gelmedimi kırmızılar kuşum
yoruluyommmm:KK51:
Yemek yedik herif miraca bakti bende mutfagi topladim sabahtan beri yedik ictik tezgaha dizdiydik heryeri temizledim bulasik makinesini yerleştirdim Ocagi sildim çöpleri topladim attim şimdide miraci uyutuyom çok huysuz coookkkk:eek::eek:
eee zaten huysuzdu böön iyice huysuz olur...
bende bulaşıkları hallettim çay demledim,kocamın namazını kılmasını bekliyom:KK16:

Negatifi görmek istemiyorum ya çok korkuyorumo_Oo_O
canım ben senin yerinde olsam yarın sağlık ocağında kan verirdim,korkunun ecele faydası yok..varsa bari hemen doktora gidersin..yoksada ona göre davranırsın...ben yıllarca kan testlerine ne paralar verdim,sağlık ocağında bedava git yaptır:KK19:

beni yine test yap diye dürtüyolar:KK45:benim daha günüm gelmedi dayanamıyom HANFENDİ kız sen nasıl dayanıyorsunn:KK45:
ben dün karbonata işedim:KK70:onuda bu kk dan öğrenmiştim ve daha öncede yapmştım..kabarırsa hamilsin,dibe çökerse değilsin demekmiş:KK70::KK70:benimki heç kıpırdamadı...

güzel turşu yapan varsa ,yani aaaaa benim turşumun üzerine yoktur şahane olur kıtır,kıtır hiç bozulmaz,rahatsız etmez,diyen varsa lütfen ölçüleriyle bana tarifini yazsınn:KK39:

Dayanmak çok zor ama ben cumaya kadar beklicem cumanın uğuruna inanıyorum inşallah hamişimdir o karbonat tastini bende yaptı kabardı
beni yine test yap diye dürtüyolar:KK45:benim daha günüm gelmedi dayanamıyom HANFENDİ kız sen nasıl dayanıyorsunn:KK45:
ben dün karbonata işedim:KK70:onuda bu kk dan öğrenmiştim ve daha öncede yapmştım..kabarırsa hamilsin,dibe çökerse değilsin demekmiş:KK70::KK70:benimki heç kıpırdamadı...

Back
X