Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yokkkkk dr izin vermezzzz :110:
abowwwwwEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Deros derin ve duru ismini çokbegeniyom ben kizim olsa duru koyardim
Neyse 3. Ye artik :rolleyes::rolleyes:
anlaşılan o ki miraç seni yıldıramadı,3 ye bileniyon:KK48:
Bayram alisverisine demi cikmayak :110::110:
Gel senide götüreyim :63:
götür ne var:110: bayramlık alırsın banada bedavaya çıkar bayramliğım:63:
:110: ne sıkıcı bir gün kociste yok :63:
ben çicukluğumdan beri pazar günlerini sevmem,ama kocamın yanında olmasını sewiyom:KK16:
suratını öfelerim:KK59::KK59:

[QBildirdi ydagli, post: 37110966, member: 306680"]abowwwwwEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

ben çicukluğumdan beri pazar günlerini sevmem,ama kocamın yanında olmasını sewiyom:KK16:

suratını öfelerim:KK59::KK59:[/QUOTE]

Yildirdi canimdan bile bezdirdi valla :110: senin canin sagolsun sanada alalim :KK19::KK19:
Agzimida yuzumude ofele :110::KK19:

[/QUOTE]
Yildirdi canimdan bile bezdirdi valla :110: senin canin sagolsun sanada alalim :KK19::KK19:
Agzimida yuzumude ofele :110::KK19:[/QUOTE]

:63::63::63:

abowwwwwEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

suratını öfelerim:KK59::KK59:
Evet Dr izin vermez ki :KK20::KK20::KK20:

Yakın cevrede biri koymuş duru ismini
ama derin güzel
kocis begencekmi bakalım
kolay kolay bişeyi begenmez:KK62:
kız sen 3. Yu kesin yaparsın sen biraz Miraç seni rahat bıraksa çoktan hamisdin belkide :KK70::KK70::KK70:
Deros derin ve duru ismini çokbegeniyom ben kizim olsa duru koyardim
Neyse 3. Ye artik :rolleyes::rolleyes:

[QUOTEbakin in_35, post: 37113081, member: 293429"]Yakın cevrede biri koymuş duru ismini
ama derin güzel
kocis begencekmi bakalım
kız sen 3. Yu kesin yaparsın sen biraz Miraç seni rahat bıraksa çoktan hamisdin belkide :KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]

Sor bakim kocisine :21:
Heee mirro rahat verse yapacik 3. Yu :21:

[QUOTEbakin in_35, post: 37113081, member: 293429"]Yakın cevrede biri koymuş duru ismini
ama derin güzel
kocis begencekmi bakalım
kız sen 3. Yu kesin yaparsın sen biraz Miraç seni rahat bıraksa çoktan hamisdin belkide :KK70::KK70::KK70:

Sor bakim kocisine :D
Heee mirro rahat verse yapacik 3. Yu :D[/QUOTE]
Insallahh canim ben su ikinciyi dogurabsem ucuncude gozum yok olmadi olmuyir olamayorrr :110: bizde yimek yedik suam cay iciyoz kalkip kek cirpicam oglanon yarinki beslenmesi kekmis bugun sirke gittik ben cicuktan cok eglendim :KK70:cocukluguma döndüm palyacolar vardi cicuklar yuzlerini boyatip palyaco oldu ayy zor tuttum kendimi benide boyayin dicektim :KK70:bide bugun eski tanidiklardan biri aradi duymus dusuk yaptigimi bebek var mi diye merak etmis ikinci dusugu yaptim dedim kotu oldu :KK51:ben simdi gidiyore keki firina verip oglanin bi sayfa odevi kaldi onu yaptirip yatiricam opuyomsonra gelir bakarim

Back
X