Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bahçada mış mış:KK75:
sararıp yere düşmüş:KK75:
şimdi düğnlerde hep bu çalıyor ya dün nişanda o kadar çok çaldılarki dilime dolandı bütün gün:KK75:

ADANADAN ANGARAYA:KK47:
ADANADAN ANGARAYA:KK47:
BAŞAK ses ver,naptın ne ettin gelin, gelin olmaktan vazgeçtimi seni görünce sonuç ne,ne zamn geliyon,
bayramda danayamı giriyon:KK47:

şimdi düğnlerde hep bu çalıyor ya dün nişanda o kadar çok çaldılarki dilime dolandı bütün gün:KK75:
Seda Sayan da hergün söylüyor
Ama pek hoş söylemiyor
Ben bile daha güzel söylerim..
Bi de kadın söylerken seksi seksi bakışlar atıyor :KK47:

Sor bakim kocisine :D
Heee mirro rahat verse yapacik 3. Yu :D
Insallahh canim ben su ikinciyi dogurabsem ucuncude gozum yok olmadi olmuyir olamayorrr :110: bizde yimek yedik suam cay iciyoz kalkip kek cirpicam oglanon yarinki beslenmesi kekmis bugun sirke gittik ben cicuktan cok eglendim :KK70:cocukluguma döndüm palyacolar vardi cicuklar yuzlerini boyatip palyaco oldu ayy zor tuttum kendimi benide boyayin dicektim :KK70:bide bugun eski tanidiklardan biri aradi duymus dusuk yaptigimi bebek var mi diye merak etmis ikinci dusugu yaptim dedim kotu oldu :KK51:ben simdi gidiyore keki firina verip oglanin bi sayfa odevi kaldi onu yaptirip yatiricam opuyomsonra gelir bakarim[/QUOTE]
Ben en iyisi yarın bi kek yapiyöre
Onu bi güzel yiyoreeee
Senin de eline saglik

Kucuk kek kaliplarin varsa bi tarif var vereyim ikidir yapiyore bayila bayila yiyoree

Ne kaynatiyosunuz?:110::110::110:
iskembe icer misin :63:
a
QUOTEayy burrdada dugunde tulumbaciyi caldilardi 2 ay soledim durdum :KK71:="derin_35, post: 37115647, member: 293429"]Yok ben büyük kek seviyoreeeee
Büyük her zaman daha iyi oluyoreeee
:KK48:[/QUOTE] yok kiz herseyin guccugu makbuldur :KK39:

Günaydın kızlar ben biricikim
Giremedim bayadir yazamadım hep okudum sizleri hamislere hayırlı olsun inşallah özlemisim burayi nasilsiniz bende Aşılama yaptırmaya gidiyorum dualarınizi bekliyorum

Giremedim bayadir yazamadım hep okudum sizleri hamislere hayırlı olsun inşallah özlemisim burayi nasilsiniz bende Aşılama yaptırmaya gidiyorum dualarınizi bekliyorum
Canimmmmm merhaba cok merak ettim ben seni dualarim seninle gelişmeleri bildir lütfen sagsalim bebisi gobuse koyda gel insallah

Canimmmmm merhaba cok merak ettim ben seni dualarim seninle gelişmeleri bildir lütfen sagsalim bebisi gobuse koyda gel insallah
Merhabaa Cnm mm çok saol inşallah cnm yoldayım hâlâ bugün Rabbim nasip ederse gelicek bebisim inşallah yazıcam artık buralardayım kuzumm

günaydın canım
Çok sevindim canım ya
ALLAHIN izniyle inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur.. güzel haberlerle gelirsin. Dualarım seninle..

Bu arada senin nick değiştimi?
Ben de değiştirdim bilmiyosan söylim umudum ben

Back
X