Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bacak için bile korkuyorum bende çok yok aslında lazer yaptirmistim çok önce. Ama bazı bölgelerde hala çıkıyore. Sinir oluyore.Cnm miracta hep gittim ama sadece bacak özel bölgeyi dogurana kadar evde ben ağda yaptim yuvarlana yuvarlana![]()
yürü be sevinç kim tutar seniHaksizlarmiiiiiii
![]()
Mutfagi topladim cantalari hazirladim miraci doyurdum abisinin odevine yardim ettim mirroyu uyutuyom camasir attim ciksin serecem ev supurulup silinecek bu arada sacimida boyadimcok hamaratim
![]()
korkudan totom titriyoreSana sme ile cevap veriyore gulmekten konusamiyoreeDerin bizi basak karisi şutluyoree kurul topluyoree
![]()
amiiin. Inşallah canimHayirli cumalar iyi bayramlar hanimlar yarin ablam annem geliyor bayramda bizdeler giremeyebilirim haberiniz ola sizi seviyore bugun cok is var ama hatirlatayim arife gununde olmuslerimizi unutmayalim dualarimizi okuyalim kabir ziyaretlerimizi yapalim insallah daimi mekanimiz bizde gidecegiz birgun oyle ya bizede okuyan olur insallah arkamizdan Allah im su mubarek gunde senden istiyoruz bize arkamizdan okuyacak evlatlar nasip eyle yarabbi ailelerimizi saglikla cogalt saglikli hamilelikler bebekler nasip eyle evlatlarimizi muhafaza ayle senin yolunda hayirli evlatlar olmalarini nasip eyle amin
Bende izliyore nuru cok begeniyore o kaslargozler cok kiskaniyoreNe izliyon kuzum?
Bu tarz benim
Bende izliyore nuru cok begeniyore o kaslargozler cok kiskaniyore![]()
Ayşenur'Umu beğeniniyon..sarışın olanı ben tam isimleri bilmiyomBende izliyore nuru cok begeniyore o kaslargozler cok kiskaniyore![]()
amin canım amin...Beydagli cnm çok iyi yapmissin ellerine Saglik çok üzüldüm yaaa Allah analarimizi basimizdsn eksik etmesin amin
amin derincim, ama 4 yıl oldu annemin eski haline dönmesi ancak RABBİM in mucizesi olur ,yinede sonsuz şükürler olsun RABBİM başımızdan eksik etmesin beterinden korusun amin...Canim ya bende üzüldüm şimdi.. Rabbim sıfasini versin inşallah tez vakitte toparlanir ve hiçbir iz kalmaz yasadiklarindan anneciğinin. Senin annene bu kadar destek olmanda çok güzel bişey. Rabbim seni de mukafatlandirir. Annende kimbilir senin için ne kadar dua ediyordur..
Canim başak füzeleriyle ne sorunu vardiki
Börülce başak![]()
kasıma çok var bencede kocan bırakmaz gitsende geri gönderirimi bilinmez..ancak suyuna gider hoş tutarsan nişan var diye belki kısa süreliğine gönderirçicuk için denemiştim
hani ben yumurtluyamıyıdum ya
düzene sokar diye
lakin eşsiz tadına dayanamadım
-----
yok be daha istemeye gidemedik
kızın abisi şehir dışında görev yapıyormuş
kasımda gelecekmiş.
abisi gelince hem isteme bende nişan olacak.
bu durumda benim herif uzun sure beni bırakmaz
İstanbul a gidip geri gelecem
tabii herif geri yollarsa
bakakta gorek.
bıktım valla poff
--
hazır yufkanın baklavası mı güzel olmamıştı???
---
artık tanıyor ya kim olduğunu falan öğrendi Egecim .
ilk gorduğunde babaanne demişti
Egecan büyüyo tabii teyzesi
tlfdan resim eklemeyi denedim olmuyır
ancak eve gidince pcden koyarım cnm
çoktan koymamıştım
ne fuzesi be
![]()
bende öyleyim başakçım annem hastalandığından beri hiç bir şeyin tadı yok benim için hep kırık döküğüm sanki,tarif edilmez duygular yaşıyorum...ahh beydoşum ahh
anne deyince içim titriyor, Bi anne şarkısı duysam gözlerim doluyor.
anne bambaşka benim gözümde.
benm annemde depresyon hastası,
hastalığı arttığı dönemlerde elini eteğini çeker işten güçten.
banyo bile yapmak istemez.
bu bayram annemde
ilk defa bayramın gelmesine uzuluyor
Her bayram
sarma baklava çörek yapardı
bu bayram hiç bişey yapamadığı için çok üzgün.
elimde imkanım olsada annemin üzülmesine hiç izin vermesem
annemi üzenleri kör testereyle doğrasam
annemi hep mutlu edebilsem.
ama insanın elinden bazen hiç bişey gelmiyo![]()
bendeeeeeeeeeee yaptırdım aynılarını böönKuaforde ağda yaptiriiim kas aldiriyoreeee miraç babasıyla evde![]()
bende bir sürü iş yaptım anam ağladıMutfagi topladim cantalari hazirladim miraci doyurdum abisinin odevine yardim ettim mirroyu uyutuyom camasir attim ciksin serecem ev supurulup silinecek bu arada sacimida boyadimcok hamaratim
![]()
sanada hayırlı bayramlar canım...amin....Hayirli cumalar iyi bayramlar hanimlar yarin ablam annem geliyor bayramda bizdeler giremeyebilirim haberiniz ola sizi seviyore bugun cok is var ama hatirlatayim arife gununde olmuslerimizi unutmayalim dualarimizi okuyalim kabir ziyaretlerimizi yapalim insallah daimi mekanimiz bizde gidecegiz birgun oyle ya bizede okuyan olur insallah arkamizdan Allah im su mubarek gunde senden istiyoruz bize arkamizdan okuyacak evlatlar nasip eyle yarabbi ailelerimizi saglikla cogalt saglikli hamilelikler bebekler nasip eyle evlatlarimizi muhafaza ayle senin yolunda hayirli evlatlar olmalarini nasip eyle amin
bende onu izliyom kafam dağılıyor biraz ama bence hep kurguNe izliyon kuzum?
Bu tarz benim
evet çok güzel,gizemde güzelBende izliyore nuru cok begeniyore o kaslargozler cok kiskaniyore![]()
bende yaptımİsi bitirdim evi supurdum sildim balkonu yikadim WC banyo lavabilar yikandi yimek yidik cay demledim miraci uyutuyom![]()
bendeeeeeeeeeee yaptırdım aynılarını böönsanada sıhhatler olsun
bende bir sürü iş yaptım anam ağladı
sanada hayırlı bayramlar canım...amin....
bende onu izliyom kafam dağılıyor biraz ama bence hep kurgu
evet çok güzel,gizemde güzel
bende yaptım![]()