- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Hayırlı bayramlar dilerim arkadaslar![]()
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Rabbim dualarınizi kabul etsin inşallah
Iyi bayramlar kızlar

Puc amin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı bayramlar dilerim arkadaslar![]()
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Rabbim dualarınizi kabul etsin inşallah
Iyi bayramlar kızlar
çok zor cnm çookcanim ya geçmiş olsun annen için. Ben de Kızkardeşim depresyondâ yıllardır mücadele ediyoruz.. çok rahatsızlaninca onunda eli kolu kalkmaz konuşmak istemez ağlar aglayinca rahatlar ama bir türlü kurtulamadı.. Yıllardır zaman zaman depresyon ilaçları kullanıyor.
Senin annenin yanında olman büyük güç veriyordur ona. Ev kalabalık olunca onlar çok mutlu oluyorlar
Haksizlarmiiiiiii
![]()
nur yerlitaşmi güzel?????Bende izliyore nuru cok begeniyore o kaslargozler cok kiskaniyore![]()
fuzelerimi kıskan sen hayla kıskanılacak gorunumdelerbaşakın füzeleri çok güççük ve sarkıkımış ya onun için içmiş
kasıma çok var bencede kocan bırakmaz gitsende geri gönderirimi bilinmez..ancak suyuna gider hoş tutarsan nişan var diye belki kısa süreliğine gönderir
evet ben baklavasını beğenmemiştim ama dediğim gibi belki yapan iyi yapmamıştı..lakin,kardeşimin yaptığı büzme çıtır çıtır çok güzeldi
ege nin resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Özcan deniz başka dizi çevirmişKaragule bakiyoreeee
beydoşun yeter ki çicuu olsunEnteresankimisi çocuk sahibi olunca bırakmak istiyo demekki burayı.
Beydos birakirsa biz i çok üzülürüm cicuku kucana aldiginda![]()
hayirli bayramlar canim hemsommmmkızlar hepinizin bayramı kutlu olsunhayırlı bayramlar
![]()
ellerine saglik hayirli bayramlarIyi bayramlarrrtam bir saat utu yaptım kolumu hissetmiyorum birak kolumu bedenen kendimi hissetmiyorum buharlastim resmen yaparken kocis surekli calisiyore camasira utuye yetisemiyore her utuden sonra kendimden geciyore
![]()
Yarismacilardan nur u diyom kizznur yerlitaşmi güzel?????
yoksa yarışmacılardan Bi nur mu var???????
fuzelerimi kıskan sen hayla kıskanılacak gorunumdeler
destekli takmadığım halde
vay anasınııııııııııııııı
Özcan deniz başka dizi çevirmiş
herif anladı o diziyi bitek sevinçin izlediğini
bıraktı gitti
beydoşun yeter ki çicuu olsun
ben ona teskere veririm
hahahayyyDerin n ki zz sen degil miydinbayramda boslamak yok diyen hec gorunmuyoree![]()
ayy şu misafirlklerde olmasa bayram olduğu belli olmuyor.Ablamlar geldi yigenlerde var yimek yedik cay ictik herifi ise gonderdim oturiyik birazdan meyve yemis fln hazirliyecegim arada girdim baktim ki topikte kimsecikler yok
![]()
hahahayyy
derini şutluyoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
sevincingoo ne ara gitmiş adanaya
hiç bahsetmediydi
bak anasını babasını buldu unuttu bizi
nankörşar