Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anamın babamın yanında olmayınca ben bayramdan hiç bişi anlamoyırum
bayramın tadına burda varıyorum valla
evlenene kadar kendi ailemle girdim bayramlara
artık çok sıradan geliyordu bayramkar
evlendikten sonra anladımki meğer ne kıymetliymiş ailemle geçirdiğim bayramlar
Her şey onlar la güzel dimi...

Gunaydin hatuncuklar :21: dun aksam evime geldim esyalarimi yerleştirdim valizi boşalt camasir yika yemek yedik cay ictik hakanin okul cantasi . Beslenmesi ve forması hazirlandi miraci doyur ve uyuduk . bayram tatili çok kisaydi ona marastaki islerimizi ve adanayida sıkıstırdıgımız için çok yorucu geçti . Ama adana kkalabalikti miraç teyzelerini ve dayilarini çok sevdiği için bana hiic zor olmadi yemeğini bile yedirdiler aktini actilar ben bir tek emzirdim ve uyuttum :21:

Topik kapandida bizimmi haberimiz yok :110:
:KK70::KK70::KK70: Misafirlerim dun gitti cok yorulmusum kimildayamiyom :KK70::KK70: deros u bende cok merak ediyorum yaaa nerde acaba :KK34:ayy ne gusel bayramlar kalabalikken gusel :KK73: ben senelerce gurbette kendim bayram yaptim :) boyleside degisik oldu :KK39: neyse yalniz iki gundur ben bebek istiyoree bu istekle cildiriyore bu konudan uzaklasamiyore sizlerden yardim istiyoree:KK30: bobrek tasim kirilacak ilk adetimi olmadim henuz kurtajdan sonra gunler gectikce daha cok icime oturuyor acisi :cry: ahh ahh Allah im aratmadan tez vakit nasip et yalvariyorum

Back
X