Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Merhaba kızlar

Kusura bakmayın giremedim zor bir kaç gün geçirdim. Bizimkiyle limoni olduk. Hala da öyleyim ben. Çok düşüncesiz bi adam o kadar soylimm. Hiç değerim yok. Biraz değişti diye hep umdum ama hala kendisi ve ailesinden başka bişey düşünmuyor. Onun için varsa yoksa ailesi. Benim bi önemim ve degerim yok. Bunuda çok güzel bir şekilde yeri gelince hatırlatıyor. Ama ben aptalim kendimi paraladim onun için. Çok yiprattim. Çok emek verdim. Kendi düşüncesi ve fikirleri olmayan ailesi tarafından yönetilen biri.

Deros herşeyden önce karnındaki bebeyi düşün yazik degilmi ona Allaha havale et Allahlarindan bulsunlar :63:

Derincimm üzüldüm senin adına cnm sinir bozucu bi olay ewet ama degismiyorsada yapıcak bişi yok cnm bukadar sıkma canını bebişlerine yazık allaha havale et dualarıni eksik etme dua varsa duyan da var cnmm

Merhaba kızlar

Kusura bakmayın giremedim zor bir kaç gün geçirdim. Bizimkiyle limoni olduk. Hala da öyleyim ben. Çok düşüncesiz bi adam o kadar soylimm. Hiç değerim yok. Biraz değişti diye hep umdum ama hala kendisi ve ailesinden başka bişey düşünmuyor. Onun için varsa yoksa ailesi. Benim bi önemim ve degerim yok. Bunuda çok güzel bir şekilde yeri gelince hatırlatıyor. Ama ben aptalim kendimi paraladim onun için. Çok yiprattim. Çok emek verdim. Kendi düşüncesi ve fikirleri olmayan ailesi tarafından yönetilen biri.
Canim insam zaten hamileyken hassas oluyor ben mesela oglumda 9 ay patlamaya hazir barut gibi gezmistim herkes ayni degil tabi ama hormonlar degisirken bisekilde etkileniyoruz...belki sendede etkidi vardir biti bin yapma sakin hersey duzelir bebegine negatif enerji yuklrme en onemlisi bebeklerini dusun birda anlat rahatla gerekirse paral a ma oyle kendini bak bende buraya gelfigimden beri herkes yakinimda guzel ama bi yandanda surekli laf soz gereksiz muhabbet oluyor borulcelerden falan hic tinlamiyom biriyle kustuk hatta gerekeni soyle cekil ben dusunecegime o dusunsun ayoll icim sisti benimde salladim lafi rahatladim ohhh:63:

Topik kapandida bizimmi haberimiz yok :110:
kız nette sıkıntı vardı bir türlü giremedim..
Gunaydin hatuncuklar :D dun aksam evime geldim esyalarimi yerleştirdim valizi boşalt camasir yika yemek yedik cay ictik hakanin okul cantasi . Beslenmesi ve forması hazirlandi miraci doyur ve uyuduk . bayram tatili çok kisaydi ona marastaki islerimizi ve adanayida sıkıstırdıgımız için çok yorucu geçti . Ama adana kkalabalikti miraç teyzelerini ve dayilarini çok sevdiği için bana hiic zor olmadi yemeğini bile yedirdiler aktini actilar ben bir tek emzirdim ve uyuttum :D
Oh ne güzel sende biraz dinlenmiş sindir kalabalık ta bayram ne güzel dimi..
Melek'i izliyom Cüceloğlu var bir yandanda is yapiyom :63:
bende izledim. .

Merhaba kızlar

Ne oldu ki derinim ya..çok üzüldüm canım, canını sıkma karnındaki yavrunu düşün..sen simdi fazlasıyla hassas sın belki yapilanlar sana daha ağır geliyor dur kuzum. .ne olur çok üzülme düzelir inşallah. .

Ne oldu derinim ya..çok üzüldüm canım, canını sıkma karnındaki yavrunu düşün..sen simdi fazlasıyla hassas sın belki yapilanlar sana daha ağır geliyor dur kuzum. .ne olur çok üzülme düzelir inşallah. .
Sağol canim benim daha iyiyim.
Yapacak bişey yok zaten

günaydın kızlar,keyif çayımı içerken bir bakim dedim:110:

böönde yine pazar var:63:

Back
X