Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bir suru isim var yavaş yavaş ancak yaparim evi serecem duvarlarim kapilarim silindiydi camlarda ama yine yağmuryagdi camlari elden gecirmeliyim perdeleri yikadim ddinde kanepeleri sildim halilarim yikanmisti kisliklar oturma odasini yikadim az önce iki tane balkon kilimi yikanacak kisliklar cikacak pofff ancak yaparim şimdiden baslarsam çocukla çok zor yardim eden de yok :110:

Mirroyu uyuttum kilimleri yikayim bari :110:
Bugün birde hakanin musluklar içi kara yim yazliklari kaldirayim bide yemek yapabilirim oglanin ödevi miraç derken baskada bise yapamam bugün :110:

günaydın kızlar

bi bayram daha geçti inşallah hep beraber nizce mutlu bayramlar görür buradanda paylaşırız

sevinçcim benimde kışlıkları çıkartmam lazım bir sürü ütü var evde bir sürü iş var yeni gardırop yaptırdım onu düzenleyecem evde her şey her yerde

Merhaba kızlar

Kusura bakmayın giremedim zor bir kaç gün geçirdim. Bizimkiyle limoni olduk. Hala da öyleyim ben. Çok düşüncesiz bi adam o kadar soylimm. Hiç değerim yok. Biraz değişti diye hep umdum ama hala kendisi ve ailesinden başka bişey düşünmuyor. Onun için varsa yoksa ailesi. Benim bi önemim ve degerim yok. Bunuda çok güzel bir şekilde yeri gelince hatırlatıyor. Ama ben aptalim kendimi paraladim onun için. Çok yiprattim. Çok emek verdim. Kendi düşüncesi ve fikirleri olmayan ailesi tarafından yönetilen biri.

canım menim çok üzüldüm senin adına umarım daha iyisindir ve inan seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşimde ailesine aşırı düşkündür malesef

canım menim çok üzüldüm senin adına umarım daha iyisindir ve inan seni o kadar iyi anlıyorum ki benim eşimde ailesine aşırı düşkündür malesef
Canim düşkün olmasına bişey demiyorum ama mantığı kapanıyor bizimkınin. Saçma sapan bişey olsa bile, bunlar eşime çok akıllıca ve mantıklı geliyor ve söylediklerini yapıyor..benim kizdigim nokta bu. Bana gelince hicbisey olmaz, ailesi söyleyince hemen gelir yapar.
En basitinden benim hastane randevum olsa gelemem çalışıyorum diyebiliyor. Ama ailesinin ki olunca ki ciddi bişey olmadığı halde hemen işten çıkıyor onları götürüyor. Buna bile karşı değilim götursun tabi (her ne kadar 5 kardeşi varsa bile götursun yinede) ben sadece diyorumki ben insan degilmiyim benim ki can değil mi? Buna kızıyorum sadece. Bu sadece bir örnek. Son tartışmamiz bunun üzerine değildi başka bir konu burda yazardım ama deşifre olurum o yüzden yazmıyorum.

Gunaydin kizlar is viter mi hic benimde bidunya bastan sayinca hecesim kaciyo yaptikca yazarim :-)Derincim demesi kolsy ama takma boscer defistiremeyecegimiz seyler icin uzulmeyelim :KK66:Allah bererinden korusun insallah kocan farkeder hatasini...sevinc kola ya gelsin canim eline saglik :KK68:Sara dolabini fule gule kullan en sevmedigim dolap yerleştirmek :63:Beydaglimm benim pazar da cumartesi gunleri kolay gelsin sana da..X:D

günaydın kızlar

bi bayram daha geçti inşallah hep beraber nizce mutlu bayramlar görür buradanda paylaşırız
İnsallah canimmm :29:
sevinçcim benimde kışlıkları çıkartmam lazım bir sürü ütü var evde bir sürü iş var yeni gardırop yaptırdım onu düzenleyecem evde her şey her yerde

Kolay gelsin cnm gardolap yerleştirmeye bayilirim yardima geleyimmi :29:

Sara annemi sormustum cnm görmedim sanirim Nasil iyi oldumu

Yoruldum yaaa iki kilim bir hali ve balkonu yikadim camasir serdim ameliyat yerim yaniyiooo:eek::eek::eek:

Hakan gelsin karnini doyuracam o miraci oyalarken bende onun gardolabini kisliga cevirecem :21::21:

Kızlar ya öğlen e kadarmış tahliller burada ve salı persembe günü yapılıyor offf nasıl bekliyim saliyi ultrasonla baktı rahim de kese var ama tutunacakmi bakalım dedi dar şeyler topuklu giyme dedi kabiz olma hapşırma öksürme dedi bolbol ceviz findik ye dedi

Slm kizlarr
Bugün 11.gunu asilamanin tahlil yaptırmaya geldim Dr bekliyorum dualarınizi bekliyorum
Dualarimiz seninle cnm:29:
Kızlar ya öğlen e kadarmış tahliller burada ve salı persembe günü yapılıyor offf nasıl bekliyim saliyi ultrasonla baktı rahim de kese var ama tutunacakmi bakalım dedi dar şeyler topuklu giyme dedi kabiz olma hapşırma öksürme dedi bolbol ceviz findik ye dedi

Cnm insallah ama 11. Günde kese gorunurmu ki 14. Gün degilmoydi o . dualarim seninle cnm çok merak ediyorsan saglikocaklari kan testi yapiyor cnm insallah tutunur sagsalim kucagina alirsin insallah :38:

Hakanin gardolabi kütüphanesi bitti duzenledim birde camini silersem tmmdir
Çok yoruldummm

Back
X