Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam kızlar bende akşam raporunu veriyim
Aksam bizim adam geldi bizi aldı misafirlige gittik
oğlan rahat durdu
oturduk epey güzel geçti benim de kafam dağıldı...
Gittiğimiz kişiler eşimin akrabaları
15 16 yaşlarında ve 7 yaşında iki çocuğu var.. .bi kız bi erkek...
Kadın ben çocuk istiyom bi tane daha ama eşim istemiyi diyodu.. Kadın daha 35 yaşında :KK57::KK57::KK57: çok erken evlenmişler:KK51:
Hayirlisi olsun haklarinda...

tamam iste sanki benim esimi anlatmışsın benimkide derki ailem yüzde yüz haksız dahi olsa yine onlar haklidir

sagol canım daha iyileri sizin olsun

Gel kiz valla ama ben sana is yaptırmam ben dolabi dizerken bi yandanda seninle dertlesirdik

Annemi sordugun gozumden kacmis canim bayramin birinci gununu hastanede gecirdik ama neyseki simdi iyi
böyle erkekler çok zor saracim
allah yardımcımız olsun
bazen kaldiramiyorum
hakkımızda hayırlısı olsun.

Bi ara caydin diye birisi vardı
kadın gidiş o gidiş wallaaa
ne oldu acaba niye gelmiyor
oysa çok sık takılıyordu topike...

Gunaydinnn dun çok Yoruldum hali kilim yika derken Burnum tıkanmis yaw :KK53::KK53: yataktan cikasim yok mirrda uyandi poffffff

Selam kızlar bende akşam raporunu veriyim
Aksam bizim adam geldi bizi aldı misafirlige gittik
oğlan rahat durdu
oturduk epey güzel geçti benim de kafam dağıldı...
Gittiğimiz kişiler eşimin akrabaları
15 16 yaşlarında ve 7 yaşında iki çocuğu var.. .bi kız bi erkek...
Kadın ben çocuk istiyom bi tane daha ama eşim istemiyi diyodu.. Kadın daha 35 yaşında :KK57::KK57::KK57: çok erken evlenmişler:KK51:
Hayirlisi olsun haklarinda...
amin..
benimde ilk evlendiğimde çocuğum olsaydı 16 yaşında olacaktı ve ilk kaybettiğim bebeğimde 8 yaşında..ama kısmet işte..
bu arada eşinle aranızın düzelmesine sewindim derincim:KK19:
sen nasıl yapacan kız hamişsin:KK19:
Bi ara caydin diye birisi vardı
kadın gidiş o gidiş wallaaa
ne oldu acaba niye gelmiyor
oysa çok sık takılıyordu topike...
ewet ya benimde aklımda belkide hamiledir:cool:

amin..
benimde ilk evlendiğimde çocuğum olsaydı 16 yaşında olacaktı ve ilk kaybettiğim bebeğimde 8 yaşında..ama kısmet işte..
bu arada eşinle aranızın düzelmesine sewindim derincim:KK19:

sen nasıl yapacan kız hamişsin:KK19:

ewet ya benimde aklımda belkide hamiledir:cool:
canim benim duzelmedi de yapacak bişey de yok. Kendimi daha çok hasta etmek istemiyorum. Yoksa kötü olurum çok biliyorum . Hani tabiri caizse bi laf vardır ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin :eek:yapcak başka bişey yok canim.
Herşeyin hayırlısı :KK51:

Gunaydinnn dun çok Yoruldum hali kilim yika derken Burnum tıkanmis yaw :KK53::KK53: yataktan cikasim yok mirrda uyandi poffffff

dikkat et kendine canım ne acelen var yavaş yavaş yap

bak bana hala gardırobu düzenlemedim gündüz işteyim akşam eve gidincede yemek yap mutfağı topla derken canım başka iş yapmak istemiyo

Cumamiz mübarek olsun

seninde cuman mübarek olsun canım

o kadar yorgun ve halsiz hissediyorumki hafta sonu dinlenirim diyodum görümcem ve kızı bize geleceklerini söylediler bende yorgun hissediyorum çok halsizim dedim sonra eşimi aramışlar oda yengene sorayım bi işi yoksa gelin demiş akşam hatun bi aradı biz cumartesi günü geliyoruz diye eşimde tamam demezmi çıldırdım ne yapayım o kadar dedim şimdi tekrar arayınca nasıl gelmeyin diyeyim dedi deli olacam ben yaaaa dinlenmek için bir hafta sonum var onu bari rahat bıraksınlar ama yok :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

amin canım ne yardan ne serden geçemeyiz bu diyardan gidemeyeceğimize göre bu deveyi güdecez misali bizimkisi
:KK51::KK51::KK51:Aynen:KK51::KK51::KK51:
o kadar yorgun ve halsiz hissediyorumki hafta sonu dinlenirim diyodum görümcem ve kızı bize geleceklerini söylediler bende yorgun hissediyorum çok halsizim dedim sonra eşimi aramışlar oda yengene sorayım bi işi yoksa gelin demiş akşam hatun bi aradı biz cumartesi günü geliyoruz diye eşimde tamam demezmi çıldırdım ne yapayım o kadar dedim şimdi tekrar arayınca nasıl gelmeyin diyeyim dedi deli olacam ben yaaaa dinlenmek için bir hafta sonum var onu bari rahat bıraksınlar ama yok :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
tam yuzsuzler yaaaa:KK47:

hepinizin cuması mübarek olsun kızlar

Rabbim hepimizi kötü ve kem gözlerden korusun
amin canim. Seninde cuman mübarek olsun:KK68:

Back
X