Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyyyy saracim inanmıyorum yaaaaa ne yüzsüz düşüncesiz insanlar varrrr deli oluyorum boylelerine :63::63:

Benim kesimde kimseye yok diyemez :110: bir bana der :110:

Jetgil sevinç geri dondu :10::10:
Zabahin korunde kalktik yine mirroyu doyurdum uyuttum hemen misafir odasina kostum :10: orda fransiz balkon var oranin camini sildim kanepeleri sildim yazlik haliyi topladim kanapeleri çektim altini silecekken mirro uyandi onuda yurutece attim kanepelerin altuni sildim yerleştirdim tozunu aldim perdesini cikardim kişlik halisini serdim kapisinida sildim ciktim orasida bitti :21::21:

o kadagittiydiun ve halsiz hissediyorumki hafta sonu dinlenirim diyodum görümcem ve kızı bize geleceklerini söylediler bende yorgun hissediyorum çok halsizim dedim sonra eşimi aramışlar oda yengene sorayım bi işi yoksa gelin demiş akşam hatun bi aradı biz cumartesi günü geliyoruz diye eşimde tamam demezmi çıldırdım ne yapayım o kadar dedim şimdi tekrar arayınca nasıl gelmeyin diyeyim dedi deli olacam ben yaaaa dinlenmek için bir hafta sonum var onu bari rahat bıraksınlar ama yok :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Ayy sorma onlardan benim etrafimdada var biz memlekete gitttiydik esim 12/24 calisiyor sabah gidip aksama donecektik dugun icin gitmistik neyse ablasida bizimle bize gelecekti cocuk ogun hastalandi ben ablamda durdum adam dugunden donunce doktora gosterip antalyaya donecektik eve.adam bi geldi oda hastalanmis ikiside salya sumuk ateslendiler ben zaten yeni atlatmistim daha antibiyotigim bitmemisti halsizdim esim isyerine haber verdi ertesi gun doktora gorunup cikalim yola diye ablasinida aradik yarin cikicaz telefonu kapadik mesaj geldi biz vazgectik diye telde demiyo aramiyoda mesaj atiyo neyse ertesi gun esime ve oglana 3 gun rapor verdi doktor yola cikarken aradim borulceyi durum boyle boyle belki geliriz vs derken gelmediler biz donduk sonra wataapta yazismalari gordum diger kardesiyle baska bi mevzu konusurken espri olsun diye yazmis oraya bizi ondan mi sokmadilar antalyaya diye kim sokmadiysa zaten ogun geldim obur borulce kapida ertesi gun oda benle kavga edip gitti hepimiz hastayiz yol yorgunuyuz afam bile atesli rapor almis millet hala salak salak laf soz dahada bisiy demiyom :110:

o kadar yorgun ve halsiz hissediyorumki hafta sonu dinlenirim diyodum görümcem ve kızı bize geleceklerini söylediler bende yorgun hissediyorum çok halsizim dedim sonra eşimi aramışlar oda yengene sorayım bi işi yoksa gelin demiş akşam hatun bi aradı biz cumartesi günü geliyoruz diye eşimde tamam demezmi çıldırdım ne yapayım o kadar dedim şimdi tekrar arayınca nasıl gelmeyin diyeyim dedi deli olacam ben yaaaa dinlenmek için bir hafta sonum var onu bari rahat bıraksınlar ama yok :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
AALAH ım ne düşüncesiz insanlar var ya çalıştığını bile bile nasıl bu kadar sık geliyolar hiç acımıyolarmı günah yaa,ben olsam kocamın burnundan getirirdim:KK62:
hepinizin cuması mübarek olsun kızlar

Rabbim hepimizi kötü ve kem gözlerden korusun
amin canım:KK19:
Jetgil sevinç geri dondu :KK55::KK55:
Zabahin korunde kalktik yine mirroyu doyurdum uyuttum hemen misafir odasina kostum :KK55: orda fransiz balkon var oranin camini sildim kanepeleri sildim yazlik haliyi topladim kanapeleri çektim altini silecekken mirro uyandi onuda yurutece attim kanepelerin altuni sildim yerleştirdim tozunu aldim perdesini cikardim kişlik halisini serdim kapisinida sildim ciktim orasida bitti :D:D
maaşallah :nazar::nazar:sonra sızlanma he hastayım diye:110:
kız bu kadar hızlı nasıl yapıyon ben hiç yapamam böyle, günde 1 oda temizlerim içime sine,sine ben çok mu inceliyorum yada yavaşmı yapıyorum acabao_O
zaten hızlıda yapsam belim ve boynumdan dolayı ancak oda,oda yaparım...

ayol kimseciklerde gelmemiş.

ben bu gece gidiyorum
nişan işi kasıma kalcak gibi
herifin psikolojik baskısı yedi bitirdi beni.
15-20gunluğune eve gideceğim.
nişana geri gelirim inşallah

Kiz bende oda oda detay detay yaparim ev yeni ya cnm çok yormuyor birde 7 de kalktim elim çok hizlidir bide evim çok kirli olmaz benim elim sürekli üstünde . diğer ev eskiydi çok yorardi beni :110: temizligide gostermezdi kendimi paraladigimla kalirdim :KK51:

ayol kimseciklerde gelmemiş.

ben bu gece gidiyorum
nişan işi kasıma kalcak gibi
herifin psikolojik baskısı yedi bitirdi beni.
15-20gunluğune eve gideceğim.
nişana geri gelirim inşallah
kimsecikler gelmemişmi:KK67:ulen özrün kabahıtından böyük:KK67:
git bari evine zahmet olacak ama,kusurakalma artık:KK11:
herifinin göynünü yapar geri dönersin BÖRÜLCEŞAR:63:

Kiz bende oda oda detay detay yaparim ev yeni ya cnm çok yormuyor birde 7 de kalktim elim çok hizlidir bide evim çok kirli olmaz benim elim sürekli üstünde . diğer ev eskiydi çok yorardi beni :110: temizligide gostermezdi kendimi paraladigimla kalirdim :KK51:
doğru diyosun ev eski oldumu çok yoruyor walla bende ondan çok yoruluyom zaar:110:anladım jetgil sevinç:110:

kimsecikler gelmemişmi:KK67:ulen özrün kabahıtından böyük:KK67:
git bari evine zahmet olacak ama,kusurakalma artık:KK11:
herifinin göynünü yapar geri dönersin BÖRÜLCEŞAR:63:

:-):-):-):-) simdi basakin evini .ok goturuyordur havada sogudu :confused: iyice bunalima girer gidince borulcesar :63:

SEVOŞŞŞŞ yeşil zeytinde çıktı heee ama biz daha almadık:KK49:sarıolak bekliyik:D

Back
X