Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bizim herif bugün şehir dışına gidiyor ailesiyle.pazartesi dönecekler. O kadar düşüncesiz biri işte .. karım hamile ufak bebek var üstelik ...bencillik sadece başka bişey değil. Güçlü olmaya ve sinirlenmemeye çalışıyorum.
Canim çok haklisin ama sakin ol senin herifin ailesinde hiic akil yokmuş :110:
görümcemi aradım iki gün önceden kuaförden randevu aldığımı söyledim kusura bakmayın ama yarın kuaföre gidecem dedim tamam olsun bizde akşam yemeğine geliriz eve dönünce ararsın dediler buyurun burdan yakın kurtuluşum yok yani şimdi bide akşam
yemeği çıktı başıma şaka gibi yaaaaa

Ayyyyyyyyyy inanmiyorummmmm gerçi bizimkilerde boyle gelmeyi kafaya oydularmi hic birşey engel olamiyor maalesefff :63::63:

Ayyyyyyyyyy inanmiyorummmmm gerçi bizimkilerde boyle gelmeyi kafaya oydularmi hic birşey engel olamiyor maalesefff :63::63:

evet canım ya ama bu sefer hiç özenmeyecem yemek için Allah ne verdiyse onu koyacam karşılarına ben böyle değildim ama iyi niyetimi çok hor kullandılar

Aksama yemekte yok ne pisecek bilmiyorum pazara da gidemedim pofffffff ctesi pazarına gideyim bari:10::10:

evet canım ya ama bu sefer hiç özenmeyecem yemek için Allah ne verdiyse onu koyacam karşılarına ben böyle değildim ama iyi niyetimi çok hor kullandılar
Kesinlikle oyle yap bende artik öyle yapiyorum öncedenkirk cçeşit yemek yapardim simdi siradan evde ne piserse o :110: çok bile :110:

:KK70::KK70::KK70: ay hiç gulecegim yoktu kizzz sen çok yaşa emi... demek kafaya koydilarmi engel tanimiyolar:KK70:

3 gün kahvaltı yemek pişirme derdim olmayacak :KK70:
iyi tarafı sadece bu :cool:
offf be yaşasın özgürlük:KK71:
kendi kendime neşeleneyim bari:KK73:

Herif aradi aasam anasigile gidecekmişiz :110: oda arayacakmista arayamamis aksam gelin dolma yaptim diye :110: saat 5 olmuş ne zaman arayacaksa :110::110:

5 tane borulcem var 1 tanede kaynim var aslinda 6 borulce varda en kucugu oglumdan bi yas kucuk bebek yani onu saymadim :KK48:
maaşallah:nazar::nazar:kız kaynoşun kaç yaşındaki bu kadar küçük bebeği var:KK57:benimde 5 kaynım ve 2 börülcem var:63:
Yaa bide giderken demis bidaha gelmem diye bende huzurumu kaciracaksa gelmesinzaten dedim
ne oluyor yaa ben heç bişey anlamadım:KK64:siz kesin başka yerde yazıştınız ve karıştırdınız:KK12:
Bizim herif bugün şehir dışına gidiyor ailesiyle.pazartesi dönecekler. O kadar düşüncesiz biri işte .. karım hamile ufak bebek var üstelik ...bencillik sadece başka bişey değil. Güçlü olmaya ve sinirlenmemeye çalışıyorum.
BENCİLŞARLAR çok mu önemli işleri varki eşinde gidiyor:63:
görümcemi aradım iki gün önceden kuaförden randevu aldığımı söyledim kusura bakmayın ama yarın kuaföre gidecem dedim tamam olsun bizde akşam yemeğine geliriz eve dönünce ararsın dediler buyurun burdan yakın kurtuluşum yok yani şimdi bide akşam yemeği çıktı başıma şaka gibi yaaaaa
yuh be yuhhhh...bu heriflerin aileleri hep mi aynı mayadan olur arkadaş:63:illaki gelecekler:63:

hee aynısı bizdede var:63:
3 gün kahvaltı yemek pişirme derdim olmayacak :KK70:
iyi tarafı sadece bu :cool:
offf be yaşasın özgürlük:KK71:
kendi kendime neşeleneyim bari:KK73:
haklısın kız iyi tarafından bak,ama çicuğuda vitaminsiz bırakma:cool:
Herif aradi aasam anasigile gidecekmişiz :110: oda arayacakmista arayamamis aksam gelin dolma yaptim diye :110: saat 5 olmuş ne zaman arayacaksa :110::110:
niye arayamamış,kızı olsaydı zabahtan arardı..neyse iyitarafından bak yemek yapmaktan kurtuldun zaten yorulmuştun geç gitte bari ordada yorulma fazla:63:

maaşallah:nazar::nazar:kız kaynoşun kaç yaşındaki bu kadar küçük bebeği var:KK57:benimde 5 kaynım ve 2 börülcem var:63:

ne oluyor yaa ben heç bişey anlamadım:KK64:siz kesin başka yerde yazıştınız ve karıştırdınız:KK12:

BENCİLŞARLAR çok mu önemli işleri varki eşinde gidiyor:63:

yuh be yuhhhh...bu heriflerin aileleri hep mi aynı mayadan olur arkadaş:63:illaki gelecekler:63:

hee aynısı bizdede var:63:

haklısın kız iyi tarafından bak,ama çicuğuda vitaminsiz bırakma:cool:

niye arayamamış,kızı olsaydı zabahtan arardı..neyse iyitarafından bak yemek yapmaktan kurtuldun zaten yorulmuştun geç gitte bari ordada yorulma fazla:63:
çocuğa hazır cam kavanoz mama aldım acil durumlar için ondan vericem bayiliyo hazır yemeğe zatiii.

Back
X